Radu Campeanu: Decizia lui Crin Antonescu de a nu pleca din politica e inteleapta

Marti, 21 August 2012, ora 16:31
2760 citiri
Radu Campeanu: Decizia lui Crin Antonescu de a nu pleca din politica e inteleapta

Decizia Curtii Constitutionale de invalidare a referendumului pentru demiterea lui Traian Basescu nu pune capat deloc crizei politice, spune presedintele fondator al PNL, Radu Campeanu. Acesta ii cere demisia presedintelui reconfirmat al tarii.

Antonescu: Nu ma retrag din politica! Decizia CCR e nedreapta

Radu Campeanu a declarat la RFI Romania ca, "daca Traian Basescu ar avea intelepciunea necesara, ar trebui sa-si dea el demisia imediat, cand a vazut reactia negativa majoritara a poporului roman impotriva lui".

In opinia lui Campeanu, decizia CCR "nu pune capat deloc (crizei politice - n. red.) si imi pare foarte rau ca CCR de cateva zile se balbaie in felul asta, incercand sa dea o hotarare inteleapta".

CCR: Basescu revine la Cotroceni - Antonescu: Nu ma retrag din politica

Antonescu: Astept ca Monica Macovei si Partidul Parchet sa ma aresteze

Seniorul liberal spune ca o coabitare "trebuie sa fie posibila, constitutional ar trebui sa fie, dar banuiesc ca Basescu niciodata nu va accepta sa aiba un Guvern care sa nu-l asculte intocmai".

Crin Antonescu afirma in urma cu cateva saptamani ca va parasi viata politica, daca Traian Basescu revine la Cotroceni. Liderul PNL a spus insa marti ca nu va demisiona, pentru ca "Traian Basescu a fost demis pe fond".

Radu Campeanu apreciaza ca decizia de marti a lui Antonescu este inteleapta: "Cred ca a avut dreptate astazi, nu acum cateva saptamani. Astazi a facut o afirmatie mult mai inteleapta, pentru ca nu se pleaca din viata publica, atunci cand un adversar se agita ca sa-si pastreze puterea".

Citeste mai multe despre Radu Campeanu: Decizia lui Crin Antonescu de a nu pleca din politica este inteleapta, pe RFI Romania.

Eveniment Quarterly Report

A fost stabilită data alegerilor din 2024. Jocurile care încurcă planurile PSD și PNL
A fost stabilită data alegerilor din 2024. Jocurile care încurcă planurile PSD și PNL
Liderii PNL și PSD au decis când vor avea loc alegerile din 2024 pentru Parlamentul European și cele locale. Alegerile europarlamentare vor fi organizate pe 9 iunie, când vor avea loc în...
Primarul fugar Cătălin Cherecheș refuză extrădarea. Ce le-a cerut autorităților germane
Primarul fugar Cătălin Cherecheș refuză extrădarea. Ce le-a cerut autorităților germane
Ministrul de Interne, Cătălin Predoiu, a anunțat joi seară, 30 noiembrie, că primarul din Baia Mare, Cătălin Cherecheș, a refuzat să fie extrădat în România. Potrivit legii germane,...
#Radu Campeanu retragere Crin Antonescu, #Crin Antonescu demisie, #CCR decizie referendum, #Crin Antonescu decizie CCR, #Radu Campeanu decizie CCR , #presedinte interimar