"Dati 10 lei pentru Crin Antonescu!"

Sambata, 29 August 2009, ora 09:44
2195 citiri
"Dati 10 lei pentru Crin Antonescu!"
Foto: Arhiva

Pentru a face rost de fonduri pentru campania prezidentiala, PNL declanseaza, pe net si prin sms, operatiunea "Dati 10 lei pentru Crin Antonescu".

Reuniti, vineri, la hotelul Iaki din Mamaia, in sedinta Delegatiei Permanente, liderii PNL au decis sa apeleze la simpatia alegatorilor, dupa modelul Barack Obama, relateaza Gandul.

Astfel, simpatizantii lui Antonescu vor fi rugati sa doneze cate 10 lei (100.000 de lei vechi). Aceste donatii ar urma sa se faca fie telefonic (printr-un SMS trimis la un numar care va fi anuntat ulterior), fie prin Internet.

Liderii PNL care au mai facut in trecut campanii electorale nu isi pun mari sperante in aceasta operatiune.

"O campanie electorala pentru un candidat castigator costa intre 8 si 10 milioane de euro. O campanie electorala rezonabila, cu care sa nu iti fie rusine, ar costa cam 4 - 5 milioane de euro, deci ne-ar trebui donatii de la 2 milioane de alegatori, lucru greu de crezut", spune unul dintre liberali.

Crin Antonescu le-a marturisit colegilor de partid ca nu va fi un candidat dupa modelul lui Traian Basescu si al lui Mircea Geoana.

"Daca vrem un altfel de presedinte al Romaniei, trebuie sa facem o schimbare si in modul de a face campanie electorala si trebuie sa facem o altfel de campanie electorala. Daca eu vreau sa fiu un altfel de presedinte al Romaniei, si vreau sa fiu, si voi fi un altfel de presedinte al Romaniei, va trebui sa fiu, si voi fi un altfel de candidat!", a spus Antonescu.

Promite ca nu-si va face campanie la evenimentele publice

El a sustinut ca va face o campanie "simpla si sincera" si ca nu va fi prezent la festivaluri organizate pe bani publici sau in biserici: "Nu doresc, in calitate de candidat la presedintia Romaniei, sa parazitez prefacut evenimente publice organizate pe bani publici. Nu consider ca la zilele unui oras, la festivitati destinate comunitatii respective, pe banii comunitatii respective, doar pentru faptul ca primarul apartine partidului nostru trebuie sa fiu si eu mot acolo", a spus el.

"Nu doresc sa fiu un candidat care sa paraziteze o sarbatoare religioasa, in care nu are ce cauta campania electorala. Nu merg, deci, la sarbatori publice pe bani publici. Nu merg la hramuri, decat daca nu ma vede nimeni si acolo unde am o legatura cu biserica respectiva, cu lacasul respectiv", a spus candidatul la prezidentiale.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

CTP, după ce a văzut conferința lui Cătălin Cîrstoiu: ”I s-a mai rărit zâmbetul iliescoid...”
CTP, după ce a văzut conferința lui Cătălin Cîrstoiu: ”I s-a mai rărit zâmbetul iliescoid...”
Candidatul PSD-PNL la Primăria Capitalei, medicul Cătălin Cîrstoiu a susținut vineri, 19 aprilie, o conferinţă de presă pentru a răspunde acuzaţiilor de incompatibilitate în condiţiile...
De ce Robert Negoiță nu poate fi candidatul coaliției la Primăria Capitalei. „Niciun primar de sector nu are mai multe șanse decât Piedone”
De ce Robert Negoiță nu poate fi candidatul coaliției la Primăria Capitalei. „Niciun primar de sector nu are mai multe șanse decât Piedone”
În contextul unei crize generate în alianța PSD-PNL, generată de zvonurile legate de o eventuală retragere a medicului Cătălin Cîrstoiu, primarul de la Sectorul 3, Robert Negoiță, s-a...
#Crin Antonescu campanie prezidentiala, #alegeri prezidentiale Antonescu, #fonduri campanie electorala Antonescu, #donatii campanie electorala Antonescu , #PNL
Comentarii