Antonescu: Nu am sa intru in polemici de mahala cu Iliescu sau Ponta (Video)

Vineri, 16 Iulie 2010, ora 15:38
2724 citiri
Antonescu: Nu am sa intru in polemici de mahala cu Iliescu sau Ponta (Video)
Foto: Antena 3

Presedintele PNL Crin Antonescu a precizat vineri, solicitat sa comenteze faptul ca liderul PSD Ion Iliescu l-a calificat drept "pustan fara experienta" si "obraznic", ca nu intra in "polemici de mahala" cu liderii social-democrati, adaugand insa ca "usa ramane deschisa".

"Eu mi-am spus destul de clar punctul de vedere, de fapt, punctul de vedere al PNL, fata de necesitatea ca Opozitia sa faca ceva acum pentru Romania. Am vazut limpede care este pozitia PSD. Am luat act si suntem in continuare preocupati de aceste probleme, probleme reale, serioase, a milioane de oameni. Suntem preocupati de construirea si de aplicarea cat mai repede a unei alternative. Facem doar ceea ce putem face noi. Eu nu am sa intru in polemici de mahala nici cu dl. Iliescu, nici cu dl. Ponta", a precizat Antonescu, solicitat sa comenteze afirmatiile facute joi de liderul PSD Ion Iliescu.

Iliescu spusese joi ca presedintele PNL "e putin obraznic, ca un pustan fara multa experienta in politica, dar s-a trezit deodata pe cai mari".

Iliescu, despre Antonescu: Putin obraznic, ca un pustan fara experienta politica

"Din punctul nostru de vedere, oricate comentarii nervoase ar mai face domniile lor, subiectul pe tronsonul acesta este inchis. Romania are nevoie de solutii, de discutii pe baza unor solutii acum, nu de polemici cu caracter mai mult sau mai putin de mahala, dupa cum pot sa le calific, din pacate, din partea unor lideri politici", a subliniat Antonescu.

Intrebat daca, in acest caz, considera inchisa posibilitatea unei colaborari cu PSD, presedintele PNL a precizat ca "usa ramane deschisa", dar ca, pe de alta parte, liberalii au inteles punctul de vedere al social-democratilor, asa ca isi "vad de treaba".

"Am spus ca pentru toate fortele politice care inteleg lucrurile in felul acesta si vor sa faca ceva acum, usa ramane deschisa. Insa, pe de alta parte, am inteles punctul de vedere al PSD si ne vedem de treaba pentru ca obligatia noastra este sa facem ce ne sta in putinta, nu sa comentam ce vor sa faca sau nu vor sa faca altii", a explicat Antonescu.

Presedintele de onoare al PSD, Ion Iliescu, a declarat joi ca liderul liberal Crin Antonescu "are stilul lui", fiind "putin obraznic, ca un "pustan fara multa experienta politica", lansand pe piata o disputa intre PSD si PNL, cand obiectivul opozitiei ar trebui sa fie batalia cu PDL.

Pe de alta parte, dupa declaratiile lui Iliescu, facute la sedinta CEx cu usile deschise, presedintele PSD Victor Ponta a declarat joi ca nu o sa accepte "magarii" de la liberali, cum ar fi afirmatiile ca el s-a inteles cu presedintele Traian Basescu, dar crede ca a fost vorba de o "soparla bagata" pentru ca PNL si PSD sa se certe.

Citește și:
Marcel Ciolacu, pe aceeași pagină cu BOR pe tema Religiei la BAC: „Religia aduce cunoaștere. Și Sportul e opțional”
Marcel Ciolacu, pe aceeași pagină cu BOR pe tema Religiei la BAC: „Religia aduce cunoaștere. Și Sportul e opțional”
Preşedintele PSD Marcel Ciolacu a precizat că progresiştii din România duc o campanie de denigrare împotriva Bisericii Ortodoxe Române (BOR), în contextul propunerii cultelor religioase ca...
Marcel Ciolacu: "USL s-a făcut împotriva cuiva, domnule. Eu nu fac alianţe ca să mă duşmănesc cu cineva"
Marcel Ciolacu: "USL s-a făcut împotriva cuiva, domnule. Eu nu fac alianţe ca să mă duşmănesc cu cineva"
Liderul PSD Marcel Ciolacu a declarat că nu îşi doreşte un alt USL, vorbind despre coaliţia actuală PSD-PNL şi UDMR. Acesta a reamintit că USL a fost făcut împotriva lui Traian Băsescu,...
#Antonescu Iliescu mahala, #Iliescu Antonescu obraznic , #PNL
Comentarii
Poza P.N.L
P.N.L
rank 5
Cel mai bun este papagalul Antonescu! Votati penele lui antonescu! HeiL ! Antonescu ist unter allen! HeiL
Poza Cine-uita-nu-merita
Cine-uita-nu-merita
rank 5