Ziare.com

Tandemul Antonescu-Dragnea ironizeaza plagiatul

Marti, 30 Octombrie 2012, ora 08:31

   

Tandemul Antonescu-Dragnea ironizeaza plagiatul
Un nou tandem s-a oficializat in Teleorman - Liderul PNL, Crin Antonescu, si secretarul general al PSD, Liviu Dragnea, si-au depus candidaturile la parlamentare, moment de care au profitat pentru a glumi ... pe tema plagiatului.

Cand au ajuns la Biroul Electoral Judetean, politicienii au glumit pe tema eventualelor intrebari pe care le-ar putea primi, invocand procedura in cazul plagiatului, relateaza Digi 24.

Crin Antonescu: La lucrarile astea de diploma, cand ai un proiect, iti pun intrebari din dosar, stii?
Liviu Dragnea: Si la plagiat tot asa e?
Crin Antonescu: Nu stiu!

Crin Antonescu va candida la alegerile parlamentare pentru un mandat de senator intr-un colegiu in judetul Teleorman. Colegiul in care va candida presedintele PNL se suprapune cu colegiile de deputat in care vor intra in cursa Liviu Dragnea si Marin Almajanu, la alegerile parlamentare din 9 decembrie.

Crin Antonescu, candidat oficial USL in Teleorman: "Judetul e onorat!"

Initial, liderul liberal se hotarase se intre in cursa pentru un nou mandat de senator in sectorul 3 din Capitala, dupa ce in 2008 a obtinut mandatul de senator in sectorul 1 din Bucuresti.

Presedintele PNL Crin Antonescu si-a depus, luni seara, candidatura pentru un post de senator intr-un colegiu din judetul Teleorman, impreuna cu secretarul general al PSD, Liviu Dragnea, cel care va candida in premiera pentru un post de deputat in Parlament.
Sursa: Ziare.com

Articol citit de 4741 ori

Urmareste Ziare.com pe

Urmareste stirile Ziare.com pe Facebook
25 comentarii
Ordoneaza comentariile:Standard |Calitate |Numar Voturi |Recente

Romani, treziti-va! Recent, UE a transmis romanilor un mesaj

... cat se poate de clar si anume atata timp cat romanii vor tolera la guvernare adunatura aceasta de derbedei, numita asa de regizorul Andrei Serban, nu se mai primeste nimic de la UE...
Inainte de a vota, ganditi-va la sutele de mii de romani care vor ramane fara serviciu... Ganditi-va la faptul ca am putea reveni la pasapoarte si vize pentru Europa, cum era inainte de aderarare.
Cu guvernul USL nu avem nici o sansa de a ramane in UE si, ca sa obtina ce vor, adunatura de banditi, cum este numita de regizorul Andrei Serban, nu va ezita sa sacrifice poporul roman. Intre noi, romanii si banditii USL este, deocamdata Basescu.

 

Antonescu "il inseala" pe Ponta?

Ma gandesc de mult timp ca alianta nu va mai dura mult in actuala componenta. Probabil Antonescu a simsit ca Ponta a devenit mai rece in ultimul timp si incearca sa-si gaseasca un alt aliat in PSD. Eu ma intreb daca Antonescu mai are vreun aliat important in propriul partid?

 

Tandemul Antonescu-Dragnea ironizeaza plagiatul - nu cred - cei doi

... rad, isi bat joc de ignoranta romanilor, de naivitatea cu care romanii ii accepta si ii sustin, in ciuda a ceea ce sunt ei in realitate.
Daca s-ar face pe strada un sondaj, s-ar constata ca, mai bine de 85% dintre romani nu stiu ce e acela plagiat sau frauda si nici nu au interes sa se informeze ceea ce este intr-adevar, grav...

 

Politicienii romani sunt de doua categorii:

Unii care s-au priceput sa copieze si au ajuns doctori. Altii care nu au stiut sa copieze si nu au ajuns doctori.

.

In judetul Teleorman, Dragmea este mother and father pentru Crin Antonescu !

Cum l-a promovat Ceausescu pe cel care avea să-i devină călău

Ion Iliescu e "un tovarăs bun“, a zis Ceausescu, in 1965, despre cel care avea să-l trimită in fata plutonului de executie după un simulacru de proces. "Iliescu e un băiat foarte bun“, a garantat si Maurer pentru cel care avea să-l dea afară din casă.

 

Se vrea iar suspendarea lui Basescu. Pe banii cui

... nu spune nici Antonescu, nici Voiculesu.
De ce? De frica. Cat sunt de multi cei de la USL, toti se tem de Presedintele ales.
Lasilor!

Osiris

asta a spus in 1965, dar ce e stupefiant, este ce a spus in decembrie 1989!

La sedinta Biroului Politic al Comitetului Central

al Partidului Muncitoresc Roman din 1 aprilie 1965, prima "imbunătătire" făcută de Nicolae Ceausescu "in legătură cu numiri in functii" a fost Ion Iliescu. Acesta urca din functia de sef al sectiei invătămant si sănătate din Directia de Propagandă si Cultură in cea de sef al Sectiei Propagandă si Agitatie a CC al PCR.
Ceausescu si-a sustinut propunerea, conform stenogramei sedintei, amintindu-le celorlalti că Iliescu a fost secretar la Uniunea Ascociatiilor Studentilor din Romania. Presimtindu-i protejatului un strălucit viitor, Leonte Răutu plusează, prezentandu-l ca fost decan la Politehnică. "Este un tovarăs bun", intăreste Ceausescu, fără a-l contrazice pe Răutu. "Iliescu e un băiat foarte bun", a adăugat si Maurer. După acesti sustinători, ceilalti nu mai aveau ce să comenteze. Acordul a fost unanim.
La Congresul al IX-lea al partidului, portile puterii i s-au deschis si mai larg fostului companion al Lenutei Petrescu in drumurile spre lagărul din Tg.-Jiu, unde Ceausescu fusese inchis intre anii 1941 si 1944. Ion Iliescu a devenit membru supleant al CC si membru plin la congresul următor. Intre cele două congrese, la 9 decembrie 1967, a fost desemnat prim-secretar al CC al UTC si ministru pentru Problemele Tineretului.

 

ILIESCU SI "HULIGANII" DIN '68

Oricar ar părea de paradoxal pentru mitul disidentei lui Ion Iliescu si evidenta sa charismă supravalorizată post-Ceausescu, demnitarul născut la Oltenita se manifestase in anii '60 nebănuit de "stangist". Probabil că tocmai această pozitionare i-a adus, in martie 1971, promovarea in postul de secretar al CC al PCR cu propaganda. Prezentăm două exemple revelatoare pentru prestatia lui Ion Iliescu din această perioadă, consemnată de stenogramele din arhive.
A doua zi de Crăciun, in 1968, liderul tineretului comunist a convocat Biroul CC al UTC. Motivul? In noaptea precedentă avusese loc, după expresia lui Iliescu, "o manifestare huliganică la care au luat parte cateva sute de studenti". Din naratiunea lui reiese că, după inchiderea clubului Politehnicii, studentii au plecat spre căminele din Grozăvesti. "Actiunea a luat caracter huliganic" in fata căminului de fete. Ar fi rămas o "golănie studentească", zice Iliescu, folosind acelasi cuvant-cheie din stilul comunicării sale, dacă n-ar fi preluat comanda "o serie de elemente păcătoase". Au făcut "scandal cu trompeta, cu hartii aprinse si apoi au parcurs tot centrul orasului, de la orele 2 la 5 dimineata, prin Piata Romană, Gara de Nord". Asa a "degenerat" colindul. In plus, "cetăteanca" Anca Sincai a strigat "libertate, libertate pentru studenti". Iar tinerii au oprit tramvaie si troleibuze, au aruncat cu hartii aprinse, au scos cosurile stradale de gunoi si au strigat "Veniti cu noi!"
Aceasta a fost descrierea făcută de Ion Iliescu imediat după eveniment.

 

"RIPOSTĂ MAI ENERGICĂ!"

"Cultivăm traditii ale poporului, dar de ce in ajunul Crăciunului?", a concluzionat, retoric, seful tineretului comunist in anul de gratie 1968. Si a propus, pe loc, destituirea conducerii ziarelor "Amfiteatru" si "Scinteia tineretului". Desi aceste publicatii ale tineretului studios n-au fost in vreun fel direct implicate, decizia a fost un dur avertisment "factorilor educativi" ce includeau, pe-atunci, si presa. "Ripostă mai energică pentru a creste combativitatea!", a clamat Iliescu, si "măsuri mai ferme pentru tinuta generală a tinerilor, impotriva cazurilor de betii, de tineri care isi pierd vremea prin carciumi intr-o atmosferă morbidă, nesănătoasă". O ripostă dură, determinată exclusiv de presiuni superioare, ai putea crede judecand exclusiv după stenograme acelei sedinte.
Au fost atunci si condamnări. Iar manifestatia din noaptea de Crăciun a anului 1968 a fost prezentată uneori, in postcomunism, ca o revolutie avant la lettre.

 

MAI ATEU DECÂT CEAUSESCU

Două luni mai tarziu, in atitudinea fată de religie, Iliescu se manifestă insă, de fată cu Ceausescu, mai "incuiat", mai dur si mai incoerent decat acesta.
Iată o mostră din discursul viitorului lider postcomunist al Romaniei: "Am avut o discutie, chiar in cadrul familiei mele, cu oameni mai simpli, membri de partid cinstiti si devotati dar organizează botezuri, nunti cu popi si ii intreb de ce fac asa ceva la care ei imi spun că acum nu se mai pun problemele chiar asa, dacă tovarăsul Ceausescu se intalneste cu prelati externi. Deci oamenii intrepretează in mod gresit aceste lucruri. Trebuie să vedem si ce scriu revistele literare, in care găsesti creatii cu nuante mistice. Trebuie să manifestăm mai multă exigentă fată de asemenea fenomene si care pot avea o anumită influentă asupra oamenilor".
Si iată ce spune Ceausescu, in concluziile dezbaterii: "Eu prefer pe membrul de partid care se duce la biserică dar care este disciplinat in muncă, ordonat si isi indeplineste obligatiile decat pe cel care nu se duce la biserică dar introduce dezordinea, indisciplina, haosul in societate. Asa trebuie privite lucrurile". ;

 

3.000 de studenti "huligani"

In aceeasi sedintă din 1 aprilie 1965, deodată cu Iliescu, a fost promovat si Cornel Onescu (foto). Din functia de fost sef al Sectiei Cadre al CC al PMR, a trecut la cea de ministru de Interne, in locul lui Alexandru Drăghici.
Cariera fostului tipograf Onescu a inregistrat anumite simetrii cu cea a lui Iliescu. Si acesta făcuse studii la Moscova (Scoala Superioară de partid de pe langă CC al PCUS) si a rămas, ca si Iliescu, membru al CC pană in 1984. Amandoi au fost trimisi, la inceputul anilor '70, la conducerea unor judetene de partid. Ca "să invete ceva", asa cum vrusese Dej să procedeze, inainte de moarte, cu Nicolae Ceausescu.
Maurer a sustinut si candidatura lui Onescu. Pentru a fi ministru de Interne, spune Maurer, trebuie "judecată bună pentru a aplica ceea ce i s-a spus să facă rational, logic, in spiritul in care a primit instructiunea respectivă".
S-a arătat si acesta insă mai catolic decat Papa, după cum rezultă din discutiile Plenarei CC al PCR din vara lui 1967. La aprecierea lui Onescu, bunăoară, că "fenomenul huliganismului a luat amploare" in centrele urbane, Ceausescu ii retează expozeul. "In orice caz, studentii aceia care i-ati tuns in Bucuresti nu erau huligani", spune liderul partidului. Si i-a lămurit pe cei prezenti că 3.000 de studenti fuseseră tunsi si bărbieriti fortat de Securitate. Si "nu făceau parte din lupta impotriva huliganismului", l-a acoperit atunci de ridicol pe ministrul de Interne tocmai Ceausescu.
Se pare că, de 1 aprilie 1965, promovandu-i pe protejatii săi Ion Iliescu si Cornel Onescu, Nicolae Ceausescu s-a păcălit singur.

 

"Răsplata" lui Ion Iliescu pentru sustinătorii săi

Ajuns la putere in "focul" evenimentelor din decembrie 1989, Ion Iliescu si-a pedepsit fostii tovarăsi care-l sustinuseră să ajungă in elita partidului comunist. Nicolae Ceausescu a fost executat in ziua de Crăciun a anului 1989, alături de sotia sa, Elena. Iar Ion-Gheorghe Maurer a fost evacuat din resedinta de pe Bulevardul Aviatorilor din Bucuresti. Mai mult, regimul fostului său protejat i-a "ajustat" si pensia .

 

Osiris multumiri pentru stradania, pentru devotiunea, pentru

rabdarea, migala, meticulozitatea de care dai dovada in stradania asta - Doamne cat de vana !!!- de a destupa votacul, de a-i scoate capul din caldarea de plastic, din caldarea cu vin.
Din sinceritatea pe care o pun in aceste cuvinte, nu pot sa nu adaug si aceea ca ma induiosezi si sa te asigur ca duiosia mea n-are nimic derizoriu.
Anvergura raului este insa atat de vasta, de adanca de motzata ca te duce gandul la solutii precum napalmul, precum focul cel mare de la Teleajen, precum molima, raia, branca sau mai bine, mai bine Cei Patru Cavaleri ai Apocalipsei zanind cu cate un portavion fiecare pana-n piscina lu' Mazare.
O zi buna, drag roman.

T A N D E M!

Important acest cuvant dar si mai important pentru Cacarau.Fara Tandem acest galbejit nu va reusi nimic.El este cel care trebuie sustinut zdravan de catre salagori inchiriati cu ziua de catre stapanul lor care-i face dependenti de el cu fiecare firimitura cazuta.Acesta este poporul caruia i se adreseaza stapanul de Teleorman si care vrea sa decida soarta imperiului.Dar,sa nu va amagiti domnilor,tradarea este la loc de cinste si mai are si cai neumblate.

 

hotia ridicata la nivel de arta "ridiculizata de doi repetento...

analfabeti!!!hai ca teleormanenii au cu ce sa se mandreasca?!!!votati cacaraulsi pulanul!!!

 

Nu cred ca lui Ponta i-a picat bine

acest schimb de replici. Dl Vlaston avea dreptate: cei doi se pregatesc sa-l debarce. Deocamdata il intzeapa numai.

 

Cu alte cuvinte, Antonescu a gasit in Dragnea omul de care are

... nevoie, omul pe masura intereselor si intentiilor sale...

El asa crede.

Numai ca s-ar putea ca procurorii sa-l lase fara descoperire fix inainte de alegeri. Intr-o astfel de situatie neprevazuta va fugi si din Teleorman.

Oare cum a reusit sa se trezeasca?

Sa ajunga taman pana la Teleorman? Crin Antonescu 2008 este total diferit de Crin Antonescu 2012

 

E somnambul

Cand s-a trezit era in Teleorman.

@CatalinAndrei

- l-au adus cu o zi inainte ! lol.

Niste golani ordinari

care-si bat joc de o tara intreaga; unii o si merita, dar ceilalti, ce vina au? Doar pentru ca aici s-au nascut?

 

Prima   1   2   Ultima
Platforma pentru solutionarea online a litigiilor