Antonescu, dupa discutiile cu FMI: Este necesar un alt Guvern, capabil si credibil

Duminica, 09 Mai 2010, ora 13:57
4008 citiri
Antonescu, dupa discutiile cu FMI: Este necesar un alt Guvern, capabil si credibil
Foto: Realitatea TV

Crin Antonescu, presedintele PNL, a declarat duminica, la iesire de la intalnirea cu FMI, ca singura solutie pe care o vad liberalii este un alt Guvern, unul care sa fie capabil si credibil in ochii societatii.

"FMI aveau sentimentul ca noi liberalii ar trebui sa fim fericiti deoarece nu au crescut taxele. Este bine ca nu au crescut, dar nu suntem fericiti. In fata asa zisului plan anuntat de Basescu, plan ce nu este bazat pe nicio evaluare, pentru ca nu cuprinde detalii importante, nu ne spune care vor fi consecintele, avem o plasare cinica si de o violenta fara precedent pe umerii celor mai fragili membri ai societatii. Nu avem un raspuns la tema iesirii din criza", a declarat Antonescu.

Jeffrey Franks: PNL critica intr-un anumit fel deciziile luate de presedinte

Antonescu a mentionat ca PNL nu se arata fericit de faptul ca nu au crescut taxele.

Presedintele PNL a precizat ca este nevoie de "un plan de solutii economice de iesire din criza, este necesara o directionare exacta si eficienta a acestora, in sensul reducerii cheltuielilor institutionale, sumelor care se risipesc in continuare pentru clientela politica a celor care guverneaza. Le-am spus celor de la FMI ca nu avem solutii. Le-am spus celor de la FMI ca ne vom revedea curand".

Antonescu vrea sa afle de la FMI "unde s-au dus banii imprumutati pana acum"

"Am discutat foarte multe lucruri de detaliu, lucruri care priveau si garantiile pe care FMI le are in raport cu acest asa zis plan. Nu am putut afla nicio garantie decat ca banii nu intra decat dupa ce aceste masuri anuntate de presedinte devin un fapt. Este o garantiue pentru ei, nu pentru noi romanii", a adaugat liderul liberal.

Antonescu si-a incheiat discursul foarte sigur pe el: "Conditia sa putem spera la o iesire din aceasta situatie este un alt Guvern".

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

CTP, după ce a văzut conferința lui Cătălin Cîrstoiu: ”I s-a mai rărit zâmbetul iliescoid...”
CTP, după ce a văzut conferința lui Cătălin Cîrstoiu: ”I s-a mai rărit zâmbetul iliescoid...”
Candidatul PSD-PNL la Primăria Capitalei, medicul Cătălin Cîrstoiu a susținut vineri, 19 aprilie, o conferinţă de presă pentru a răspunde acuzaţiilor de incompatibilitate în condiţiile...
De ce Robert Negoiță nu poate fi candidatul coaliției la Primăria Capitalei. „Niciun primar de sector nu are mai multe șanse decât Piedone”
De ce Robert Negoiță nu poate fi candidatul coaliției la Primăria Capitalei. „Niciun primar de sector nu are mai multe șanse decât Piedone”
În contextul unei crize generate în alianța PSD-PNL, generată de zvonurile legate de o eventuală retragere a medicului Cătălin Cîrstoiu, primarul de la Sectorul 3, Robert Negoiță, s-a...
#Antonescu intalnire FMI, #Antonescu FMI Romania , #PNL
Comentarii
Poza Ghilotina
Ghilotina
rank 5
Un alt guvern !?? Asta nu e "solutie" - asta e o dorinta . De 1 an si jumatate tot asta vor ; neaparat cu prim-ministru de la liberali , de parca nu ei au saracit Romania !