Se aleg celebritatile anului

Marti, 09 Iunie 2009, ora 20:22
1295 citiri
Se aleg celebritatile anului

La inceputul lunii viitoare, 1 iulie, Assisteo International si Professional Celebrity organizeaza cea de-a doua editie a Galei Celebritatilor Anului, incepand cu ora 19.00, la hotel Ramada Nord.

Campania, organizata in scop caritabil, va premia oameni celebri care au avut realizari impresionante in cariera, dar si implicare sociala in numeroase domenii de activitate.

Evenimentul, in urma caruia se vor strange fonduri pentru bolnavii de leucemie, copiii cu dizabilitati multiple, dar si in sprijinul unor programe de educatie, cuprinde premianti la mai multe categorii, precum televiziune, actorie, regie, sanatate, politica, invatamant, administratie, jurnalism, sport, cultura, cercetare, muzica.

Conform unui comunicat de presa remis Ziare.com, nominalizarile au fost realizate de jurnalistii de la 28 de publicatii.

Emil Boc concureaza la doua categorii

La categoria "Administratie" concureaza si premierul Emil Boc, alaturi de ministrul Dan Nica, Ion Bazac, primarul Sorin Oprescu, dar si Elena Udrea.

La categoria "Eleganta si diplomatie" se bat cu gratie Mircea Geoana, Crin Antonescu, Emil Boc, Mugur Isarescu, Cristian Diaconescu, Ion Iliescu, Teodor Melescanu, Teodor Stolojan, Cristian Topescu si Christian Ciocan.

La categoria "muzica usoara" sunt atat nume noi, cat si somitati ale genului. Se lupta pentru primul loc Paula Seling, Andra, Angela Similea, Loredana, Elena, Holograf, Stefan Banica, Mihai Traistariu, Tom Boxer si Blaxy Girls.

Condiția pusă de Geoană pentru a reveni în politică: ”Am să o fac cu toată inima”
Condiția pusă de Geoană pentru a reveni în politică: ”Am să o fac cu toată inima”
Secretarul general adjunct al NATO, Mircea Geoană, a declarat că nu se află în căutarea unui alt job internaţional după o poziţie atât de importantă la NATO. El a precizat că,...
Ciolacu este sigur de victoria lui Firea la Capitală: ”Va câștiga şi cu Piedone, şi fără Piedone”
Ciolacu este sigur de victoria lui Firea la Capitală: ”Va câștiga şi cu Piedone, şi fără Piedone”
Indiferent dacă Cristian Popescu Piedone se va retrage sau nu din cursa electorală, Gabriela Firea va fi noul primar al Capitalei, este convins Marcel Ciolacu. Premierul a precizat miercuri,...
#Gala Celebritatilor Anului, #Emil Boc, #Loredana, #Mircea Geoana, #Sorin Oprescu, #Crin Antonescu, #Andra, #Blaxy Girls , #Mircea Geoana