Ramona Manescu: Crin Antonescu ar putea pregati legislativ trecerea la monarhie

Vineri, 09 Septembrie 2011, ora 14:03
8383 citiri
Ramona Manescu: Crin Antonescu ar putea pregati legislativ trecerea la monarhie

Ramona Manescu, europarlamentar PNL, a discutat cu membrii Partidului National Liberal posibilitatea revenirii la monarhie, o schimbare pe care crede ca ar putea sa o pregateasca din punct de vedere legislativ Crin Antonescu.

Ramona Manescu sustine ca a discutat, in cadrul unei intalniri cu bloggerii liberali, despre posibilitatea schimbarii regimului din Romania, prin revenirea la monarhie.

"Cred cu tarie ca Familia Regala ar putea readuce Romania la nivelul unei tari cu adevarat europene si de asemenea cred ca doar Crin Antonescu, in calitate de presedinte al Romaniei, ar putea pregati din punct de vedere legislativ o astfel de schimbare. Este foarte clar ca in actuala situatie, cu Traian Basescu la Cotroceni, monarhia, in Romania, nu are nicio sansa", scrie Ramona Manescu, pe blog.

Ramona Manescu a discutat cu blogerii liberali si despre identitatea Partidului National Liberal in cadrul USL, sustinand ca nu se poate pune problema ca vreunul dintre partidele din Uniune "sa isi piarda identitatea".

"Cred ca USL reprezinta o solutie reala pentru Romania de astazi, in care este nevoie pe de-o parte de masuri economice liberale, care sa revigoreze economia dar si de masuri sociale care sa vina in sprijinul categoriilor defavorizate de actuala putere", sustine Ramona Manescu.

In cadrul intalnirii, liberalii au discutat si despre situatia fondurilor europene si solutii pentru cresterea gradului de absorbtie. Europarlamentarul PNL a adaugat ca este in interesul liberalilor ca problema fondurilor europene sa fie rezolvata, deoarece "rezultatele dezastruoase de acum se vor rasfrange apoi asupra guvernarii USL".

Romania este tara europeana cu gradul cel mai mic de absorbtie a fondurilor europene, o parte din fondurile acordate prin Programul Operational Regional fiind blocate din cauza neregulilor gasite la contractele deja realizate.

Cum încearcă PSD să negocieze retragerea lui Piedone și care este prețul primarului de la Sectorul 5
Cum încearcă PSD să negocieze retragerea lui Piedone și care este prețul primarului de la Sectorul 5
După ce liderii coaliției PSD-PNL au luat decizia de a-l retrage pe candidatul comun Cătălin Cîrstoiu și de a merge cu candidați separați, în persoana Gabrielei Firea și a lui Sebastian...
George Simion a devenit tată. Ce mesaj i-a transmis soției liderul AUR
George Simion a devenit tată. Ce mesaj i-a transmis soției liderul AUR
La mai puțin de un an de la căsătorie, liderul Partidului AUR, George Simion, și soția sa, Ilinca, au devenit părinți. Primul copil al cuplului este un băiat, iar tatăl a ținut să-i...
#Ramona Manescu, #Manescu Antonescu monrahie, #Manescu trecere monarhie , #PNL