Povestea "Antonescu si serviciile" n-o cred nici liberalii

Miercuri, 09 Septembrie 2009, ora 07:09

   

Povestea "Antonescu si serviciile" n-o cred nici liberalii
Anuntul candidatului liberal la alegerile prezidentiale, Crin Antonescu, cum ca a fost contactat de oameni ai serviciilor secrete care i-au oferit informatii utile de campanie, a starnit hohote de ras in PNL. Asta chiar printre apropiatii sai, care nu cred o iota din marturisire.

De altfel, ei sunt convinsi ca persoana care a fost cu ideea ca Antonescu sa-si traga partea leului din scandalul izbucnit in ultimele zile in jurul serviciilor speciale este Norica Nicolai, o cunoscatoare intr-ale sigurantei nationale.

Oamenii care ne-au impartasit convingerile lor ne-au furnizat si doua argumente. Unu: trebuie sa fii dus cu pluta sa refuzi orice informatie valida care ar putea discredita un contracandidat, daca vaslesti conform curentului, care spune ca, desi pierzi, aduci voturi partidului, pentru ca-i mobilizezi electoratul.

Si doi: de ce sa vina serviciile de informatii in ajutorul unui candidat care nu are nici o sansa sa castige alegerile?

In fine, au mai ras oamenii si din alt motiv: Antonescu a mai afirmat ca daca iese sef de stat, serviciile speciale nu se vor mai implica in viata politica.
Citeste mai multe despre
Sursa: Ziare.com

Articol citit de 1458 ori

Urmareste Ziare.com pe

Urmareste stirile Ziare.com pe Facebook
Comentarii
Vasi
rank 5
Geoana nu este credibil, Antonescu, nici atata!
Deci, cine va deveni presedinte, cand si Radu Duda si-a anuntat retragerea?! Am senzatia ca se joaca un teatru de foarte proasta calitate, in care "actorii", niste clowni autentici, de altfel, se prefac ca se lupta, ca isi dau suturi si ghionturi, dar, de fapt, imping cu totii in fata pe cel mai ticalos dintre ei! Care, intre doua scandaluri, nenumarate balciuri si zaiafeturi, aduna voturi, pacalind prostii si credulii!
S-o tinem tot asa, va fi bine, si la vara cald!!
Ghilotina
rank 5
Minte mereu , ca un liberal" - poate ca asta este si abecedarul doctrinei , dai examen la cat de multi poti minti .
Ce mi-e Vanghelie , ce mi-e Antonescu .

La ei functioneaza principiul "cat am ... putere ....fac* ce vreau ..."
Comentariu inadecvat
Se impune o selectie riguroasa pentru viitor
rank 1
Mercenarii din serviciile secrete
Putini dintre cei ce populeaza serviciile secrete sunt profesionisti integri si cinstiti. Activitatea lor in acesti 20 de ani ii tradeaza. Exista suficienti oportunisti si profitori dispusi la tradare pentru ascensiune in ierarhia acestor sevicii profund politizate. Antonescu spune adevarul gol, golut.
marku cu arcu
rank 1
Chiar felatii
Daca felationati la Basescu nu va semnati capodoperele?

Dupa 6 decembrie o sa scrieti la K-Arici Pogonici.Ca nu va mai citesc nici *** lui Basescu
Patrik
rank 5
Constatare
Din acest articol am inteles doua lucruri.Ca Antonescu minte si ca apoi dindu-si seama ce porumbel i-a iesit din gura,se cauta acum sa se dreaga busuiocu, spunind ca de fapt Norical-ar fi sfatuit etc,etc.Si vezi doamne ce s-au mai amuzat PNL-isti la auzul acestor vorbe.Stai si te intrebi oare intradevar acest om candideaza pentru functia suprema in stat .Cita penibilitate.
katana
rank 5
da , candideaza !
de la penele !
Platforma pentru solutionarea online a litigiilor