Antonescu preia modelul Ponta: Vrea o mediatizare mai buna a activitatii ministrilor PNL

Vineri, 30 August 2013, ora 15:51
1528 citiri
Antonescu preia modelul Ponta: Vrea o mediatizare mai buna a activitatii ministrilor PNL
Foto: www.newstimisoara.ro

Obiectivele PNL pe viitor sunt o mediatizare mai buna a activitatii ministrilor sai si 25% la alegerile europarlamentare, a anuntat Crin Antonescu dupa intalnirea cu delegatii liberali la Constanta.

Antonescu a vorbit despre discutiile avute cu delegatii despre refacerea imaginii partidului, afectata probabil de scandalurile in care au fost implicati membri de marca ai PNL.

"Vrem o comunicare mai intensa a activitatii ministrilor liberali, privitor la activitatea lor, la proiectele lor, la intentiilor lor", a spus Crin Antonescu. Inclusiv la nivel parlamentar, grupurile PNL vor incerca sa-si mediatizeze initiativele, urmand sa existe sedinte saptamanale in acest sens.

El a anuntat si ca obiectivul PNL pentru alegerile europarlamentare este de 25%.

"Am discutat despre reintarirea ideii ca proiectul politic al Uniunii Social Liberale e mai puternic ca oricand. Am stabilit sa participam la alegerile europarlamentare pe liste separate fara ca acest lucru sa afecteze unitatea proiectului nostru", a declarat Crin Antonescu.

La intalnirea PNL de la Constanta, liberalii au discutat despre proiectul noii Constitutii si despre regionalizare.

"Variantele regionalizarii sunt in discutie. Pot fi si 10 regiuni, si 12, nu numarul este esential, ci cum se rearanjeaza institutiile in teritoriu. De fapt, ne dorim nu rearanjarea, ci simplificarea lor".

Un alt subiect pe care liderul PNL a facut comentarii este posibila remaniere a vicepremierului Chitoiu.

"Oricand in partid se poate cere o remaniere, oricand in partid se poate pune in discutie ce face sau nu un ministru, asta e absolut normal intr-un partid democratic, si de altfel si aseara si azi am avut astfel de discutii - nu atat de repros pentru ce au facut sau nu ministrii nostri pana acum, cat dorinta de a face mai mult", a afirmat Antonescu.

El spune ca l-a aparat pe Daniel Chitoiu in discutiile din cadrul Delegatiei Permanente. "Eu am spus foarte limpede, in Delegatia Permanenta: din calitatea de vicepremier al lui Daniel Chitoiu, ministru de Finante, nu asteptam confruntare politica, scandal, cearta cu primul ministru sau cu PSD.

Noi asteptam colaborare, este vicepremier intr-un guvern care e al nostru si misiunea sa este sa faca lucrurile sa mearga"

Presedintele Traian Basescu a declarat, luni, la Palatul Cotroceni, ca prim-ministrul Victor Ponta si ministrii sai ar trebui sa guverneze si nu sa "televizeze", criticand aparitiile dese ale acestuia la televiziuni.

Traian Basescu: Victor-Viorel Ponta sa guverneze, nu sa televizeze

"Este, cred eu, o convingere a liderilor USL si a Guvernului ca pot substitui munca serioasa in folosul oamenilor prin emisiuni televizate si emisiuni de imagine. Ne apropiem de nivelul de 8 la suta nivelul somajului. Nici in perioada de criza nu am avut acelasi nivel al somajului.

Convingerea ca poti supravietui la nesfarsit prin aroganta, prin batalia cu presedintele, ii face sa nu dea atentie problemelor importante ale tarii, probelemelor oamenilor", a spus Basescu.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Cine câștigă din separarea candidaților PSD-PNL la Capitală: ”Se vor faulta unul pe altul”. Scenarii noi pentru prezidențiale
Cine câștigă din separarea candidaților PSD-PNL la Capitală: ”Se vor faulta unul pe altul”. Scenarii noi pentru prezidențiale
Sociologul Alfred Bulai, șeful departamentului de Sociologie din cadrul SNSPA, a fost invitatul rubricii „Cu fața la alegători”. Acesta a vorbit despre cele mai importante subiecte de pe...
Ungaria dă asigurări că susține aderarea deplină a României la Schengen. Măsurile decise în urma vizitei lui Cătălin Predoiu la Budapesta VIDEO
Ungaria dă asigurări că susține aderarea deplină a României la Schengen. Măsurile decise în urma vizitei lui Cătălin Predoiu la Budapesta VIDEO
Ungaria va continua să susţină accederea României în spaţiul Schengen cu frontierele terestre în acest an, a transmis ministrul Afacerilor Interne, Cătălin Predoiu, în urma unei...
#Crin Antonescu mediatizare activitate ministri, #Antonescu comunicare buna ministri, #Antonescu europarlamentare obiectiv , #PNL
Comentarii