Crin Antonescu: Traian Basescu, o epava politica (Video)

Vineri, 20 Iulie 2012, ora 19:24
3201 citiri
Crin Antonescu: Traian Basescu, o epava politica (Video)

Presedintele interimar Crin Antonescu l-a caracterizat, vineri, pe Traian Basescu, drept o epava politica, care ar trebui sa renunte macar la un lucru: sa-l mai ameninte si sa incerce sa-l mai intimideze.

"Legea se aplica nu cum vrea Traian Basescu, cum da ordine de pe gard sau din masina, ci in conformitate cu legea. Imi pare rau sa o spun, Traian Basescu este o epava politica prin atitudine, prin aspect, prin comportament (...)

Eu cred ca domnul Basescu ar trebui sa renunte macar la un lucru: nu pe mine sa ma ameninte sau intimideze. Stie de ani buni ca nu sunt omul pe care sa-l santajeze.

Daca amenintarile cu puscaria ii pot speria pe unii din diferite partide care au incalcat legea, pe mine nu are cum sa ma sperie", a accentuat Antonescu.

Totodata, in inceputul conferintei de presa, presedintele interimar a apreciat ca un limbaj ca al lui Traian Basescu nu a mai auzit decat la "tovarasul Nicolae Ceausescu".

"Am vazut o fateta de necrezut pentru un om public, in general, cu atat mai mult pentru un sef de stat, in iesirile de ieri (joi - n. red.) ale domnului Basescu.

Antonescu: I-am cerut sefului STS intreruperea serviciilor pentru Traian Basescu

Intr-un mod iresponsabil fata de aceasta tara, domnia sa a vorbit de lovitura de stat, de destructurarea serviciilor, de ticalosi, tradatori, un limbaj politic pe care nu l-am mai auzit nici macar in Romania de la sfarsitul lui 1989, de la tovarasul Nicolae Ceausescu, pe vremea aceea seful de partid al lui Traian Basescu, si in Europa de la puciul de la Moscova, din 1981", a afirmat Antonescu.

Nu in ultimul rand, presedintele interimar a opinat ca miza referendumului de demitere a presedintelui Traian Basescu, din data de 29 iulie, este ca intreaga Romanie sa fie salvata de a ajunge o epava.

"Miza acestui referendum este ca intreaga Romanie sa fie salvata de la a ajunge o epava (...) A reusit, dintr-un adversar politic pe care l-am respectat, sa ma dezguste", a conchis Crin Antonescu.

Citeste si:
Valul cinci al pandemiei va lovi România în ianuarie. Avertismentul lui Alexandru Rafila
Valul cinci al pandemiei va lovi România în ianuarie. Avertismentul lui Alexandru Rafila
Ministrul Sănătăţii, Alexandru Rafila, a declarat vineri, 26 noiembrie, că țara noastră va fi afectată de valul cinci al pandemiei de coronavirus după jumătatea lunii ianuarie. Atunci se...
Coadă la demisii la PNL Sector 3. Zeci de membri au anunțat că se vor înscrie în partidul lui Orban. „Am văzut o decădere morală absolută în PNL”
Coadă la demisii la PNL Sector 3. Zeci de membri au anunțat că se vor înscrie în partidul lui Orban. „Am văzut o decădere morală absolută în PNL”
Membrii Tineretului Național Liberal Sector 3 au anunțat vineri, 26 noiembrie, că au demisionat din partid, nemulțumiți de deciziile actualei conduceri. Aceștia au transmis că îl vor urma...