Crin Antonescu: Nu Basescu la Cotroceni e ultima reduta, ci Boc la Cluj!

Sambata, 19 Mai 2012, ora 14:31
5039 citiri
Crin Antonescu: Nu Basescu la Cotroceni e ultima reduta, ci Boc la Cluj!

Liderul PNL Crin Antonescu a participat sambata la lansarea candidatilor USL in judetul Cluj, prilej cu care a subliniat ca ultima reduta a regimului Basescu este prezenta lui Emil Boc in fruntea Clujului, iar aceasta trebuie doborata.

"Nu ne jucam. Suntem oameni seriosi. Am spus ca facem o alianta. Putini ne-au crezut. Noi, datorita dumneavoastra, cu sprijinul dumneavoastra, am facut-o si e cea mai solida alianta politica din istoria Romaniei.

Nu ne jucam. Suntem oameni seriosi. Am spus foarte clar ca Victor Ponta va fi prim-ministru. Victor Ponta este si va fi prim-ministru. Am spus foarte clar ca, daca rezistam atunci cand ne va fi mai greu, frontul se rupe in partea lor, oamenii au nevoie de noi si sunt alaturi de noi si asa a fost. Trebuie sa castigam alegerile locale", a declarat Crin Antonescu in fata sustinatorilor USL prezenti la lansare.

Alegeri Cluj-Napoca 2012

Alegeri Locale 2012

Liderul PNL a spus ca trebuie castigat Clujul nu doar pentru ca este "una din inimile profunde ale Romaniei", dar pentru ca acolo se da "batalia simbolica cu ultima reduta a regimului Basescu".

"Oricat de mult si-ar dori Victor Ponta sa gaseasca alta gazda atunci cand viziteaza Palatul Cotroceni, eu spun clar, nu Traian Basescu in Palatul Cotroceni e ultima reduta a propriului sau regim, ci Emil Boc la Cluj. Doborati-o!", le-a cerut co-presedintele USL militantilor uniunii, exprimandu-si convingerea ca USL va castiga si alegerile locale si pe cele parlamentare din acest an.

Lansarea candidatilor USL Cluj a avut loc la Cinematograful "Florin Piersic", unde, alaturi de Crin Antonescu, au fost prezenti premierul Victor Ponta, liderul PC, Daniel Contantin, ministrul de Interne, Ioan Rus, parlamentari PNL, PSD si PC.

Citeste si:
Sectorul Capitalei abandonat de partidele politice. Rămași fără primar, cetățenilor li se propun candidați necunoscuți
Sectorul Capitalei abandonat de partidele politice. Rămași fără primar, cetățenilor li se propun candidați necunoscuți
La trei luni după ce primăria Sectorului 5 din Capitală a rămas fără primar ca urmare a condamnării lui Cristian Popescu-Piedone, partidele nu s-au grăbit să facă propuneri de...
România va avea o nouă conductă de transport de gaze naturale. Ce județe va tranzita
România va avea o nouă conductă de transport de gaze naturale. Ce județe va tranzita
Ministrul Energiei, Virgil Popescu, a anunțat vineri, 12 august, că a fost semnată autorizaţia de construire a conductei de transport gaze naturale pe direcţia Prunişor - Orşova - Băile...
Comentarii
Porumbacu
rank 2
rank
Pe Boc il voteaza penticostalii si voi postacii pedelaci