Diaconu: Schimbarea lui Crin e zero, cu Tariceanu cu tot. Propunere radicala pentru Guvern

Marti, 18 Februarie 2014, ora 14:34
8345 citiri
Diaconu: Schimbarea lui Crin e zero, cu Tariceanu cu tot. Propunere radicala pentru Guvern

Vicepresedinele PNL Mircea Diaconu considera ca subiectul demisiei lui Crin Antonescu din fruntea partidului, ridicat de colegii sai Sorin Iliesiu si Calin Popescu Tariceanu "e zero" si ca nu-l intelege pe fostul premier de ce a vorbit despre asa ceva.

"Doamne pazeste! Un om arunca o piatra si toti va chinuiti sa ridicati piatra aia. Subiectul asta nu exista, e zero, cu Tariceanu cu tot.

Subiectul asta nu ar trebui sa existe. In locul lui Tariceanu ziceam 'sa lasam chestiile astea, nu e problema asta acum'", a spus actorul pentru Ziare.com.

"Ar trebui facuta o analiza de catre toti pentru a eficientiza si mai tare aceasta guvernare, pe baza contractului cu cetatenii. In conditiile in care ne caznim sa fie mai bine, vine un bruiaj al unui senator care are alta parere. Foarte bine, sa fie sanatos! Poate mai sunt 5 care cred asta, dar 80-100 il sustin pe Antonescu", a adaugat el.

Diaconu: Sa restrangem Guvernul

Fostul senator Diaconu crede si ca simpla inlocuire a membrilor PNL din Executiv nu e de ajuns si ca e nevoie de un guvern mult mai mic.

"Trebuie rezolvat rapid, sa fie functional Guvernul si sa analizam guvernarea sa fie si mai buna, ceea ce ar insemna un plan de restructurare a Guvernului cu adevarat, restrangerea lui. S-a labartat in prea multe ministere, asta e parerea mea", a spus acesta.

Antonescu, contestat din interior

Fostul premier PNL Calin Popescu Tariceanu a comentat ca "demisia lui Crin Antonescu" din fruntea partidului e o solutie pentru rezolvarea actualei crize politice dintre PSD si PNL.

Si senatorul Sorin Iliesiu crede ca Antonescu ar trebui sa plece.

"Eu cred ca ar fi o solutie (demisia lui Crin Antonescu, n.r.), intrucat dansul a dovedit, de opt zile incoace, ca nu poate sa aiba un dialog constructiv, ca nu mai vede padurea din cauza copacilor si pune interesul politicianist minor deasupra interesului national.

Toata tevatura asta a inceput cu o remaniere PNL. Asta inseamna ca guvernarea pana de acum a functionat bine, dar putea functiona si mai bine. Orice faci trebuie sa incerci sa faci si mai bine, de aceea am incercat sa trimitem o noua garnitura de ministri", considera Iliesiu.

Criza din USL continua

Tensiunile din USL au continuat si luni, dupa ce premierul Victor Ponta a anuntat ca il va numi pe Klaus Iohannis ministru de Interne, insa nu si vicepremier.

Liberalii s-au aratat deranjati de acest lucru, presedintele Crin Antonescu spunand ca nu e de acord si ca Ponta nu poate face aceasta numire "cu forta".

Conducerile PSD și PNL, discuții cu consilierii municipali pe amendamente la bugetul Capitalei. Se cere o dezbatere în Consiliul General SURSE
Conducerile PSD și PNL, discuții cu consilierii municipali pe amendamente la bugetul Capitalei. Se cere o dezbatere în Consiliul General SURSE
Conducerile PNL şi PSD Bucureşti vor avea o întâlnire, marţi, 19 martie, cu consilierii municipali social-democraţi şi liberali pentru a cere convocarea unei şedinţe de Consiliu General...
Diana Șoșoacă spune că a fost filmată la duș: "Dacă nu-mi dau demisia din funcţia de senator vor da filmări intime"
Diana Șoșoacă spune că a fost filmată la duș: "Dacă nu-mi dau demisia din funcţia de senator vor da filmări intime"
Senatoarea Diana Șoșoacă susține că a primit amenințări și este hărțuită, cu scopul de a-și prezenta demisia. Ea pretinde chiar că e șantajată cu filmări compromițătoare cu ea,...
#Diaconu demisie Antonescu Tariceanu, #Diaconu Tariceanu USL , #PNL