Antonescu, despre noi excluderi din PNL: O sa vedeti imediat dupa Anul Nou

Sambata, 29 Decembrie 2012, ora 16:00
5399 citiri
Antonescu, despre noi excluderi din PNL: O sa vedeti imediat dupa Anul Nou
Foto: B1TV

Presedintele PNL, Crin Antonescu, a declarat, sambata, ca dupa Anul Nou va avea loc in partid discutia despre noi excluderi, el reiterand ca lucrurile "absolut inacceptabile" petrecute in timpul campaniei electorale nu pot ramane fara raspuns administrativ din partea partidului.

"Eu am spus si ma tin de cuvant. La prima sedinta de dupa alegeri a Biroului Politic Central si a Consiliului National Executiv, multumindu-le tuturor colegilor care, intr-o proportie zdrobitoare, si-au facut datoria si au fost practic artizanii acestui succes extraordinar pentru PNL, am spus in acelasi timp ca s-au petrecut cateva lucruri absolut inacceptabile intr-un partid in timpul campaniei electorale si ca aceste lucruri nu pot ramane fara raspuns administrativ din partea partidului. Si nu vor ramane", a afirmat Antonescu, intr-o conferinta de presa la sediul PNL, intrebat daca vor urma si alte excluderi dupa cea a Adrianei Saftoiu.

De asemenea, liderul PNL a aratat ca el nu se da in laturi de la a propune aceste excluderi atunci cand considera necesar.

"Eu nu am de unde sa stiu, pentru ca nu eu decid excluderile. Eu pot sa propun si ati vazut ca atunci cand vreau sa propun, nu pun pe altii", a spus Antonescu, intrebat daca e ceva sigur ca vor urma aceste excluderi.

Totodata, intrebat pe cine va propune pentru excludere, Antonescu a raspuns ca acest lucru va fi anuntat dupa Anul Nou. "O sa vedeti imediat dupa Anul Nou. Acum suntem intre Sarbatori, sa nu ne gandim la excluderi, sa ne gandim la ceea ce avem de facut cu cei care raman", a spus Antonescu, el vorbind in conferinta de presa de sambata despre prioritatile in 2013 ale agendei politice a PNL si USL.

Fostul deputat Adriana Saftoiu a fost exclus din PNL, decizia fiind luata, pe 22 decembrie, in Delegatia Permanenta a filialei judetene Prahova a partidului din care Saftoiu facea parte si fiind motivata de "contradictia" intre ideile exprimate public de Saftoiu si cele ale PNL.

#Crin Antonescu excluderi PNL, #Saftoiu exclusa PNL, #excluderi PNL , #presedinte PNL