Antonescu, despre Udrea: Nu va lasati inselati de femei pe care le-a apucat dorul de iarba verde

Sambata, 24 Noiembrie 2012, ora 21:10
3149 citiri
Antonescu, despre Udrea: Nu va lasati inselati de femei pe care le-a apucat dorul de iarba verde
Foto: Facebook/Crin Antonescu

Co-presedintele USL, Crin Antonescu, a spus sambata la Roman ca romascanii "nu trebuie sa se lase inselati de femei pe care le-a apucat dorul de iarba verde si de tricotat prin casa" si le-a recomandat sa voteze "cu unul cu modestia si sinceritatea lui Liviu Bratescu".

"Nu va fie teama de diversiuni, nu va lasati inselati de aparente, nu va lasati inselati de femei pe care le-a apucat dorul de iarba verde si de tricotat prin casa, si de apartamente la bloc. Nu va lasati pacaliti de oameni care dupa ani de aroganta, dupa ani de sfidare, dupa ani in care v-au spus ca nu munciti destul sau ca nu ati muncit destul pensionarii, sau ca traiti prea mult cei batrani, sau ca aveti venituri prea mari si ajutoare prea mari cei nevoiasi", le-a spus liderul PNL, Crin Antonescu, celor prezenti la mitingul USL de la Roman.

Liderul liberal le-a mai spus romascanilor ca au de ales la alegerile parlamentare intre "unul cu modestia, cu pregatirea, cu calitatea umana, cu sinceritatea lui Liviu Bratescu" sau "persoana cea mai apropiata de omul si de guvernele care le-au facut tot ceea ce stiu ca s-a intamplat in acesti ani".

"Mai sunt doar doua saptamani si pentru dvs., romascanii, cred ca nu e greu deloc. Fiecare are dreptul sa candideze unde vrea, dar dreptul dvs. este acela de a vota si veti raspunde pe 9 decembrie daca va simtiti reprezentati si doriti sa va reprezinte unul cu modestia, cu pregatirea, cu calitatea umana, cu sinceritatea lui Liviu Bratescu sau persoana cea mai apropiata de omul si de guvernele care v-au facut tot ceea ce stiti ca s-a intamplat in acesti ani", a sustinut liberalul pe scena de la Roman.

Mai mult, presedintele PNL a explicat ca e posibil ca Liviu Bratescu, candidatul USL pentru Camera Deputatilor sa nu stie sa "tricoteze asa de bine" ca Elena Udrea, dar garanteaza ca "nu fura cat s-a furat in tara asta in anumite ministere" si nici nu isi va cumpara din banii romanilor "cele mai scumpe posete".

"Poate ca Liviu Bratescu nu tricoteaza asa de bine (referire la Udrea, n.red.), poate ca nu face sarmale, poate ca nu da cu mopul dar poate si cu siguranta nu fura cat s-a furat in tara asta in anumite ministere, dar poate ca nu din banii dvs isi va lua cele mai scumpe posete pentru dansul sau pentru doamna (sotia sa, n.red.)", a mai afirmat el.

"Bine ati venit romascani in armata victorioasa a USL, bine ai venit Liviu Bratescu, adio Elena", a mai completat Antonescu.

Citește și:
Vasile Dîncu, întrevedere cu premierul Republicii Moldova Natalia Gavriliță: ”NATO nu caută o confruntare cu Federaţia Rusă”
Vasile Dîncu, întrevedere cu premierul Republicii Moldova Natalia Gavriliță: ”NATO nu caută o confruntare cu Federaţia Rusă”
Ministrul Apărării Naţionale, Vasile Dîncu, a avut sâmbătă, 1 octombrie, o serie de întrevederi cu premierul Natalia Gavriliţa, cu preşedintele Parlamentului Republicii Moldova, Igor...
Cine e deputatul PSD surprins în ipostaze intime cu un tânăr: Absolvent de Teologie și fost primar
Cine e deputatul PSD surprins în ipostaze intime cu un tânăr: Absolvent de Teologie și fost primar
Deputatul Aurel Bălășoiu a fost surprins sâmbătă, 1 octombrie, în mai multe ipostaze intime alături de un băiat, motiv pentru care conducerea partidului a decis să-l excludă. Bălășoiu...