Antonescu, de la glume legate de Zgonea, pana la iesiri nervoase (Video)

Luni, 08 Octombrie 2012, ora 14:34
6679 citiri
Antonescu, de la glume legate de Zgonea, pana la iesiri nervoase (Video)

Presedintele Senatului, Crin Antonescu, face glume pe seama deplasarii lui Zgonea cu elicopterul SRI la Zilelele Dorohoiului, insa a reactionat extrem de nervos cand i s-a amintit ca este fruntas la capitolul "chiul din Senat".

"Imi place cum evolueaza Steaua in acest sezon", a raspuns Crin Antonescu, intrebat cum comenteaza plimbarea presedintelui Camerei Deputatilor.

Presedintele Camerei Deputatilor Valeriu Zgonea s-a deplasat sambata pana la Botosani cu un elicopter SRI, pentru o discutie de 10 minute cu autoritatile locale de acolo, dupa care, cu acelasi mijloc de transport, s-a deplasat la Dorohoi pentru a lua parte la serbarile organizate cu ocazia implinirii a 650 de ani de la atestarea orasului.

Luat la intrebari de jurnalisti de ce a folosit pentru asemenea ocazii elicopterul SRI, platit din bani publici, seful deputatilor s-a lansat intr-o serie de explicatii ale atributiilor functiei sale.

Lansarea candidatilor si pasiunea pentru stadioane

Pe de alta parte, Antonescu a confirmat ca lansarea candidatilor USL pentru parlamentarele din decembrie se va face conform planului anuntat, adica pe 17 octombrie, pe Arena Nationala.

Antonescu a argumentat ca ii plac stadioanele, negand insa vehement ca marele miting USL ar avea scopul de a pune in umbra reuniunea PPE de la Bucuresti.

"Mi se pare o idee foarte buna. Imi plac stadioanele. Nu inteleg de ce persoanele din presa fac corelari cu mitingurile lui Ceausescu. In toata lumea exista adunari publice politice in mari sali de sporturi, pe stadioane" a mentionat presedintele Senatului.

Antonescu, rabufnire nervoasa

Mai putin glumet a fost insa liderul PNL atunci cand a fost intrebat de raportul lansat vineri de Institutul pentru Politici Publice (IPP), conform caruia el este din nou fruntas in topul chiulangiilor din Senat.

"Faceti dumneavoastra o masa rotunda si la 2 noaptea si la 6 dimineata si comentati voi la B1, ca oricum voi va ocupati cu asta", a raspuns Antonescu, vizibil enervat.

"Saftoiu, clar nu!"

Presedintele PNL a comentat si pe tema propunerilor candidatilor pentru alegerile parlamentare din luna decembrie, mentionand ca pe lista se afla mai multe nume "surpriza".

Antonescu a subliniat insa ca Adriana Saftoiu "clar nu va fi pe lista", deoarece "a plecat din partid".

"Orice alcatuire de lista pentru alegerile parlamentare e o competitie, exista nu doar oameni care sunt acum in functii, ci exista si altii si este normal sa incercam sa promovam si figuri noi si o vom face", a sustinut Antonescu.

Liderul PNL a precizat ca printre cei propusi se afla Sorin Rosca Stanescu sau Vlad Nistor.

Totodata, Antonescu a fost intrebat daca urmeaza "o curatenie" a PNL in care sa fie inclus si primarul liberal din Sectorul 1, Andrei Chiliman.

Presedintele Senatului a explicat ca el a propus doua excluderi din partidul pe care il conduce, una fiind cea a lui Teodor Melescanu, actualul sef al SIE, deoarece acesta a fost "rechemat la oaste". Liderul PNL nu a dezvaluit insa care este cel de-al doilea nume propus pentru excluderea din partid.

Ciolacu este sigur de victoria lui Firea la Capitală: ”Va câștiga şi cu Piedone, şi fără Piedone”
Ciolacu este sigur de victoria lui Firea la Capitală: ”Va câștiga şi cu Piedone, şi fără Piedone”
Indiferent dacă Cristian Popescu Piedone se va retrage sau nu din cursa electorală, Gabriela Firea va fi noul primar al Capitalei, este convins Marcel Ciolacu. Premierul a precizat miercuri,...
Ciolacu susține că nu există riscul ruperii coaliției: ”Ce voiaţi? Să stau la televizor să spun: "m-am gândit eu că e mai bun Piedone"?”
Ciolacu susține că nu există riscul ruperii coaliției: ”Ce voiaţi? Să stau la televizor să spun: "m-am gândit eu că e mai bun Piedone"?”
Marcel Ciolacu nu crede că decizia privind candidaturile separate la Primăria generală a Capitalei va afecta în vreun fel coaliția formată din PSD şi PNL. El susţine că membrii alianţei...
#Antonescu Zgona nervi, #glume Zgonea elicopter SRI, #Antonescu criza nervi chiulangiu , #presedinte PNL