Radu Campeanu: Decizia lui Crin Antonescu de a nu pleca din politica e inteleapta

Marti, 21 August 2012, ora 16:31
2572 citiri
Radu Campeanu: Decizia lui Crin Antonescu de a nu pleca din politica e inteleapta

Decizia Curtii Constitutionale de invalidare a referendumului pentru demiterea lui Traian Basescu nu pune capat deloc crizei politice, spune presedintele fondator al PNL, Radu Campeanu. Acesta ii cere demisia presedintelui reconfirmat al tarii.

Antonescu: Nu ma retrag din politica! Decizia CCR e nedreapta

Radu Campeanu a declarat la RFI Romania ca, "daca Traian Basescu ar avea intelepciunea necesara, ar trebui sa-si dea el demisia imediat, cand a vazut reactia negativa majoritara a poporului roman impotriva lui".

In opinia lui Campeanu, decizia CCR "nu pune capat deloc (crizei politice - n. red.) si imi pare foarte rau ca CCR de cateva zile se balbaie in felul asta, incercand sa dea o hotarare inteleapta".

CCR: Basescu revine la Cotroceni - Antonescu: Nu ma retrag din politica

Antonescu: Astept ca Monica Macovei si Partidul Parchet sa ma aresteze

Seniorul liberal spune ca o coabitare "trebuie sa fie posibila, constitutional ar trebui sa fie, dar banuiesc ca Basescu niciodata nu va accepta sa aiba un Guvern care sa nu-l asculte intocmai".

Crin Antonescu afirma in urma cu cateva saptamani ca va parasi viata politica, daca Traian Basescu revine la Cotroceni. Liderul PNL a spus insa marti ca nu va demisiona, pentru ca "Traian Basescu a fost demis pe fond".

Radu Campeanu apreciaza ca decizia de marti a lui Antonescu este inteleapta: "Cred ca a avut dreptate astazi, nu acum cateva saptamani. Astazi a facut o afirmatie mult mai inteleapta, pentru ca nu se pleaca din viata publica, atunci cand un adversar se agita ca sa-si pastreze puterea".

Citeste mai multe despre Radu Campeanu: Decizia lui Crin Antonescu de a nu pleca din politica este inteleapta, pe RFI Romania.

Citeste si:
Raed Arafat susține că nu s-au dat derogări pentru congresul PNL
Raed Arafat susține că nu s-au dat derogări pentru congresul PNL
Şeful Departamentului pentru Situaţii de Urgenţă, Raed Arafat, a precizat vineri că "nu s-au dat derogări" în cazul congresului PNL, care va avea loc sâmbătă. "Nu s-a dat nicio...
PSD a sesizat Poliţia, Jandarmeria, Prefectura Capitalei şi IGSU în legătură cu Congresul PNL de sâmbătă
PSD a sesizat Poliţia, Jandarmeria, Prefectura Capitalei şi IGSU în legătură cu Congresul PNL de sâmbătă
PSD a sesizat Poliţia Locală Sector 1, Poliţia Locală a Municipiului Bucureşti, Inspectoratul General al Jandarmeriei Române, Prefectura Capitalei, Direcţia Generală a Poliţiei Municpiului...
Sursa: Ziare.com