Antonescu: Boc este un politician cinstit

Duminica, 25 Aprilie 2010, ora 20:57
3709 citiri
Antonescu: Boc este un politician cinstit

Crin Antonescu, presedintele PNL, a declarat ca jurnalistii sunt setati pe cateva cuvinte atunci cand asculta o declaratie, dorind sa lase de inteles ca el nu l-a atacat direct pe premierul Romaniei atunci cand a spus ca Emil Boc este un "analfabet politic si constitutional", ci ca mai mult i-a indemnat pe tinerii liberali sa nu ingroase randurilor oamenilor politici cu prea putina stiinta de carte.

"Eu am avut un cuvant catre tinerii mei colegi, catre studentii liberali care chiar nu a facut trimitere nici la Basescu, nici la PD-L. Am vorbit de disciplina si indisciplina. (...) Le atrag priteneste atentia ca implicarea politica nu tine loc de invatatura. Ca studenti recomandarea a fost sa invete.

Am vorbit despre analfabetismul politic spunand ca daca nu vor da destula impartanta riscul este sa prolifereze, sa prelungeasca acest sir de oameni politici cu prea putina invatatura. Nu avea treba cu Boc", a spus Antonescu la Realitatea TV.

Acesta a mai spus ca Boc nu este un bun exemplu pentru tinerii politicieni. "Faptul ca a facut cariera nu e nicio garantie pentru valoarea sau alfabetizarea politica a cuiva", a mai comentat liberalul, mentionand ca nici ceea ce a spus el, nici personajul, adica Boc, nu merita sa se discute prea mult. "Sa nu mai vorbim de faptul ca modelul politic pe care Boc il ofera este unul de neurmat", a continuat presedintele PNL.

Antonescu spune ca Boc este un politician cinstit, insa oamenii din jurul lui nu sunt asa.

Crin Antonescu: Boc este un analfabet politic (Video)

"Boc nu pune mana, e un politician cinstit, dar mai conteaza cand guverneaza un guvern sau un partid care asta fac? Boc a deschis fronturi si a reusit performanta, cred unica, de a fi in razboi cu toata lumea", a completat Antonescu.

Citeste si:
Ce activități au avut „dinozaurii” fiecărui partid din Parlament. Cel mai în vârstă membru este de la AUR
Ce activități au avut „dinozaurii” fiecărui partid din Parlament. Cel mai în vârstă membru este de la AUR
Cel mai în vârstă parlamentar de la USR are doar 55 de ani și o experiență bogată în domeniul apărării, în timp ce, la extrema cealaltă se regăsește un deputat AUR, în vârstă de 72...
Tensiuni între USR și REPER după ce un fost membru a făcut noi dezvăluiri: „Țipă ca un apucat că românii sunt proști că nu văd cât de minunat e USR”
Tensiuni între USR și REPER după ce un fost membru a făcut noi dezvăluiri: „Țipă ca un apucat că românii sunt proști că nu văd cât de minunat e USR”
Deputatul Andrei Lupu, actual membru REPER, a lansat critici dure la adresa liderului USR Vrancea Liviu Mălureanu după ce acesta din urmă a sugerat că electoratul este de vină pentru...
Comentarii
Georgica Boerica
rank 3
Antonescu este un politician REPETENT de "n"-ori si CHIULANGIU "genetic".........----> Boc un bun gospodar si un ardelean cinstit
atitudini.wordpress.com
rank 5