Business Focus: Antreprenoriatul: Profesie vs Vocație

Antonescu: Daca un liberal a fost la lansarea "Tinutului Secuiesc" va fi exclus

Joi, 02 Iunie 2011, ora 16:10
1805 citiri
Antonescu: Daca un liberal a fost la lansarea "Tinutului Secuiesc" va fi exclus
Foto: Antena 1

Presedintele PNL Crin Antonescu, a afirmat, joi, ca i s-a spus ca un liberal ar fi participat la Bruxelles, la infiintarea Biroului Tinutului Secuiesc, dar a adaugat ca informatia nu este verificata, dar ca "daca exista asa ceva, omul va fi exclus din PNL".

"Am primit si eu, nu din Spania, cei drept, ci de aici din Romania, aceasta informare de luni. Am discutat-o si noi stim ca nu avem un consilier judetean la Covasna, daca totusi exista asa ceva, omul va fi exclus din PNL fara nici un fel de discutie", a precizat Antonescu, dupa ce a fost intrebat daca a primit o scrisoare de la filialele PSD si PC din Spania, in care acestea deplangeau ca un consilier judetean din Covasna, Aurel Bote, membru al PNL, a participat la Bruxelles la lansarea Biroului Tinutului Secuiesc.

De asemenea, liderul PNL a mai afirmat ca sustine intru totul declaratia liberalulu Puiu Hasotti care a regretat ca nu exista o lege prin care sa i se retraga cetatenia lui Laszlo Tokes, unul dintre initiatorii Biroului Tinutului Secuiesc.

Mai mult, Antonescu a criticat, din nou, atitudinea autoritatilor romane fata de infiintarea Biroului Tinutului Secuiesc, subliniind ca reactia lui Traian Basescu este de neacceptat.

"Mai avem reactia presedintelui Romaniei, care nu a spus nimic in legatura cu aceste intamplari si care- doar intrebat la conferinta de presa a domniei sale de ieri (n.r. de miercuri)- a aratat ca are o parere proasta. Pareri bune sau proaste atunci cand suntem sefi de stat putem sa avem despre lucruri care se petrec pe alte continente sau care se petrec in domeniul modei sau a fotbalului, nu atunci cand ele vizeaza direct sau indirect integritatea, suveranitatea statului al carui presedinte esti. In fata celor intamplate la Bruxelles, presedintele nu a reactionat asa cum il obliga Constitutia, demnitatea, functia suprema de reprezentare pe care o are in statul roman", a mai aratat Crin Antonescu.

El a precizat in cadrul conferintei de presa tinute la sediul USL din Kiselleff ca declaratiile sale sunt in numele PNL.

Filiala PC Spania, organizatia PSD Madrid si organizatia PSD Navas del Rey i-au scris, miercuri, sefului PNL declarandu-se dezamagite ca un liberal, Aurel Bote, consilier judetean in cadrul Consiliului Judetean Covasna ar fi participat la ceremonia de infiintare a Biroului Tinutului Secuiesc si i-au cerut sa se delimiteze de acest gest.

Ce n-a văzut CTP în 34 de ani de alegeri libere: ”Doar Ceaușescu îl poate egala pe Ciociu. Ca pe o turmă de mancurți...”
Ce n-a văzut CTP în 34 de ani de alegeri libere: ”Doar Ceaușescu îl poate egala pe Ciociu. Ca pe o turmă de mancurți...”
Retragerea lui Cătălin Cîrstoiu din cursa pentru Primăria Capitalei a fost comentată acid de jurnalistul Cristian Tudor Popescu, care i-a criticat dur pe președinții PSD și PNL, Marcel...
Candidatul USR la Primăria Sectorului 5 a depus o plângere la DIICOT împotriva lui Cristian Popescu Piedone
Candidatul USR la Primăria Sectorului 5 a depus o plângere la DIICOT împotriva lui Cristian Popescu Piedone
Avocatul şi liderul consilierilor USR din Sectorul 5, Alexandru Dimitriu, a depus joi dimineaţă, 25 aprilie, o plângere la DIICOT împotriva primarului Cristian Popescu Piedone şi ”a...
#Crin Antonescu PNL, #lansare birou Tinut Secuiesc , #presedinte PNL