Antonescu: Ponta si echipa sa reprezinta greii PSD, nu Iliescu si Nastase

Joi, 10 Noiembrie 2011, ora 20:49
3136 citiri
Antonescu: Ponta si echipa sa reprezinta greii PSD, nu Iliescu si Nastase
Foto: Arhiva

Liderul liberal Crin Antonescu ii ia apararea colegului sau de alianta, Victor Ponta, etichetand drept "neinspirate" declaratiile facute de Ion Iliescu si Adrian Nastase, carora le transmite ca greii PSD sunt liderul partidului si echipa sa.

"Imaginea USL trebuie sa transmita unitate si hotarare. Pentru mine semnificative sunt atitudinea presedintelui Victor Ponta si decizia luata prin vot unanim de forul de conducere al partidului, iar acestea arata unitate si hotarare. Comentarii sau declaratii personale mai putin inspirate pot schimba doar impresia, nu si realitatea", a declarat co-presedintele USL pentru Gandul.

Crin Antonescu apreciaza ca lucrurile vor fi transate rapid si categoric de catre actuala conducere, precizand ca "PNL are nevoie de un partener puternic si de incredere".

Acesta accentueaza ca "greii PSD sunt cei care pot aduce acest partid la guvernare, deci greii PSD sunt Victor Ponta si echipa sa. Ion Iliescu si Adrian Nastase sunt oameni cu experienta importanta, toata lumea ii ia in considerare, am spus insa ce cred si cred ca am spus-o foarte clar".

Antonescu subliniaza ca Mircea Geoana nu mai reprezinta USL-ul in Senat si "cei care cred ca demersul domnului Ponta are motivatii strict personale se insala".

Liderul liberal sustine schimbarea lui Mircea Geoana cu Titus Corlatean, apreciind ca "in Senat este o majoritate fragila si uneori schimbatoare. Pe fiecare problema, pe fiecare vot exista o majoritate. Va exista o majoritate si pentru un eventual vot pentru presedintia Senatului".

Antonescu le transmite asociatilor din PSD "sa conteze pe PNL ca pe adevarati aliati si sunt convins ca la experienta si forta lor politica vor reusi sa transeze foarte rapid bine aceasta problema".

In finalul interviului, liberalul spune ca USL va avea de castigat daca PSD rezolva criza Geoana cu bine. "Cu bine inseamna sa se dovedeasca un partid hotarat si un partid a carui conducere sa nu fie pusa nici o secunda sub semnul indoielii", conchide Antonescu.

Citește și:
Cât de mult va afecta România embargoul UE asupra motorinei rusești. Anunțul lui Virgil Popescu
Cât de mult va afecta România embargoul UE asupra motorinei rusești. Anunțul lui Virgil Popescu
Ministrul Energiei, Virgil Popescu, a anunțat duminică, 5 februarie, că nu există motive de îngrijorare din cauza embargoului asupra motorinei ruseşti pentru că toţi marii importatori de pe...
A murit unul dintre cei mai apreciați președinți ai Pakistanului
A murit unul dintre cei mai apreciați președinți ai Pakistanului
Fostul preşedinte al Pakistanului, generalul Pervez Musharraf, a murit, după o lungă boală, la Spitalul American din Dubai, potrivit unui comunicat al armatei pakistaneze. Într-o...