Antonescu: Cred ca PSD putea sa-si asume clipul cu seful SRI

Luni, 11 Martie 2013, ora 21:31
2605 citiri
Antonescu: Cred ca PSD putea sa-si asume clipul cu seful SRI
Foto: Arhiva

Presedintele PNL, Crin Antonescu, este de parere ca PSD isi putea asuma clipul de promovare a social-democratiei in care apare si seful SRI, George Maior. De altfel, Antonescu crede ca Maior va reveni in PSD dupa ce isi va finaliza mandatul in fruntea SRI.

Crin Antonescu considera ca este ciudat ca nimeni nu si-a asumat paternitatea clipului in care seful SRI este promovat printre liderii social-democratiei europene.

"Nu stiu daca l-am vazut dar am auzit despre continutul sau. Pe mine nu ma deranjeaza si chiar nu cred ca acel clip are vreun efect politic. Despre prezenta lui George Maior discutam, nu despre Tony Blair, iar Victor Ponta n-a protestat.

Dupa parera mea, problema acestui clip este ca nu e asumat de cineva. Cred ca PSD-ul putea sa-l asume, sau, in fine, sa il caute pe generosul anonim care l-a facut, si sa-i multumeasca. Sa-i spuna: 'multumim, un clip care ne reprezinta!' Nu are de ce sa o ascunda. George Maior a fost in PSD, e foarte probabil sa revina in partid la finalul mandatului. Lipsa de paternitate asumata a acestui clip naste discutii", a declarat presedintele PNL intr-un interviu acordat Adevarul.

Ponta sustine ca nu stia nimic despre spotul in care apare alaturi de George Maior

Antonescu a negat ca ar fi incomodat de relatia de rudenie dintre Victor Ponta si George Maior, specificand ca n-a avut "vreun avantaj din chestia asta". El a reiterat ca, totusi, exista perceptia ca un anumit serviciu secret face jocuri politice.

"Exista oameni pe care ii vedem alimentand-o, care poate ca isi inchipuie ca reprezinta mult mai mult decat sunt in realitate. Daca au la indemana si un organ media, ma rog, ceva, o televiziune, o revistuta, un site, pot sa contribuie la generarea unei asemenea impresii. Din pacate asta este impresia din mediul politic, unanima, nu cvaziunanima.. Eu nu stiu cat adevar sau realitate este in aceasta perceptie, nu pot decit sa deplang daca e mult adevar in asta pentru ca nu e sanatos", a explicat Antonescu.

Ghita (PSD): Antonescu e consiliat de fosti sefi de servicii secrete

Liderul PNL a aruncat numele sefului SRI si printre potentialii sai contracandidati la alegerile prezidentiale din 2014.

"Daca citim presa romana vedem ca domnul Sorin Oprescu este doar suspectul principal de a fi sustinut de PSD, dar mai exista George Maior, domnul Ponta insusi, mai apare din cand in cand domnul Geoana, exista si Dan Diaconescu. (...) Intr-un an si jumatate pot sa apara tot felul de oameni", a sugerat Crin Antonescu.

George Maior: Fosti colaboratori ai Securitatii vor sa atraga SRI intr-o disputa politica

Trustul Realitatea a difuzat, la inceputul lunii martie, un set de spoturi comerciale in care apar Victor Ponta, directorul SRI, George Maior, si Mihai Tanasescu, fostul reprezentant al Romaniei la FMI, in prezent vicepresedinte al BEI.

Contactat de Realitatea.net, purtatorul de cuvant al SRI, Sorin Savu, a declarat ca institutia "nu a facut niciun fel de demers in acest sens. Nu mi s-a cerut punctul de vedere, nu ni s-a cerut acordul. Vom lua masurile inclusiv in justitie pentru o asemenea situatie. Noi regretam ca se incearca atragerea serviciului in dispute politice. Seful SRI isi manifesta clar echidistanta politica".

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

AUR se plânge că George Simion nu are acces la comisia de control a SRI. "PNL-PSD continuă acapararea statului român"
AUR se plânge că George Simion nu are acces la comisia de control a SRI. "PNL-PSD continuă acapararea statului român"
Deputata AUR Gianina Şerban acuză că, de patru luni, Birourile permanente reunite al Camerei şi Senatului refuză, fără nicio justificare, să numească un membru al partidului în comisia...
Florin Cîțu iese la atac după tensiunile din coaliție privind candidatura lui Cătălin Cîrstoiu la Capitală. Variantele propuse de fostul premier
Florin Cîțu iese la atac după tensiunile din coaliție privind candidatura lui Cătălin Cîrstoiu la Capitală. Variantele propuse de fostul premier
Florin Cîţu, fost premier și fost lider PNL, a anunțat că sunt probleme privind „candidatura coaliţiei toxice” în persoana medicului Cătălin Cîrstoiu la Primăria Capitalei. El a...
#Crin Antonescu George Maior SRI, #Crin Antonescu PSD SRI, #Crin Antonescu alegeri prezidentiale , #presedinte PNL
Comentarii
Poza Tragicomedian
Tragicomedian
rank 1
Si aceste spoturi n-au aparut/n-apar pe ziare.com?