Antonescu, despre alianta PNG-PRM: E de vazut linia pe care merg

Vineri, 16 Martie 2012, ora 23:17
2295 citiri
Antonescu, despre alianta PNG-PRM: E de vazut linia pe care merg
Foto: Arhiva

Liderul PNL Crin Antonescu a declarat, vineri, la Ploiesti, referindu-se la alianta dintre PNG-CD si PRM, ca "o piata bogata in oferte e in avantajul clientului" si ca e de vazut linia pe care vor merge impreuna, in conditiile in care cei doi lideri au avut pozitii diferite fata de actuala putere.

"Exact ca in comert, exista si in politica o piata bogata in oferte, care e in avantajul clientului. Nu am nimic de comentat. Exista cel mult curiozitatea de a vedea pe o chestiune fundamentala cum se situeaza aceasta formatiune politica, pentru ca se reunesc doi oameni care in atitudinea lor fata de actuala putere s-au situat pe pozitii diferite. In vreme ce domnul Becali s-a aratat un admirator al domnului Basescu si al doamnei Udrea si al Partidului Democrat si a insistat, in ultima vreme, ca doreste sa li se alature, Corneliu Vadim Tudor a fost intr-o opozitie, chiar vehementa, fata de aceeasi putere. E de vazut linia pe care vor merge impreuna", a declarat Antonescu.

Liderul PNL a mai declarat, la Ploiesti, ca, in Prahova, negocierile pentru candidatii USL au fost facute doar pe plan local, fara vreo interventie din partea conducerii centrale. Antonescu a recunoscut ca au fost unele discutii intre PNL Prahova si PC Prahova in privinta candidatului pentru orasul Busteni, dar a afirmat ca situatia a fost rezolvata.

PRM si PNG se vor alia pentru alegerile locale si parlamentare, a anuntat Gigi Becali, la finalul sedintei Consiliului National, unde a participat si C.V.Tudor.

"Este un pas important, nu unul de doi lei, care poate hotari noua conducere a tarii. Asa a vrut Dumnezeu, acest om mi-a intins o mana cand am fost in temnita. Daca nu era Vadim, puteam sa fiu condamnat. Zic ca poate Dumnezeu a vrut ca astazi sa fie asa. Eu nu puteam din cauza celor din spate, dar si asteptam un raspuns de la PDL. Oamenii au stat la 7 capete. Dar de ce sa se dizolve PNG-ul? Sa se dizolve ei! Eu am intrat alaturi de un frate mai mare. El hotaraste cu cine vrea sa mearga mai departe, el va decide tot. Eu sunt alaturi de el", a spus Gigi Becali.

"Vadim va hotari toate in aceasta alianta. Vadim este un om pe care nu poti sa-l contrazici. Daca o faci, te certi cu el. Si atunci il las sa faca numai ce vrea. El va decide si candidatul la Primaria Capitalei si pe cel de la Presedintie", a mai afirmat Becali.

Europarlamentarul recunoaste, insa, ca si-ar fi dorit o alianta la nivel national cu PDL. "De ce sa nu recunosc ca da? Normal", a aratat Becali, dar ca a ramas ca "in caruta".

Citește și:
Ce spune protocolul PNL - PSD despre schimbul de ministere. Portofoliul la care social-democrații nu ar vrea să renunțe
Ce spune protocolul PNL - PSD despre schimbul de ministere. Portofoliul la care social-democrații nu ar vrea să renunțe
Pe lângă rocada premierilor din coaliție care ar trebui să aibă loc în luna mai 2023, PSD și PNL urmează să schimbe și mai multe ministere. Social-democrații au dat, însă, semnale că...
Ministrul Muncii, amenințat cu plângerea penală. Avertismentul sindicatelor privind majorarea pensiilor și salariilor
Ministrul Muncii, amenințat cu plângerea penală. Avertismentul sindicatelor privind majorarea pensiilor și salariilor
Sindicatele i-au amenințat cu plângerea penală pe ministrul Muncii, Marius Budăi, și pe ministrul Finanțelor, Adrian Câciu, din cauza pensiilor și a salariilor. Sindicaliștii de la...