Antonescu: Promit ca plec din fruntea PNL, dar nu si din politica

Sambata, 05 Aprilie 2014, ora 14:56
5534 citiri
Antonescu: Promit ca plec din fruntea PNL, dar nu si din politica

Liderul liberal Crin Antonescu a declarat, sambata, la Iasi, ca PNL este cel mai puternic partid de dreapta din Romania si singurul care poate reuni in jurul sau forte prooccidentale. Acesta a adaugat si ca va parasi conducerea PNL, dar nu pentru a se retrage din politica, ci pentru a se instala la Cotroceni.

Presedintele Partidului National Liberal a spus ca formatiunea pe care o conduce a iesit de la guvernare pentru ca nu se mai putea exprima in cadrul USL, transmite Romania TV, citand Agerpres.

"Suntem in Opozitie, facem Opozitie, cine vrea sa ramana la Putere atarnat de gatul PSD, ca domnul Tariceanu sau domnul Stroe, n-are decat sa ramana. Spre deosebire de alti ani, PNL are alta capacitate de organizare, alta capacitate de lupta. (...)

Suntem cel mai puternic partid al dreptei si singurul partid care poate aduna in jurul sau fortele prooccidentale. Problema se pune daca in Occident se traieste ca in Mehedintiul lui Duicu", a declarat fostul presedinte al Senatului.

Antonescu: Unii n-au nici candidat la Presedintie, in vreme ce eu am deja si prim-ministru

Totodata, Crin Antonesu a adaugat ca va abandona conducerea partidului, dar nu pentru a se retrage din politica, ci doar pentru a se instala la Cotroceni, dupa alegerile prezindentiale din toamna.

"Le promit ca plec din fruntea PNL, lasand PNL in fruntea Guvernului, in fruntea unei coalitii de guvernare. Plec din fruntea PNL, dar nu din politica, la sfarsitul anului, dar la Cotroceni. Sigur ca se tem, sigur ca sunt indoieli. Daca facem tot ce ne sta in putinta, atunci vom castiga si aceste alegeri si pe cele din toamna", a adaugat liderul liberalilor.

Cu doar o zi in urma, premierul Victor Ponta, fostul coleg de alianta al lui Crin Antonescu, afirma, intr-o postare pe Facebook, ca va parasi viata politica dupa alegerile prezidentiale de la sfarsitul anului, insa nu a vrut sa lamureasca daca aceasta mutare ar avea loc ca urmare a unei eventuale castigari a cursei pentru prezidentiale.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

CTP, după ce a văzut conferința lui Cătălin Cîrstoiu: ”I s-a mai rărit zâmbetul iliescoid...”
CTP, după ce a văzut conferința lui Cătălin Cîrstoiu: ”I s-a mai rărit zâmbetul iliescoid...”
Candidatul PSD-PNL la Primăria Capitalei, medicul Cătălin Cîrstoiu a susținut vineri, 19 aprilie, o conferinţă de presă pentru a răspunde acuzaţiilor de incompatibilitate în condiţiile...
De ce Robert Negoiță nu poate fi candidatul coaliției la Primăria Capitalei. „Niciun primar de sector nu are mai multe șanse decât Piedone”
De ce Robert Negoiță nu poate fi candidatul coaliției la Primăria Capitalei. „Niciun primar de sector nu are mai multe șanse decât Piedone”
În contextul unei crize generate în alianța PSD-PNL, generată de zvonurile legate de o eventuală retragere a medicului Cătălin Cîrstoiu, primarul de la Sectorul 3, Robert Negoiță, s-a...
#Crin Antonescu plecare PNL politica, #Crin Antonescu candidatura Cotroceni, #Crin Antonescu retragere conducere partid , #PNL