Crin Antonescu confirma ca liberalii nu stiau de "solutia" Predoiu

Sambata, 01 Martie 2008, ora 13:41
2014 citiri
Crin Antonescu confirma ca liberalii nu stiau de "solutia" Predoiu

Vicepresedintele PNL Crin Antonescu a declarat, sambata, ca premierul Tariceanu avea dreptul sa-l numeasca pe noul ministru al Justitiei, fara sa se consulte cu partidul, si a sustinut ca nu are cunostinta de existenta unor "tensiuni" la varful PNL. Declratia a fost facuta pentru postul Realitatea Tv.

Antonescu a confirmat, indirect, ca nu au existat consultari la nivelul conducerii partidului si a tinut sa sublinieze ca acest lucru nu este de natura sa nasca nemultumiri in randul liberalilor intrucat, spune vicepresedintele liberal, premierul avea dreptul sa numeasca un ministru fara a-i consulta pe membrii Biroului Politic Central al PNL, avand astfel de prerogative ca sef al Executivului.

"Fara indoiala ca avea dreptul, e o prerogativa foarte clara a primului ministru. Si apropo de comentariile pe care le-am vazut si in cursul zilei de ieri (vineri, nr) as vrea sa spun ca sunt surprins sa aflu ca exista tensiuni sau neintelegeri la varful PNL pe acest subiect", a comentat vicepresedintele liberal.

Crin Antonescu a sustinut ca nu are cunostinta de nemultumirea unor lideri liberali legata de faptul ca premierul a numit un ministru al justitiei fara sa-i consulte in prealabil si a tinut sa infirme in special speculatiile potrivit carora Radu Stroe, care ar fi trebuit sa ia locul lui Teodor Melescanu la Aparare, ar fi nemultumit. "Nu am cunostinta de asa ceva, nu am vazut nicio declaratie a vreunui coleg de-al meu in acest sens.

As dori sa fac o precizare, pentru ca s-a speculat, Radu Stroe a fost nominalizat ca nemultumit de aceasta chestiune. Mi se pare o chestiune de onoare sa spun ca Radu Stroe a discutat personal cu premierul, solicitandu-i ca cel putin in privinta Ministerului Apararii sa lase lucrurile asa, cel putin pana la Summitul NATO. Radu Stroe in niciun fel nu a tras cu dintii sa devina ministru", a spus Antonescu.

Cat despre noul ministru al justitiei, Catalin Predoiu, vicele liberal a confirmat si el ca acesta este membru al PNL din 1991, dar ca, asemeni altor membri ai partidului, nu a facut cariera administrativa sau politica. Antonescu crede ca numirea lui Catalin Predoiu la Ministerul Justitiei este o "optiune buna".

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Taxele ascunse și clauzele abuzive din contracte la care trebuie să fie atenți mirii. Avocat: „Să se asigure că nu pierd avansul!”
Taxele ascunse și clauzele abuzive din contracte la care trebuie să fie atenți mirii. Avocat: „Să se asigure că nu pierd avansul!”
Cuprinse de euforie, cuplurile care-și organizează nunta pot deveni foarte ușor victimele unor șarlatani. Pentru că unde e rost de mulți bani, există și riscul comiterii unor fapte imorale...
Protest în Piața Victoriei față de modul în care se judecă accidentului de la 2 Mai, soldat cu moartea a doi tineri
Protest în Piața Victoriei față de modul în care se judecă accidentului de la 2 Mai, soldat cu moartea a doi tineri
Zeci de persoane şi-au anunţat participarea la un protest programat sâmbătă, începând cu ora 19:00, în Piaţa Victoriei din Bucureşti. Organizatorii sunt nemulţumiţi de modul în care...
#Crin Antonescu, #numire, #Predoiu, #Tariceanu, #Justitie , #PNL