Antonescu: Am convenit informal sa-l punem pe Rares Bogdan la sefia TVR

Luni, 16 Decembrie 2013, ora 19:08
2052 citiri
Antonescu: Am convenit informal sa-l punem pe Rares Bogdan la sefia TVR

Liderul PNL Crin Antonescu a declarat, luni, ca au existat unele discutii informale pentru ca omul de televiziune Rares Bogdan sa fie propus pentru sefia TVR.

Liderul PNL a afirmat ca mai ramane un subiect in discutie validarea propunerii PNL pentru sefia TVR la nivelul Parlamentului, in persoana lui Rares Bogdan. El a mentionat ca subiectul sustinerii lui Rares Bogdan la sefia TVR a fost discutat intre liderii USL.

"In legatura cu televiziunea, au existat niste discutii si se convenise, de principiu si din nou informal, nu prin vreo decizie a USL, sa propunem pe omul de televiziune, pe omul de presa Rares Bogdan", a spus Antonescu.

Post liber la conducerea TVR - Rares Bogdan: Daca voi putea face si o emisiune, discutam

Presedintele PSD, premierul Victor Ponta, a declarat luni, la finalul reuniunii grupului senatorilor PSD, ca partidul pe care il conduce nu va face o propunere pentru sefia TVR, afirmand ca asteapta propunerea din partea PNL.

Premierul Victor Ponta a fost intrebat daca social-democratii vor avea o nominalizare la sefia TVR. "Noi nu facem nicio nominalizare la TVR", a raspuns Ponta.

PSD il va sustine pe Nicolau la sefia TVR

Ulterior, el a fost intrebat daca PSD nu il va nominaliza pe Valentin Nicolau pentru a conduce interimar TVR. "Nu, asteptam propunerea colegilor liberali si dupa aceea discutam", a mai spus Ponta. Liderul PSD a admis, totusi, ca la nivelul partidului s-a discutat despre varianta propunerii lui Nicolau.

Surse politice au declarat, luni, ca PSD il va sustine la sefia TVR pe Valentin Nicolau in Comisiile de Cultura.

Raportul TVR, respins in Parlament. Conducerea SRTv va fi demisa

Printre numele vehiculate anterior pentru sefia TVR se numarau Rares Bogdan si Niels Schnecker, dupa ce, marti, Claudiu Saftoiu si-a depus demisia din functia de presedinte-director general al TVR.

Presedintele PNL, Crin Antonescu, a declarat, luni, ca o eventuala nominalizare a unui candidat pentru functia de presedinte director-general al SRTv de catre PSD ar insemna "o incalcare a unor intelegeri care s-au facut in baza algoritmului".

Citește și:
Ambasadorul Rusiei la Bucureşti, convocat la MAE. Mesajul României pentru Putin după anexarea ilegală a teritoriilor ucrainene
Ambasadorul Rusiei la Bucureşti, convocat la MAE. Mesajul României pentru Putin după anexarea ilegală a teritoriilor ucrainene
Ambasadorul Federaţiei Ruse la Bucureşti, Valery Kuzmin, a fost convocat la sediul Ministerului Afacerilor Externe, după anexarea celor patru regiuni ucrainene, demers considerat ilegal de...
Adrian Năstase și-a recuperat în instanță pensia specială. Câți bani va primi fostul premier de la Parlament
Adrian Năstase și-a recuperat în instanță pensia specială. Câți bani va primi fostul premier de la Parlament
Fostul premier Adrian Năstase a câştigat la Tribunalul Bucureşti recuperarea pensiei speciale, pierdută în urma adoptării, anul trecut, a unei legi în Parlament. În perioada 1990 -...