Business Focus: Antreprenoriatul: Profesie vs Vocație

Antonescu: Iesim in strada, orice om politic isi asuma riscul de a fi huiduit

Miercuri, 18 Ianuarie 2012, ora 11:49
4287 citiri
Antonescu: Iesim in strada, orice om politic isi asuma riscul de a fi huiduit

Presedintele PNL, Crin Antonescu, a anuntat ca partidele de Opozitie vor organiza joi un miting de protest care se va alatura celor din Piata Universitatii, avand "pe jumatate", aceleasi obiective cu oamenii de acolo.

El a adaugat ca oamenii politici trebuie sa isi asume si riscul de a fi huiduiti, intrebat despre faptul ca Ludovic Orban, colegul sau de partid, a fost huiduit cand a mers la manifestatia din Piata Universitatii.

"Vom organiza o manifestatie de protest, complementara, care are aceleasi obiective, dar nu incearca s-o inghita sau s-o confiste", a spus Antonescu, miercuri.

"Si strada nepartizana si partidele politice, Opozitia, au acelasi obiectiv - schimbarea actualei Puteri si alegeri anticipate. Opozitia de ani buni lupta pentru aceleasi lucruri pe care strada le cere. Avem dreptul sa ne manifestam. Opozitia nu are niciun fel de motiv sa se teama de intalnirea cu strada. De ani buni suntem in mijlocul acestor oameni", a adaugat liderul PNL.

Antonescu a comentat si incidentul cu huiduirea lui Orban, considerand venirea lui in Piata Universitatii drept un gest "neinspirat".

"A fost un gest neinspirat din partea lui Ludovic Orban, dar e nesemnificativ, daca cei care au de tras invataminte trag, e bine".

El a criticat faptul ca unii analisti pun semnul egal intre PSD si USL si considera ca oamenii care protesteaza nu ar trebui sa faca asta.

USL a luat decizia de a scoate propriii sai manifestanti in strada, joi, pentru a se alatura oamenilor care protesteaza fata de actuala Putere. Initial, ar fi trebuit sa iasa in strada doar reprezentantii PNL si PC, presedintele PSD, Victor Ponta, aratandu-se circumspect in legatura cu acest lucru. Pana la urma, si PSD se va alatura acestui protest.

"Sigur ca suntem impreuna, chiar daca eu am niste retineri si niste intrebari pe care le-am discutat cu colegii mei. Nu-mi las colegii indiferent ce se intampla. Nici ei nu m-au lasat pe mine, nici eu pe ei. Mergem impreuna pana la capat", a spus Ponta.

Ce n-a văzut CTP în 34 de ani de alegeri libere: ”Doar Ceaușescu îl poate egala pe Ciociu. Ca pe o turmă de mancurți...”
Ce n-a văzut CTP în 34 de ani de alegeri libere: ”Doar Ceaușescu îl poate egala pe Ciociu. Ca pe o turmă de mancurți...”
Retragerea lui Cătălin Cîrstoiu din cursa pentru Primăria Capitalei a fost comentată acid de jurnalistul Cristian Tudor Popescu, care i-a criticat dur pe președinții PSD și PNL, Marcel...
Candidatul USR la Primăria Sectorului 5 a depus o plângere la DIICOT împotriva lui Cristian Popescu Piedone
Candidatul USR la Primăria Sectorului 5 a depus o plângere la DIICOT împotriva lui Cristian Popescu Piedone
Avocatul şi liderul consilierilor USR din Sectorul 5, Alexandru Dimitriu, a depus joi dimineaţă, 25 aprilie, o plângere la DIICOT împotriva primarului Cristian Popescu Piedone şi ”a...
#Antonescu miting protest, #Antonescu risc huiduit , #PNL