Crin Antonescu, ironizat de un deputat PNL: Prin oi insine!

Miercuri, 17 Octombrie 2012, ora 13:28
5685 citiri
Crin Antonescu, ironizat de un deputat PNL: Prin oi insine!
Foto: Facebook

Noua achizitie a PNL, Gigi Becali, a starnit nemultumiri si ironii inclusiv in randul liberalilor. Deputatul PNL Mihai Dontu, candidat intr-un colegiu din Brasov, nu are nicio reticenta in a-si lua inclusiv seful peste picior pe tema Gigi Becali.

Deputatul Mihai Dontu a comentat scurt, pe Facebook, acceptarea lui Gigi Becali pe listele PNL: "Prin oi insine". Reactia lui a determinat felicitari si o multime de "like"-uri din partea prietenilor sai de pe reteaua sociala, mare parte dintre ei fiind membri ai PNL.

"Prin oi insine!" reprezinta o interpretare ironica a doctrinei PNL din perioada interbelica, "Prin noi insine".

Doctrina "Prin noi insine" a fost afirmata de PNL intre 1922-1926, perioada in care guvernul condus de liderul liberal Ion I. C. Bratianu a initiat si dus la bun sfarsit reforme importante din punct de vedere administrativ, legislativ si mai ales economic.

Vosganian isi contrazice seful - Nu a votat pentru ca Becali sa candideze din partea PNL

Mihai Dontu va candida, din nou, pentru Camera Deputatilor intr-un colegiu din Brasov. Deputatul nu este singurul nemultumit de acceptarea lui Gigi Becali in PNL. Vicepresedintele Varujan Vosganian a votat impotriva candidaturii lui Becali in numele liberalilor, iat fostul presedinte Calin Popescu Tariceanu a declarat ca sustine "oamenii care manipuleaza idei, nu oi".

Gigi Becali va fi primit in PNL si va candida pe listele partidului la insistentele presedintelui Crin Antonescu.

"Noi cand am constituit USL-ul nu am facut doar alianta pentru doi lideri politici. Incercam sa dam o forta politica pentru a conduce Romania. E o constructie deschisa si primim alaturi de noi pe cei care doresc sa ne sprijine proiectul. Gigi Becali discuta doar de un loc de parlamentar pentru Gigi Becali. Nu vad asta ca pe o revolutie", a explicat, luni seara, la Antena 3, presedintele PNL,Crin Antonescu.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

CTP, după ce a văzut conferința lui Cătălin Cîrstoiu: ”I s-a mai rărit zâmbetul iliescoid...”
CTP, după ce a văzut conferința lui Cătălin Cîrstoiu: ”I s-a mai rărit zâmbetul iliescoid...”
Candidatul PSD-PNL la Primăria Capitalei, medicul Cătălin Cîrstoiu a susținut vineri, 19 aprilie, o conferinţă de presă pentru a răspunde acuzaţiilor de incompatibilitate în condiţiile...
De ce Robert Negoiță nu poate fi candidatul coaliției la Primăria Capitalei. „Niciun primar de sector nu are mai multe șanse decât Piedone”
De ce Robert Negoiță nu poate fi candidatul coaliției la Primăria Capitalei. „Niciun primar de sector nu are mai multe șanse decât Piedone”
În contextul unei crize generate în alianța PSD-PNL, generată de zvonurile legate de o eventuală retragere a medicului Cătălin Cîrstoiu, primarul de la Sectorul 3, Robert Negoiță, s-a...
#Mihai Dontu Crin Antonescu, #Mihai Dontu Gigi Becali, #Gigi Becali candidat PNL , #PNL