Antonescu: E problema lui Patriciu sa-si scuture de pe haine "lazaroii"

Luni, 16 Mai 2011, ora 18:25
1861 citiri
Antonescu: E problema lui Patriciu sa-si scuture de pe haine "lazaroii"

Liderul PNL Crin Antonescu a comentat, luni, afirmatia lui Sebastian Lazaroiu potrivit careia Dinu Patriciu va avea grija ca PNL sa nu mearga spre socialism, afirmand ca este problema lui Patriciu sa-si scuture de pe haina "lazaroii care cad ca omidele".

Solicitat, luni, sa comenteze afirmatiile facute de fostul consilier prezidential Sebastian Lazaroiu conform carora Dinu Patriciu va avea grija ca PNL sa nu mearga spre socialism si ca este nevoie sa cada un singur cap ca acest lucru sa nu se intample, Antonescu a spus: "E problema lui Patriciu sa-si scuture de pe haine lazaroii. Ca nu are nicio vina, mai cad ca omidele. Stiti cum e, nu esti vinovat. Iti pateaza costumul, dar trebuie sa te speli".

"Respectul dlui Lazaroiu si al grupului de interese pentru care lucreaza, de la Cotroceni, fata de Dinu Patricu e o frumoasa revansa pentru mine ca liberal in raport cu momentele in care il denuntau ca pe marele rau-facator din politica romaneasca si il mai si arestau usor, asa", a adaugat Antonescu.

Potrivit acestuia, lui Dinu Patriciu ar trebui "sa-i dea de gandit" faptul ca sperantele lui Lazaroiu si ale "patronilor" acestuia de a "pune mana pe PNL" se leaga de persoana sa.

"Adevarul trist pentru domnul Lazaroiu - pe care cred ca il stie, dar, ce sa-i faci, obligatie de serviciu - e ca, nu are importanta cine conduce azi sau maine PNL, acest partid nu va putea fi niciodata inghitit de Traian Basescu", a conchis liderul PNL.

Lazaroiu, despre alegeri anticipate si inlocuirea lui Crin Antonescu

"Cred ca Dinu Patriciu va avea grija ca brandul PNL sa nu insemne stanga in 2012. Nici nu ar fi o operatiune grea. Pentru asta nu trebuie sa cada decat un cap. Cel mai inalt dintre ele. Si cel mai infierbantat", a declarat Sebastian Lazaroiu.

Citeste si:
Cine va prelua şefia Camerei Deputaţilor, după demisia lui Ludovic Orban
Cine va prelua şefia Camerei Deputaţilor, după demisia lui Ludovic Orban
Noul preşedinte ales al PNL Florin Cîţu a afirmat că şefia Camerei Deputaţilor va rămâne deocamdată la liberali şi va fi propus cineva interimar, după ce Ludovic Orban a anunţat că va...
Prioritățile pe termen foarte scurt ale guvernării, după Congresul PNL
Prioritățile pe termen foarte scurt ale guvernării, după Congresul PNL
Premierul Florin Cîţu, ales sâmbătă, 25 septembrie, preşedinte al PNL, a declarat că priorităţile pe termen foarte scurt ale guvernării sunt legate de soluţii pentru preţurile la...
Sursa: rNews
Comentarii