Crin Antonescu: Traian Basescu, o epava politica (Video)

Vineri, 20 Iulie 2012, ora 19:24
3349 citiri
Crin Antonescu: Traian Basescu, o epava politica (Video)
Foto: presidency.ro

Presedintele interimar Crin Antonescu l-a caracterizat, vineri, pe Traian Basescu, drept o epava politica, care ar trebui sa renunte macar la un lucru: sa-l mai ameninte si sa incerce sa-l mai intimideze.

"Legea se aplica nu cum vrea Traian Basescu, cum da ordine de pe gard sau din masina, ci in conformitate cu legea. Imi pare rau sa o spun, Traian Basescu este o epava politica prin atitudine, prin aspect, prin comportament (...)

Eu cred ca domnul Basescu ar trebui sa renunte macar la un lucru: nu pe mine sa ma ameninte sau intimideze. Stie de ani buni ca nu sunt omul pe care sa-l santajeze.

Daca amenintarile cu puscaria ii pot speria pe unii din diferite partide care au incalcat legea, pe mine nu are cum sa ma sperie", a accentuat Antonescu.

Totodata, in inceputul conferintei de presa, presedintele interimar a apreciat ca un limbaj ca al lui Traian Basescu nu a mai auzit decat la "tovarasul Nicolae Ceausescu".

"Am vazut o fateta de necrezut pentru un om public, in general, cu atat mai mult pentru un sef de stat, in iesirile de ieri (joi - n. red.) ale domnului Basescu.

Antonescu: I-am cerut sefului STS intreruperea serviciilor pentru Traian Basescu

Intr-un mod iresponsabil fata de aceasta tara, domnia sa a vorbit de lovitura de stat, de destructurarea serviciilor, de ticalosi, tradatori, un limbaj politic pe care nu l-am mai auzit nici macar in Romania de la sfarsitul lui 1989, de la tovarasul Nicolae Ceausescu, pe vremea aceea seful de partid al lui Traian Basescu, si in Europa de la puciul de la Moscova, din 1981", a afirmat Antonescu.

Nu in ultimul rand, presedintele interimar a opinat ca miza referendumului de demitere a presedintelui Traian Basescu, din data de 29 iulie, este ca intreaga Romanie sa fie salvata de a ajunge o epava.

"Miza acestui referendum este ca intreaga Romanie sa fie salvata de la a ajunge o epava (...) A reusit, dintr-un adversar politic pe care l-am respectat, sa ma dezguste", a conchis Crin Antonescu.

Intrarea în Schengen pune sub lupă corupția din România: “Iar ne-a prins ninsoarea nepregătiți”
Intrarea în Schengen pune sub lupă corupția din România: “Iar ne-a prins ninsoarea nepregătiți”
România intră în spațiul Schengen doar pe cale maritimă și aeriană, la finalul lunii martie 2024. Aderarea va stimula turismul și comerțul și va consolida piața internă. Pe de altă...
„Ne mai gândim”. Nicolae Ciucă s-ar vedea în turul doi la prezidențiale cu Marcel Ciolacu, dacă coaliția nu va avea candidat comun
„Ne mai gândim”. Nicolae Ciucă s-ar vedea în turul doi la prezidențiale cu Marcel Ciolacu, dacă coaliția nu va avea candidat comun
Discuţiile despre candidaţii la alegerile prezidenţiale vor avea loc, între PNL şi PSD, după alegerile din data de 9 iunie, declara liderul liberal Nicolae Ciucă. Ciucă admite că, dacă...
#Crin Antonescu Traian Basescu epava politica, #Traian Basescu epava politica, #Traian Basescu STS , #presedinte interimar