Antonescu: Conducerea DNA si cea a Parchetului General trebuie schimbate

Sambata, 16 Iunie 2012, ora 08:37
3271 citiri
Antonescu: Conducerea DNA si cea a Parchetului General trebuie schimbate

Conducerea DNA si conducerea Parchetului General trebuie schimbate pentru ca cei pe care sefii procurorilor "i-au protejat" sa nu mai fie si pentru ca justitia sa ancheteze "in stanga ca si in dreapta, in Putere ca si in Opozitie", a declarat vineri seara Crin Antonescu.

"In opinia mea, conducerea DNA si conducerea Parchetului General trebuie schimbate si acest lucru in conformitate cu legea. La sorocul respectiv, pana la semnatura dlui presedinte aici trebuie sa actionam, inclusiv ministrul Justitiei si sunt convins ca va actiona, pentru ca sunt foarte multe cazuri, suficiente semne de intrebare ca sa facem asta", a declarat presedintele PNL la Antena 3.

"Bineinteles ca o sa vina cei care vad ca sunt inca platiti si or sa spuna ca eu cer sa fie schimbati acesti oameni ca sa protejez pe nu stiu cine. Nu, nu! Ca sa nu protejeze ei pe cei pe care pana acum i-au protejat si ca sa vedem si noi daca nu cumva niste dosare au stat acolo pentru ca nu erau de prioritate politica, sa vedem totusi daca nu cumva niste inregistrari s-au pierdut sau n-au intrat la dosar, sa vedem ca avem o justitie care actioneaza fara mama, fara tata, in stanga ca si in dreapta, in putere ca si in opozitie", si-a explicat el optiunea.

#Crin Antonescu DNA Parchet, #Crin Antonescu schimbare DNA Parchet , #presedinte PNL