Pesedistii din fieful lui Ponta nu-l vor mai vota presedinte pe Antonescu

Marti, 16 Aprilie 2013, ora 17:20
3807 citiri
Pesedistii din fieful lui Ponta nu-l vor mai vota presedinte pe Antonescu
Foto: Arhiva

Presedintele PSD Gorj, Florin Carciumaru, a declarat, marti, ca multi dintre colegii lui de partid i-au transmis ca nu vor sa il mai voteze pe Crin Antonescu la prezidentiale. El sustine ca social-democratii sunt suparati de atacurile la adresa lui Ponta din partea PNL si a "anumitor" televiziuni.

"Cu toate acuzatiile ce i s-au adus, din PNL, din PC si anumite televiziuni, domnul Ponta niciodata nu a spus ca se va razgandi in ceea ce priveste sustinerea lui Crin Antonescu pentru functia de presedinte. Dar, stiti ce pericol apare? Ca daca nu se aseaza lucrurile in ceea ce priveste colaborarea PNL, PSD, PC poate sa apara pericolul ca pesedistul de rand, nemultumit ca domnul Ponta tot este criticat, sa nu-l voteze pe domnul Antonescu.

Nu are ce sa-mi faca mie domnul Ponta, sau eu in calitate de presedinte de PSD Gorj nu am ce sa-i fac membrului PSD din nu stiu ce comuna sa-l voteze pe domnul Antonescu ca presedinte", a declarat Carciumaru la un post local de radio, citat de Pandurul.

Antonescu a luat foc: Numirea procurorilor - troc politic, nu are nimic de a face cu Romania

El a mentionat ca a primit numeroase mesaje in acest sens de la membrii PSD.

"Deja am primit mesaje de acest gen. Mi-au spus, domnul primar si daca ma obligati nu-l mai votez pe acest om ca nu analizeaza corect modul cum a incercat domnul Ponta sa rezolve cu justitia", a subliniat Carciumaru.

Ulterior, intr-o interventie la Realitatea TV, liderul PSD Gorj a dat inapoi.

"Nu se pune problema ca organizatia PSD Gorj nu il sustine pe Crin Antonescu. Nu ne-a certat nimeni (pentru declaratiile facute - n.r.), dar era datoria mea sa trag un semnal de alarma. E pacat ca pe fondul unor declaratii necontrolate venite din partea unor lideri PNL sa stricam ce am construit", a explicat liderul PSD Gorj.

Ludovic Orban: Decizia lui Ponta de a o propune pe Kovesi la DNA e o tradare, PSD sa-l schimbe

Premierul Victor Ponta a fost ales deputat intr-un colegiu din Targu-Jiu, oras al carui primar este Florin Carciumaru.

Ponta: Carciumaru a zis un lucru de bun-simt

Victor Ponta a comentat, marti dupa-amiaza, declaratiile lui Florin Carciumaru, spunand ca acestea sunt de "bun-simt".

"A zis un singur lucru de bun simt, ca USL sa ramana unita, altfel alegatorii nu mai fac ce zicem noi.

E foarte greu sa explic unui membru PSD ca eu sunt prim-ministru si sunt 3-4 colegi din alianta, domnul Orban, domnul Ghise, domnul Rosca Stanescu, care toata ziua ma picteaza pe la televiziuni mai rau decat PDL", s-a plans premierul.

Ciolacu este sigur de victoria lui Firea la Capitală: ”Va câștiga şi cu Piedone, şi fără Piedone”
Ciolacu este sigur de victoria lui Firea la Capitală: ”Va câștiga şi cu Piedone, şi fără Piedone”
Indiferent dacă Cristian Popescu Piedone se va retrage sau nu din cursa electorală, Gabriela Firea va fi noul primar al Capitalei, este convins Marcel Ciolacu. Premierul a precizat miercuri,...
Ciolacu susține că nu există riscul ruperii coaliției: ”Ce voiaţi? Să stau la televizor să spun: "m-am gândit eu că e mai bun Piedone"?”
Ciolacu susține că nu există riscul ruperii coaliției: ”Ce voiaţi? Să stau la televizor să spun: "m-am gândit eu că e mai bun Piedone"?”
Marcel Ciolacu nu crede că decizia privind candidaturile separate la Primăria generală a Capitalei va afecta în vreun fel coaliția formată din PSD şi PNL. El susţine că membrii alianţei...
#PSD Gorj Antonescu, #Florin Carciumaru Crin Antonescu, #Carciumaru Antonescu prezidentiale , #PNL