Congresul PNL in imagini: Singurul moment in care Crin nu a zambit

Autor: Ovidiu Albu
Vineri, 22 Februarie 2013, ora 23:34
7229 citiri
Congresul PNL in imagini: Singurul moment in care Crin nu a zambit

Congresul PNL are loc sub semnul previzibilitatii. Anticipat oricum, triumful lui Crin Antonescu a devenit zdrobitor.

Peste 1.400 de liberali din toata tara au venit sa confirme ca nu este rost de opozitie la adresa lui Crin Antonescu. Lucrurile sunt intr-atat de previzibile incat in aer nu pluteste nici cea mai mica neliniste sau tensiune. Toata suflarea liberala pare ca tocmai a iesit de la SPA. Pana si Ludovic Orban, ironizat de la tribuna de Crin Antonescu pentru ca nu vrea sa ia cuvantul, sa plimba zambitor, cu gura pana la urechi.

Congresul PNL: Crin Antonescu - victorie pe linie, suspans zero

Vorbitorii se intrec in omagii aduse spiritului vizionar al lui Crin Antonescu, care a insistat pentru formarea USL, a adus victoria, iar acum va aduce negresit partidului si Presedintia. Aplauze inflacarate, aplauda si Crin Antonescu de 2-3 ori, modest.

Contestatarii liderului sunt infierati delicat, pana la urma "suntem cel mai democratic partid, singurul partid in care a fost o competitie interna", dupa cum subliniaza Tudor Chiuariu.

Intr-adevar, "a fost", acum in PNL nu mai este nicio competitie. Crin Antonescu nu are adversar la conducerea partidului, iar carcotasii au fost zdrobiti la votul pe statut cu un 99,8%. 1.424 de voturi in favoarea lui Crin Antonescu si trei impotriva: Calin Popescu Tariceanu, Ludovic Orban si Victor Paul Dobre. Democratia in PNL are acum o pondere de fix 0,21%.

Antonescu: In PNL candidam, nu ne vaicarim. De ce nu mai candideaza nimeni?

Ziare.com va prezinta o galerie de imagini semnificative din prima zi a Congresului PNL.

Crin Antonescu, singurul moment in care nu a zambit. Il asculta pe Calin Popescu Tariceanu.

Calin Popescu Tariceanu, intr-un discurs despre democratie si liberalism. Cel mai putin relaxat dintre delegati.

Klaus Iohannis, fara griji in asteptarea confirmarii ca numarul 2 in PNL.

Mircea Ionescu-Quintus, cu ochelari fumurii in fata victoriei stralucitoare a lui Crin Antonescu.

Norica Nicolai, sponsor de seama al congresului. Toate pixurile din mapele delegatilor erau inscriptionate cu numele ei.

Mariana Campeanu, revizuind cartile de vizita primite. Presa scrie ca se afla pe lista remaniabililor din Guvern.

Fostul premier fesenist Petre Roman priveste cu speranta spre viitor si spre prezidiu.

Dupa ce a trecut pe la PC si PRM, pesedistul Codrin Stefanescu studiaza acum oferta PNL.

Sfarsitul primei zile de congres. Crin Antonescu, alaturi de Marius Pieleanu (Romania TV). Veselie mare, ori devine Pieleanu invitat permanent la Antena 3, ori se inscrie Sebastian Ghita in PNL.

Citeste si:
Valul cinci al pandemiei va lovi România în ianuarie. Avertismentul lui Alexandru Rafila
Valul cinci al pandemiei va lovi România în ianuarie. Avertismentul lui Alexandru Rafila
Ministrul Sănătăţii, Alexandru Rafila, a declarat vineri, 26 noiembrie, că țara noastră va fi afectată de valul cinci al pandemiei de coronavirus după jumătatea lunii ianuarie. Atunci se...
Coadă la demisii la PNL Sector 3. Zeci de membri au anunțat că se vor înscrie în partidul lui Orban. „Am văzut o decădere morală absolută în PNL”
Coadă la demisii la PNL Sector 3. Zeci de membri au anunțat că se vor înscrie în partidul lui Orban. „Am văzut o decădere morală absolută în PNL”
Membrii Tineretului Național Liberal Sector 3 au anunțat vineri, 26 noiembrie, că au demisionat din partid, nemulțumiți de deciziile actualei conduceri. Aceștia au transmis că îl vor urma...