Antonescu: Tariceanu nu trebuie recuperat politic

Duminica, 14 August 2011, ora 15:44
3266 citiri
Antonescu: Tariceanu nu trebuie recuperat politic

Presedinte PNL, Crin Antonsecu a declarat, duminica, intr-o conferinta de presa, raspunzand unei intrebari, ca fostul presedinte al PNL, Calin Popescu-Tariceanu nu are nevoie de sustinerea de pe margine a niciunui membru din conducerea partidului.

"Calin Popescu-Tariceanu nu trebuie recuperat politic in PNL asa cum sugereaza domnul Vosganian. Domnia sa este lider parlamentar al grupului de la Camera iar in aceasta calitate este invitat permanent la lucrarile Biroului Politic Central, face parte din celelalte foruri de conducere ale PNL.

Domnul Tariceanu a fost si este prezent alaturi de noi, in momentele cele mai importante cum a fost de pilda lansarea programului economic. Domnul Tariceanu este un om care impreuna cu noi este partizanul acestei constructii politice si serveste aceasta constructie politica si are locul sau foarte bine definit", a spus liderul liberalilor.

Vicepresedintele PNL, senatorul Varujan Vosganian, a declarat, sambata, la Suceava, ca fostul premier Calin Popescu-Tariceanu este o importanta resursa pentru PNL, dar nu este utilizat la nivelul la care ar putea sa contribuie la prestigiul partidului.

"El trebuie, in primul rand, reincorporat in structurile de conducere ale PNL (...) El (n.r. - Tariceanu) poate participa la sedinte in calitate de presedinte al grupului parlamentar din Camera. In opinia mea, el trebuie sa fie membru al Biroului", a spus Vosganian.

Citeste si:
Eugen Tomac, reacție dură în legătură cu fuziunea PMP cu PNL. „Câteva minciuni care circulă în aceste zile”
Eugen Tomac, reacție dură în legătură cu fuziunea PMP cu PNL. „Câteva minciuni care circulă în aceste zile”
Fostul președinte al PMP Eugen Tomac a transmis luni, 17 ianuarie, un mesaj în legătură cu subiectul fuziunii PMP și PNL. Europarlamentarul a dezmințit „câteva minciuni care circulă...
Cum golește Iohannis de importanță funcția de președinte al României
Cum golește Iohannis de importanță funcția de președinte al României
Președintele Klaus Iohannis rămâne la un minim al încrederii românilor, conform unui sondaj de la finalul anului trecut acesta având doar 20%, fiind în spatele premierului Ciucă și a...