Crin Antonescu: Emil Boc minte cu nerusinare cand acuza PNL

Marti, 24 Iunie 2008, ora 16:12
2233 citiri
Crin Antonescu: Emil Boc minte cu nerusinare cand acuza PNL

Presedintele PD-L Emil Boc "minte cu nerusinare" cand ii acuza pe liberali de complicitate in blocarea justitiei, deoarece colegii sai au votat avizarea inceperii urmaririi penale, a declarat liderul grupului PNL din Camera Deputatilor, Crin Antonescu.

"Emil Boc inca o data minte cu nerusinare, asa cum ne-a obisnuit, pretinzand ca in complicitate cu PNL, PSD, PRM au blocat mersul justitiei. Reamintesc ca PNL a votat pentru inceperea urmaririi penale", a afirmat Antonescu, citat de NewsIn.

Liderul deputatilor PNL a explicat ca, din grupul parlamentar liberal de 56 de oameni, 13 au fost absenti - cinci ministri, cinci oameni plecati in delegatiile oficiale ale Parlamentului in strainatate, unul operat de urgenta si numai doi absenti nemotivati, in timp ce grupul PD-L ar fi avut 16 absenti.

"Asadar, afirmatiile lui Boc fac parte din vechiul si cunoscutul arsenal de dezinformare si demagogie", a mai afirmat deputatul.

Antonescu nu a putut explica numarul scazut de voturi, insa a subliniat ca, in ceea ce-l priveste, a mobilizat grupul si a tinut evidenta "pana la ultimul om". Liderul PNL a mentionat ca votul va fi reluat, dar cand anume nu stie, probabil in sesiunea urmatoare.

Presedintele PD-L Emil Boc a declarat marti ca anularea votului in cazurile Nastase si Mitrea demonstreaza recidiva "coalitiei 322" si ca parlamentul s-a transformat "intr-o casa de protejare a persoanelor certate cu legea".

"Parlamentul se face inca o data de rusine, iar coalitia 322 recidiveaza. E vorba de complicitatea PSD acoperita de PNL si PRM pentru a bloca accesul justitiei cu privire la parlamentari. Cu sprijinul celor 322, Parlamentul se transforma intr-o casa de protectie a persoanelor certate cu legea", a afirmat Boc.

Citește și:
Partidele de la putere, scădere ușoară, în timp ce USR și AUR câștigă procente. Ce formațiune a reușit să treacă pragul SONDAJ
Partidele de la putere, scădere ușoară, în timp ce USR și AUR câștigă procente. Ce formațiune a reușit să treacă pragul SONDAJ
CURS a publicat un nou sondaj de tip omnibus, realizat pentru luna martie, din care reiese că principalele partide aflate la putere, PSD și PNL, se află într-o ușoară scădere, punctele...
Șeful lui PSG a fost acuzat de hărțuire și violență psihologică
Șeful lui PSG a fost acuzat de hărțuire și violență psihologică
Preşedintele clubului Paris Saint-Germain, Nasser Al-Khelaifi, este vizat de o plângere depusă de un fost angajat, Hicham Karmoussi, care a lucrat ca majordom pentru oficial. Karmoussi,...
#Emil Boc, #Crin Antonescu, #PNL, #acuzatii , #PNL