Disputa in PNL din cauza sotiei lui Crin Antonescu - Norica Nicolai face acuzatii grave

Joi, 26 Iunie 2014, ora 17:37
6633 citiri
Disputa in PNL din cauza sotiei lui Crin Antonescu - Norica Nicolai face acuzatii grave

Fostul presedinte PNL Crin Antonescu si europarlamentarul liberal Norica Nicolai au avut un schimb de replici prin intermediul presei cu privire la plecarea partidului din ALDE si aderarea la PPE.

Norica Nicolai l-a acuzat pe Crin Antonescu, la Realitatea TV, de faptul ca a renuntat la tot pentru ca sotia sa, Adina Valean, sa poata ajunge vicepresedinte al Parlamentului European, dupa ce Partidul Popular European (PPE) a desemnat-o pe Valean candidat din partea grupului politic la aceasta functie.

Norica Nicolai nu vrea fuziune: PDL a facut foarte mult rau Romaniei

"Crin Antonescu nu cred ca mai poate reveni vreodata in fruntea PNL sau sa mai fie candidat la alegerile prezidentiale. Din pacate, pentru un pret prea mic, Crin Antonescu a pierdut partidul. Ca sa isi puna sotia vicepresedinte al Parlamentului European, Crin Antonescu a renuntat la tot", a declarat europarlamentarul.

Norica Nicolai a mai spus ca fostul lider liberal ar fi purtat discutii cu presedintele ALDE, Guy Verhofstadt, pentru a-l convinge pe acesta sa o desemneze pe sotia sa candidat la functia de vicepresedinte al Parlamentului European.

Liberalii sunt primiti in PPE abia la toamna - Norica Nicolai: Antonescu ne-a indus in eroare

Crin Antonescu raspunde dur

La randul sau, Crin Antonescu a declarat, intr-un interviu acordat dcnews.ro, ca Norica Nicolai debiteaza "niste lucruri total neadevarate", pentru ca un astfel de post nu se poate negocia.

"Doamna Norica Nicolai, care debita niste lucruri total neadevarate, se descalifica. Oricine cunoaste cat de cat mecanismele, modul de lucru, regulile, principiile de functionare din Parlamentul European va intelege ca asa ceva nu se poate negocia. Las la o parte ca in aceasta premiza sta prostia ca eu, Crin Antonescu, presedintele marelui PNL din Romania, aveam o forta de negociere care sa echilibreze masa in partea mea. (...)

Norica Nicolai cred ca stie aceste lucruri. Este foarte vocala si este dreptul domniei sale sa fie impotriva aliantei PNL-PDL, insa vorbeste alte prostii si la prostii nu avem dreptul niciunul, pentru ca suntem oameni inteligenti si doamna Norica Nicolai este un om inteligent. Dincolo de lipsa de colegialitatea. Uite ca a fost cap de lista la aceste alegeri europarlamentare, la propunerea mea", a comentat Antonescu.

Citeste si:
Eșecul PSD de la Sectorul 1. Cum încearcă social-democrații să ascundă rușinea referendumului ratat împotriva lui Clotilde Armand
Eșecul PSD de la Sectorul 1. Cum încearcă social-democrații să ascundă rușinea referendumului ratat împotriva lui Clotilde Armand
La un an de zile după ce au început să strângă primele semnături, PSD alături de alte cinci partide nu au reușit să strângă îndeajuns de multe semnături pentru organizarea...
Ministerul Transporturilor vrea să mai cumpere încă 20 de trenuri electrice. Pe ce trasee vor circula
Ministerul Transporturilor vrea să mai cumpere încă 20 de trenuri electrice. Pe ce trasee vor circula
Ministrul Transporturilor, Sorin Grindeanu, a anunțat miercuri, 10 august, că începe o nouă licitaţie pentru încă 20 trenuri electrice de lung parcurs. ”Autoritatea pentru Reformă...