Antonescu: Udrea si Basescu sa ia mainile de pe Bucuresti (Video)

Luni, 30 August 2010, ora 11:53
1289 citiri
Antonescu: Udrea si Basescu sa ia mainile de pe Bucuresti (Video)
Foto: antena 3

Presedintele PNL Crin Antonescu a declarat luni ca PNL Bucuresti a adoptat o rezolutie privitoare la oprirea campaniei "Bucurestiul meu", lansata de Elena Udrea, care are drept scop, spune acesta, "feudarea Capitalei".

"Colegii mei bucuresteni au adoptat o rezolutie pe care eu, ca presedinte PNL, mi-o asum si pe care o voi promova in conducerea centrala a partidului. Este un semnal de alarma si un act prin care ne angajam in actiune pentru a impiedica feudarea Capitalei", a declarat Antonescu.

Liderul PNL acuza ca aceasta campanie incearca sa replieze Bucurestiul. "Am creat o rezolutie prin care vom stopa preluarea Capitalei de catre Basescu si Udrea", a mai spus Antonescu.

"O clientela politica pestrita, de la rechinii imobiliari bine cunoscuti, pana la ceea ce numea cineva mafia personala a lui Adrian Nastase, toti sunt astazi legati de campania pe care Udrea a numit-o Bucurestiul meu. Asa se explica pozitionarea lui Udrea pe functia de presesdinte interimar al PD-L Bucuresti si teatrul pe care il joaca. Se foloseste de toate mijloacele, inclusiv incalcarea spiritului legilor tarii", a continuat liberalul.

Antonescu a precizat ca se pregateste desfiintarea sectoarelor pentru ca decizia asupra banilor Capitalei sa fie la Consiliul General, mentionand si ca se pregatesc campanii mediatice pentru discreditarea unor primari de sector, pentru ca "le stau in gat ca un os de peste".

"PNL nu poate ramane indiferent la aceasta realitate si avem datoria sa ne batem cu ei, ne vom bate si ii vom invinge", a completat presedintele PNL.

In timpul conferintei, Antonescu le-a transmis un mesaj Elenei Udrea si lui Traian Basescu.

"Jos mainile de pe Bucuresti! Le amintim ca Bucurestiul nu este al Elenei Udrea, nici al sotului ei, nici al lui Basescu. Somam PD-L sa anandoneze proiectul", a precizat liderul PNL.

De asemenea, Antonescu i-a cerut lui Sorin Oprescu sa abandoneze "politica strutului in acest demers", tinand sa aminteasca faptul ca primarului general al Capitalei a castigat alegerile si datorita sprijinului de care s-a bucurat din partea liberalilor.

"Daca aceasta actiune nu va inceta, vom face tot ce depinde de noi pentru ca bucurestenii sa aiba ultimul cuvant in cadrului unui referendum", a incheiat Antonescu.

Ciolacu este sigur de victoria lui Firea la Capitală: ”Va câștiga şi cu Piedone, şi fără Piedone”
Ciolacu este sigur de victoria lui Firea la Capitală: ”Va câștiga şi cu Piedone, şi fără Piedone”
Indiferent dacă Cristian Popescu Piedone se va retrage sau nu din cursa electorală, Gabriela Firea va fi noul primar al Capitalei, este convins Marcel Ciolacu. Premierul a precizat miercuri,...
Ciolacu susține că nu există riscul ruperii coaliției: ”Ce voiaţi? Să stau la televizor să spun: "m-am gândit eu că e mai bun Piedone"?”
Ciolacu susține că nu există riscul ruperii coaliției: ”Ce voiaţi? Să stau la televizor să spun: "m-am gândit eu că e mai bun Piedone"?”
Marcel Ciolacu nu crede că decizia privind candidaturile separate la Primăria generală a Capitalei va afecta în vreun fel coaliția formată din PSD şi PNL. El susţine că membrii alianţei...
#Antonescu Bucurestiul meu rezolutie, #Antonescu Udrea Bucurestiul meul , #presedinte PNL
Comentarii
Poza basil
basil
rank 5
"Jos mainile de pe Bucuresti! Le amintim ca Bucurestiul nu este al Elenei Udrea, nici al sotului ei, nici al lui Basescu. Somam PD-L sa anandoneze proiectul", a precizat liderul PNL