Alegeri locale 2012: Crin Antonescu are emotii sub "umbrela" USL

Duminica, 10 Iunie 2012, ora 11:06
1903 citiri
Alegeri locale 2012: Crin Antonescu are emotii sub "umbrela" USL
Foto: Facebook/Crin Antonescu

Presedintele Partidului National Liberal, Crin Antonescu, a declarat ca a votat pentru candidatii unei forte politice puternice, capabile sa schimbe Romania in bine pe toate planurile, exprimandu-si speranta ca romanii le vor "trimite nota de plata celor care le-au stricat viata in ultimii ani".

Intrebat duminica pentru ce a votat, Antonescu a raspuns: "Pentru candidatii unei forte politice puternice, capabile si dornice sa schimbe Romania in bine pe toate planurile. Azi vorbim de administratia locala, un Bucuresti care sa aiba o administratie coerenta si performanta si o va avea".

El a admis ca in campania electorala concurenta a fost dura.

De asemenea, intrebat care ii sunt planurile pentru ziua de duminica, Antonescu a precizat ca va "trage cu urechea" la modul cum decurg alegerile.

"Dupa aceea vom avea o noapte grea dupa alegeri, suntem obisnuiti. Va fi o zi frumoasa pentru noi si va fi o zi in care sper ca foarte multi romani sa le trimita nota de plata celor care le-au stricat viata in ultimii ani", a adaugat liderul PNL.

Cu privire la noile reguli impuse de legea electorala privind alegerea primarilor, Antonescu a afirmat ca "la Bucuresti lucrurile sunt clare si vor fi aceiasi castigatori intr-un tur care au fost si in doua tururi".

"Sper ca scorurile la sectorul nostru, la Primaria Generala sa fie foarte clare", a mai spus Antonescu.

Liderul liberal a afirmat, de asemenea, ca are emotii in legatura cu votul de duminica, primul scrutin in care candidatii PNL se afla sub "umbrela" USL, adaugand insa ca este increzator si optimist.

Si Robert Negoita are emotii

La randul sau, candidatul USL la functia de primar al sectorului 3, Robert Negoita, care s-a aflat alaturi de Crin Antonescu la sectia de votare de la Scoala "Barbu Delavrancea", a marturisit si el ca are emotii, pentru ca este constient de responsabilitatea pe care o are.

Robert Negoita isi va exercita dreptul la vot la o alta sectie.

Alegeri Locale 2012

Romanii cu drept de vot isi aleg primarii, consilierii locali, judeteni si presedintii de CJ. Sectiile de votare s-au deschis la ora 07:00 si se vor inchide la 21:00.

Noutatea acestui scrutin o constituie alegerea dintr-un singur tur a primarilor si singura exceptie, pentru ca alegatorii sa fie chemati din nou la urne, este situatia in care doi candidati vor obtine acelasi scor. In acest caz, vor fi organizate din nou alegeri pe 24 iunie.

Din ce destinații vin primele avioane în România imediat după intrarea în „Air Schengen”. Pasagerii nu vor mai face controalele la frontieră
Din ce destinații vin primele avioane în România imediat după intrarea în „Air Schengen”. Pasagerii nu vor mai face controalele la frontieră
Primele zboruri din spaţiul Schengen care vor ateriza duminică pe aeroportul Henri Coandă vor fi cele care vin de la Paris, Viena, Hamburg, Roma, Zurich, Munchen, Amsterdam şi Geneva,...
Ciolacu anunță plafonări ”oriunde există speculă”. Energie și gaze, RCA și dobânzi, deja pe listă
Ciolacu anunță plafonări ”oriunde există speculă”. Energie și gaze, RCA și dobânzi, deja pe listă
Schema de plafonare și compensare la gaze și energie electrică se prelungește încă un an, urmând ca din aprilie 2025 să se revină treptat, timp de un an, la piața liberă, potrivit unei...
#Crin Antonescu vot, #Robert Negoita vot, #alegeri 2012, #alegeri locale Bucuresti , #PNL
Comentarii