Antonescu: Boc este un politician cinstit

Duminica, 25 Aprilie 2010, ora 20:57
3709 citiri
Antonescu: Boc este un politician cinstit
Foto: Realitatea TV

Crin Antonescu, presedintele PNL, a declarat ca jurnalistii sunt setati pe cateva cuvinte atunci cand asculta o declaratie, dorind sa lase de inteles ca el nu l-a atacat direct pe premierul Romaniei atunci cand a spus ca Emil Boc este un "analfabet politic si constitutional", ci ca mai mult i-a indemnat pe tinerii liberali sa nu ingroase randurilor oamenilor politici cu prea putina stiinta de carte.

"Eu am avut un cuvant catre tinerii mei colegi, catre studentii liberali care chiar nu a facut trimitere nici la Basescu, nici la PD-L. Am vorbit de disciplina si indisciplina. (...) Le atrag priteneste atentia ca implicarea politica nu tine loc de invatatura. Ca studenti recomandarea a fost sa invete.

Am vorbit despre analfabetismul politic spunand ca daca nu vor da destula impartanta riscul este sa prolifereze, sa prelungeasca acest sir de oameni politici cu prea putina invatatura. Nu avea treba cu Boc", a spus Antonescu la Realitatea TV.

Acesta a mai spus ca Boc nu este un bun exemplu pentru tinerii politicieni. "Faptul ca a facut cariera nu e nicio garantie pentru valoarea sau alfabetizarea politica a cuiva", a mai comentat liberalul, mentionand ca nici ceea ce a spus el, nici personajul, adica Boc, nu merita sa se discute prea mult. "Sa nu mai vorbim de faptul ca modelul politic pe care Boc il ofera este unul de neurmat", a continuat presedintele PNL.

Antonescu spune ca Boc este un politician cinstit, insa oamenii din jurul lui nu sunt asa.

Crin Antonescu: Boc este un analfabet politic (Video)

"Boc nu pune mana, e un politician cinstit, dar mai conteaza cand guverneaza un guvern sau un partid care asta fac? Boc a deschis fronturi si a reusit performanta, cred unica, de a fi in razboi cu toata lumea", a completat Antonescu.

Citește și:
De când se vor putea vaccina antigripal românii în farmacii. Anunțul ministrului Sănătății
De când se vor putea vaccina antigripal românii în farmacii. Anunțul ministrului Sănătății
Ministrul Sănătății, Alexandru Rafila, a anunțat luni, 3 octombrie, că românii s-ar putea vaccina antigripal în farmacii din acest an. Ministrul a precizat că autoritățile...
Mesajul lui Klaus Iohannis după ce a ”uns-o” pe Ligia Deca la conducerea Ministerului Educației VIDEO
Mesajul lui Klaus Iohannis după ce a ”uns-o” pe Ligia Deca la conducerea Ministerului Educației VIDEO
Fostul consilier prezidenţial Ligia Deca a depus luni, 3 octombrie, jurământul de învestitură în funcţia de ministru al Educaţiei, la Palatul Cotroceni. În cadrul ceremoniei,...
Comentarii
Poza Georgica Boerica
Georgica Boerica
rank 3
Antonescu este un politician REPETENT de "n"-ori si CHIULANGIU "genetic".........----> Boc un bun gospodar si un ardelean cinstit
Poza atitudini.wordpress.com
atitudini.wordpress.com
rank 5