Crin Antonescu: Victor Ponta este distrus politic, nu stiu daca mai revine

Marti, 18 Noiembrie 2014, ora 20:28
18347 citiri
Crin Antonescu: Victor Ponta este distrus politic, nu stiu daca mai revine
Foto: Realitatea Tv

Fostul presedinte PNL Crin Antonescu sustine ca Victor Ponta este distrus politic, dupa ce a pierdut alegerile prezidentiale in favoarea lui Klaus Iohannis.

"Pentru dl Ponta este vital sa ramana la guvernare. Vedeti cu cata speranta cei din PSD vaneaza nuantele din vorbele dlui Iohannis, de 48 de ore - 'Vor sa ne dea jos sau nu vor sa ne dea jos?'. Ne arata acea prioritate de a ramane la putere cu orice pret.

Pentru a ramane la putere cu orice pret, dl Ponta a facut multe. Pentru ca dl Ponta sa devina presedinte cu orice pret, cei din jurul sau au facut multe, inclusiv sa distruga USL, sfarsind prin a-l distruge pe dl Ponta", a declarat senatorul PNL, marti seara, intr-o emisiune la Realitatea Tv.

Intrebat daca Victor Ponta este distrus politic, Crin Antonescu a raspuns: "Evident, nu stiu in ce masura mai ramane posibilitatea revenirii".

Totodata, fostul presedinte PNL a spus despre Calin Popescu Tariceanu ca, desi este presedintele Senatuluui, "nu inseamna ca nu este o fantoma politica", adaugand ca "exista riscul ca si dl Ponta sa ramana ceva vreme o fantoma politica".

"PSD n-are in acest moment ceva mai bun decat Victor Ponta. Si e pacat ca cel mai important om a fost ucis sau sinucis", a mai adaugat senatorul PNL.

Antonescu: Viteza si docilitatea lui Ponta sunt comice

Acesta a comentat si actiunile de marti, din Parlament, privind alesii cu problemele in justitie, inclusiv respingerea Legii amnistiei.

"Nu impartasesc parerea ca daca respingeau Legea amnistiei dl Ponta castiga Presedintia. Viteza, docilitatea cu care dl Ponta zice ca a inteles vocea strazii e comica si arata precaritatea politicienilor de felul acesta. Nu poti sa vii intr-o zi sa dovedesti ca se putea ce puteai sa rezolvi de luni si luni de zile. De asta socot ca este comic", a spus Crin Antonescu.

"Strada, spectaculoasa intamplare de duminica, in sensul unei prezente uriase, nu s-a legat de o chestiune punctuala - amnistia sau ridicarea imunitatii nu stiu carui parlamentar sau orice altceva", a mai punctat fostul lider liberal, care il considera pe Klaus Iohannis "beneficiarul revoltei".

Nu in ultimul rand, fostul presedinte al Senatului a mentionat ca nu s-ar mira "sa ne trezim cu un candidat vehiculat de dl Ponta, sa zicem dl Tariceanu, in fruntea unui guvern de iarna".

Decizia BEC de a respinge protocolul Alianței Dreapta Unită, trasă la indigo cu cea dată pentru Alianța USR-PLUS în 2019. Excepția pentru PSD și precedentul Vadim Tudor
Decizia BEC de a respinge protocolul Alianței Dreapta Unită, trasă la indigo cu cea dată pentru Alianța USR-PLUS în 2019. Excepția pentru PSD și precedentul Vadim Tudor
Alianța Dreapta Unită, formată din USR, PMP și partidul Forța Dreptei se găsește în imposibilitatea de a avea liste comune de candidați pentru alegerile din 9 iunie, după ce Biroul...
Cătălin Drulă acuză PSD că i-a ”momit” sau șantajat pe primarii USR: ”Ai zece milioane, dacă treci la noi”
Cătălin Drulă acuză PSD că i-a ”momit” sau șantajat pe primarii USR: ”Ai zece milioane, dacă treci la noi”
Preşedintele USR, Cătălin Drulă, susţine că unii primari USR ar fi fost ”şantajaţi” sau ”momiţi” să treacă la PSD, în condiţiile în care de faţă era şi liderul social...
#Crin Antonescu Victor Ponta, #Antonescu Ponta distrus, #Crin Antonescu Klaus Iohannis, #Crin Antonescu alegeri prezidentiale , #PNL