Antonescu: Ponta si acolitii sai nu accepta in ruptul capului sa vina Iohannis in guvern

Sambata, 22 Februarie 2014, ora 18:34
6543 citiri
Antonescu: Ponta si acolitii sai nu accepta in ruptul capului sa vina Iohannis in guvern

Liderul PNL, Crin Antonescu, a declarat ca a incercat sa ia legatura cu Victor Ponta pentru a discuta despre situatia din USL, dar premierul nu i-a raspuns la telefon.

"L-am cautat pe Victor Ponta, nu am reusit sa luam legatura. L-am sunat dar nu mi-a raspuns la telefon", a declarat Crin Antonescu.

El l-a acuzat inca o data pe Victor Ponta ca nu il accepta pe Klaus Iohannis in guvern, afirmand ca "domnul Ponta si diversii sai acoliti nu accepta in ruptul capului ca un om care este prim-vicepresedinte al PNL, care este apreciat de o mare parte din romani, sa vina in guvern". Mai mult, Antonescu a lansat un atac dur la adresa postului Romania TV, pe care l-a numit "televiziunea de casa a lui Ponta si a acolitilor sai".

Antonescu: Nu cred ca mai are rost sa asteptam pana luni

"Ieri (vineri, n.red.) am vazut lucruri spectaculoase la televiziunea oficiala de casa a domnului Ponta, cu anumite extensii recente, astazi am vazut altele. Este o campanie mincinoasa si impotriva mea, si impotriva domnului Klaus Iohannis, care ne arata clar care e problema. Problema e ca nu doresc sa accepte venirea lui Klaus Iohannis in guvern.

Restul sunt vorbe, sunt povesti, sunt declaratii ipocrite, fie de la Bucuresti, fie de la Chisinau. Eu nu pot sa intru din zece in zece minute, nu pot sa dau comunicate din zece in zece minute. Pe unele posturi de televiziune, in principal pe Romania TV, postul de casa al familiei politice Ponta-Ghita, sunt minciuni din zece in zece minute", a declarat Crin Antonescu.

Ponta: Am convingerea ca Antonescu a decis sa candideze la prezidentiale din Opozitie

Liderul PNL a negat ca ar fi discutat cu Traian Basescu despre venirea lui Klaus Iohannis in Guvern sau despre demisia ministrului Muncii, Mariana Campeanu.

Ponta comenteaza intalnirea secreta Antonescu-Basescu. Precizari si despre prezidentiale

"E o minciuna faptul ca Traian Basescu mi-ar fi cerut mie sau am fi discutat despre demisia doamnei Campeanu. in primul rand ca nu i-am cerut demisia. E o minciuna faptul ca am discutat eu cu domnul Basescu despre venirea domnului Iohannis, minciuna faptul ca domnul Iohannis s-ar fi inteles cu domnul Basescu. E o campanie grosiera care n-are nimic de a face cu jurnalismul, cu respectul fata de telespectatori, o campanie de cea mai joasa speta impotriva mea ti a lui Klaus Iohannis.

Asta ne arata raspunsul la intrebarile "De ce moare USL-ul?", "De ce nu vom mai avea un Guvern USL?". Pentru ca domnul Ponta si diversii sai acoliti nu accepta in ruptul capului ca un om care este prim-vicepresedinte al PNL, care este apreciat de o mare parte din romani, sa vina in guvern. E simplu ca buna-ziua", a declarat Crin Antonescu.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Mesajul lui Nicușor Dan pentru Gabriela Firea: ”Nu ar mai trebui să deschidă gura, darămite să vrea să mai fie primar”
Mesajul lui Nicușor Dan pentru Gabriela Firea: ”Nu ar mai trebui să deschidă gura, darămite să vrea să mai fie primar”
Intrarea Gabrielei Firea în cursa pentru Primăria Capitalei nu-l afectează pe actualul edil. Nicuşor Dan a declarat marţi, 23 aprilie, că lupta se va da între el şi Cristian Popescu...
Lovitură puternică pentru Piedone. Cât de multe voturi poate pierde după ce PSD a aruncat-o în cursa pentru Primăria Capitalei pe Firea
Lovitură puternică pentru Piedone. Cât de multe voturi poate pierde după ce PSD a aruncat-o în cursa pentru Primăria Capitalei pe Firea
PSD și PNL au renunțat să-l mai susțină pe medicul Cătălin Cîrstoiu la alegerile pentru Primăria Capitalei. Cele două mari partide i-au aruncat în luptă Gabriela Firea (PSD) și pe...
#Crin Antonescu USL, #Crin Antonescu Victor Ponta , #PNL
Comentarii
Poza DR.STRANGELOVE
DR.STRANGELOVE
rank 5
Poza Doresc disparitia PSD
Doresc disparitia PSD
rank 5
Doresc eu disparitia PSD, dar PNL cu ce e mai bun ? Cu nimic !