Mihai Voicu (PNL): Doar doi lideri din teritoriu nu sunt de acord cu Antonescu

Luni, 15 Februarie 2010, ora 21:45
1224 citiri
Mihai Voicu (PNL): Doar doi lideri din teritoriu nu sunt de acord cu Antonescu
Foto: Arhiva

Mihai Voicu, inlocuitor al lui Mircea Ionescu Quintus la Comisia de Statut a PNL, a declarat ca presedintele Crin Antonescu si-a prezentat propunerile catre 31-32 de presedinti de organizatii judetene si doar doi s-au exprimat impotriva modificarilor statutare dorite de liderul PNL.

Voicu a precizat ca, inainte de a-si lansa oficial motiunea cu care se inscrie la Congres, Antonescu isi prezinta proiectul cu care doreste sa candideze, care include programul politic, dar si modificarile statutare, catre liderii partidului, pentru o dezbatere interna.

Scaunul lui Orban, subiect de gluma in PNL

Orban nu candideaza impotriva lui Antonescu pe un sistem uninominal

"Momentan, aceste propuneri de modificari au fost prezentate intr-o intalnire la care au participat 31 sau 32 de presedinti de organizatii judetene. Este o discutie informala, nu este un organism statutar, dar pot sa spun ca, in opinia mea, in proportie de 80% organizatiile judetene vor subscrie la proiectul presedintelui, inclusiv la modalitatea de candidatura la alegerile interne", a spus deputatul liberal.

"Din cei 31 de presedinti, dincolo de nuante, de propuneri, de ajustari si asa mai departe, in esenta doar doi presedinti s-au exprimat impotriva propunerilor de modificare a statului propuse de Crin Antonescu. Am fost la intalnire din calitatea de adjunct pentru Comisia de statut, pentru ca daca de acolo reieseau niste discutii care ar fi fost de trecut in proiectul de Statut, era normal sa pot lua cunostinta de acestea", a spus Voicu.

"Comisia de Statut a decis sa-si amane cu o saptamana lucrarile dintr-un motiv foarte simplu: in acest moment exista in derulare un proces de consultare intre presedintele partidului si presedintii de organizatii judetene si din Municipiul Bucuresti. Cred ca va fi vorba in continuare si de consultari cu parlamentarii, pentru ca aceasta este componenta Delegatiei Permanente (cea care stabileste modificarile statutare care vor fi supuse votului in Congres - n.r.)", a spus Voicu.

Presedintele PNL Crin Antonescu a declarat luni ca, personal, considera ca este nevoie in continuare de pastrarea functiei de prim-vicepresedinte, insa daca se va adopta votul pe motiuni, nu va include in echipa sa nici pe Ludovic Orban, nici pe Calin Popescu Tariceanu.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

CTP, după ce a văzut conferința lui Cătălin Cîrstoiu: ”I s-a mai rărit zâmbetul iliescoid...”
CTP, după ce a văzut conferința lui Cătălin Cîrstoiu: ”I s-a mai rărit zâmbetul iliescoid...”
Candidatul PSD-PNL la Primăria Capitalei, medicul Cătălin Cîrstoiu a susținut vineri, 19 aprilie, o conferinţă de presă pentru a răspunde acuzaţiilor de incompatibilitate în condiţiile...
De ce Robert Negoiță nu poate fi candidatul coaliției la Primăria Capitalei. „Niciun primar de sector nu are mai multe șanse decât Piedone”
De ce Robert Negoiță nu poate fi candidatul coaliției la Primăria Capitalei. „Niciun primar de sector nu are mai multe șanse decât Piedone”
În contextul unei crize generate în alianța PSD-PNL, generată de zvonurile legate de o eventuală retragere a medicului Cătălin Cîrstoiu, primarul de la Sectorul 3, Robert Negoiță, s-a...
#PNL echipa conducere, #Crin Antonescu echipa conducere, #PNL Congres presedinte , #PNL