Orban, despre candidatura lui Crin Antonescu la europarlamentare: Asa a fost Crin intodeauna, a generat pasiuni

Luni, 07 Ianuarie 2019, ora 20:46
13279 citiri
Orban, despre candidatura lui Crin Antonescu la europarlamentare: Asa a fost Crin intodeauna, a generat pasiuni
Foto:Arhiva Facebook/Crin Antonescu

Ludovic Orban a reconfirmat ca fostul presedinte al liberalilor din perioada aliantei USL, Crin Antonescu, se afla pe lista posibililor candidati ai partidului pentru Parlamentul European.

Intrebat luni seara, la o emisiune la postul de televiziune Digi24, daca Crin Antonescu se afla pe lista de candidaturi interne ale partidului pentru europarlamentare, Orban a confirmat.

"Avem 49 de candidaturi depuse. Candidaturile sunt in curs de evaluare. Ne-am propus ca pana in 1-15 februarie sa stabilim componenta listei", a spus Orban.

"Asa a fost Crin intotdeauna, a generat pasiuni", a comentat Orban la remarca moderatorului ca o astfel de candidatura va crea reactii in spatiul public.

"In masura in care Crin Antonescu va reprezenta strategia politica, motiunea adoptata la Congres, pozitionarea noastra categorica anti-PSD, valorile dreptei liberale, in masura in care el va fi pe aceasta line politica, cu siguranta poate fi un candidat bun. (...) Orice candidat trebuie sa reprezinte valorile, principiile, obiectivele pe care le are atat PNL, cat si familia politica din care face parte, si anume, familia Partidului Popular European", a mai spus Ludovic Orban.

Fostul presedinte al PNL, Crin Antonescu, a declarat, pe 18 septembrie, ca si-a depus documentatia pentru o candidatura pe listele partidului la alegerile europarlamentare din 2019.

De asemenea, tot atunci si-a mai depus candidatura pentru a fi pe lista PNL si Vasile Blaga.

#Crin Antonescu europarlamentare PNL Orban , #PNL