Antonescu: Vom pune capat ipocriziei lui Ponta. In cateva ore vom sti cine e la Putere, cine in Opozitie

Marti, 25 Februarie 2014, ora 16:11
5324 citiri
Antonescu: Vom pune capat ipocriziei lui Ponta. In cateva ore vom sti cine e la Putere, cine in Opozitie

Presedintele PNL, Crin Antonescu, a declarat marti ca la Delegatia Permanenta va face propuneri clare care sa puna capat "tipului de ipocrizie" din partea premierului Victor Ponta si a "asociatilor", aratand ca, in situatia in care se va decide denuntarea protocolului USL, acest lucru se va produce la tribunal.

"Le voi face acolo (propunerile la Delegatia Permanenta - n.red.), dar va pot spune de pe acum ca sunt propuneri clare, care sa puna capat acestei amanari sine die si, pana la urma, acestui tip de ipocrizie pe care noi, din partea primului ministru si din partea asociatilor nostri de pana acum, l-am avut.

Ilie Sarbu: Avem protocol semnat cu UDMR. Daca pleaca, PNL nu mai inseamna nimic

Nu putem sa mai ramanem in aceasta situatie, care devine penibila si de altfel nu este buna nici pentru tara, trebuie sa luam niste optiuni, vom lua niste decizii foarte clare si sper ca incepand de maine toata lumea sa se comporte cat se poate de responsabil pentru ca sa mergem inainte intr-o formula sau alta in termenii cei mai normali", a spus Antonescu.

El a precizat ca, in situatia in care se va decide denuntarea protocolului USL, documentul va ajunge la tribunal.

In contextul votului parlamentarilor PNL impotriva unor proiecte ale PSD, el a refuzat sa precizeze cum vor decurge lucrurile pe viitor.

"Eu stiu cum vor decurge lucrurile, dar nu va pot spune acum, deoarece ele vor decurge intr-un fel sau altul in functie de decizia pe care Delegatia Permanenta o va lua diseara.

Mult a fost, putin a ramas. Aveti putina rabdare, in foarte scurt timp, in cateva ore, vom sti foarte clar de maine cine este la Putere, cine este in Opozitie, ce face cine este in Opozitie sau cine este la Putere", a afirmat Antonescu.

Liderul liberalilor transmite ca PNL va pune capat "tergiversarilor" premierului Ponta

"Mesajul meu este ca, din punctul de vedere al PNL, nu trebuia sa existe nici macar trei zile de nesiguranta si neclaritate. Au trecut peste doua saptamani, au dat impresia unei crize, pana la urma premierul a evitat sa spuna limpede, sa asume limpede pozitia pe care totusi a luat-o si decizia pe care a luat-o.

Noi o constatam astazi, nu doreste sa mai respecte regulile convietuirii in aceasta coalitie, nu permite PNL sa-si faca propriile propuneri. Acest lucru este inacceptabil si atunci o terminam si in momentul cand o terminam vedem pe ce o continuam si nu avem nici nesiguranta, nici instabilitate, nici semnale care sa poata fi interpretate in exterior in felul acesta.

Antonescu vrea Opozitie, dar nu lasa nici sefia Senatului: Nu demisionez

Oamenilor preocupati de asta le transmit ca noi, liberalii, vom pune capat prelungitelor tergiversari ale domnului Ponta, ca va fi foarte clara situatia si ca din punctul nostru de vedere toate aceste doua saptamani au fost pierdute degeaba", a spus Antonescu.

Presedintele Senatului, Crin Antonescu, a efectuat luni si marti o vizita oficiala in Austria.

Citește și:
PNL nu mai are răbdare cu Nicușor Dan. Ciucă: ”Bucureștiul este un oraș blocat, cu un management cu probleme”
PNL nu mai are răbdare cu Nicușor Dan. Ciucă: ”Bucureștiul este un oraș blocat, cu un management cu probleme”
Preşedintele PNL Nicolae Ciucă a afirmat, vineri, că Bucureştiul este „un oraş blocat în momentul de faţă, confruntat cu lipsa de perspectivă, cu un management cu probleme şi cu o...
Ciucă: ”Misiunea noastră e să continuăm demersurile pentru atingerea obiectivului naţional de aderare la Spaţiul Schengen”
Ciucă: ”Misiunea noastră e să continuăm demersurile pentru atingerea obiectivului naţional de aderare la Spaţiul Schengen”
Liderul PNL Nicolae Ciucă a declarat că România merită să fie în Schengen, iar misiunea PNL este să continue demersurile în atingerea acestui obiectiv. „Mai întâi despre problema cea...