Antonescu, despre atacurile lui Nita la Iohannis: Comentarii nepotrivite si necolegiale

Marti, 05 Martie 2013, ora 20:16
2081 citiri
Antonescu, despre atacurile lui Nita la Iohannis: Comentarii nepotrivite si necolegiale
Foto: Arhiva

Presedintele PNL, Crin Antonescu, s-a aratat marti deranjat de afirmatiile vicepresedintelui PSD, ministrul Constantin Nita, care l-a acuzat pe primarul Sibiului, Klaus Iohannis, de oportunism. "Nu are nicio calitate sa cenzureze intrarile sau iesirile din PNL", a spus liderul liberal.

Vicepresedintele PSD Constantin Nita a declarat, luni, ca primarul Klaus Iohannis s-a inscris in PNL pentru a obtine functia de guvernator al Regiunii Centru, facand in acest fel un "troc".

"Domnul Iohannis a declarat, zilele trecute, cu o seninatate si cu o indrazneala extraordinare ca unul dintre scopurile principalele pentru care a intrat in PNL este sa ajute Sibiul sa devina capitala Regiunii Centru in urma impartirii administrative, iar dumnealui, implicit, sa devina guvernator. Pe scurt: 'Scopul scuza mijloacele'. (...) Este de neacceptat o astfel de pozitie din partea dlui. Iohannis.

Dupa ce am asistat patru ani la tipul de politica impus de PDL, in care multi au intrat in politica pentru a obtine o functie, o asemenea marturisire pare facuta fara niciun fel de jena", a scris Nita pe blog.

Ministrul PSD al Energiei il ataca pe Iohannis: Se comporta precum cei de la PDL, nu are jena (Video)

Liderul PNL, Crin Antonescu, a sarit, marti, in apararea prim-vicepresedintelui PNL, Klaus Iohannis.

"Sunt comentarii nepotrivite, dar nu am sa fac si eu la randul meu aceeasi greseala sa ma apuc sa fac comentarii despre domnul Nita. Cred ca sunt comentarii nepotrivite, necolegiale, nu s-a facut niciun troc. Domnul Nita, cu tot respectul, nu are nicio calitate sa cenzureze intrarile sau iesirile din PNL. Domnul Iohannis nu a facut niciun troc sau cineva cu domnul Iohannis, pe niciun subiect", a replicat Crin Antonescu, citat de Mediafax.

Iohannis: Acest domn Nita are probleme in a formula argumente si le-a inlocuit cu jigniri

Primarul Sibiului considera ca invinuirile vicepresedintelui PSD Constantin Nita reprezinta un atac "prost gandit".

"Acest domn Nita de la PSD a scris cateva randuri in legatura cu niste afirmatii pe care le-am facut. Impresia mea este ca acest domn Nita are probleme in a formula argumente si le-a inlocuit cu jigniri. Pacat. La alt nivel ne-am imaginat duelul cu Brasovul", a declarat Johannis, citat de Mediafax.

Intrebat daca afirmatiile lui Nita sunt un atac personal sau un atac politic, Johannis a raspuns: "Mi se pare un atac prost gandit".

"Eu am tras concluzia ca acest domn Nita se simte amenintat in suprematia regionala. Pe buna dreptate, dar, totusi, lipsesc argumentele", a adaugat Johannis.

De ce a intrat Iohannis in PNL: Ca Sibiul sa devina capitala de regiune, unul din motive

Klaus Iohannis a fost intrebat, saptamana trecuta, intr-o conferinta de presa, daca aducerea capitalei regionale la Sibiu a fost unul dintre motivele pentru care a intrat in PNL.

"A fost unul din motive, da. Cu siguranta. Mi-am dorit, am si spus, imi doresc sa particip la discutiile acestea", a raspuns Iohannis.

Acesta a adaugat ca "nu este nicio garantie" ca Sibiu va deveni capitala de regiune avand in vedere functia de prim-vicepresedinte PNL pe care o detine.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Fostul ministru al Energiei Virgil Popescu și-a anunțat candidatura pentru funcția de primar al orașului Drobeta Turnu Severin
Fostul ministru al Energiei Virgil Popescu și-a anunțat candidatura pentru funcția de primar al orașului Drobeta Turnu Severin
Fostul ministru al Energiei, liberalul Virgil Popescu, a anunţat că se înscrie în cursa electorală pentru funcţia de primar al municipiului Drobeta Turnu Severin. Popescu a spus că pentru el...
Profesorul Alexandru Rafila susține că nu-și amintește de studentul Cătălin Cîrstoiu. Candidatul PNL-PSD: ”Puteam să fiu de multe ori ministrul Sănătăţii în viaţa asta”
Profesorul Alexandru Rafila susține că nu-și amintește de studentul Cătălin Cîrstoiu. Candidatul PNL-PSD: ”Puteam să fiu de multe ori ministrul Sănătăţii în viaţa asta”
Ministrul Sănătăţii Alexandru Rafila a declarat, la Prima TV, că nu-şi aminteşte de studentul Cătălin Cîrstoiu, deşi i-a fost profesor la Facultatea de Medicină. ”Am avut mii de...
#Crin Antonescu Constantin Nita, #Crin Antonescu Nita Iohannis, #Crin Antonescu Nita comentarii , #presedinte PNL