Antonescu: Nu am discutat cu Voiculescu numirea la Justitie. Nu s-a pronuntat in micuta criza (Video)

Marti, 02 Aprilie 2013, ora 18:02
2650 citiri
Antonescu: Nu am discutat cu Voiculescu numirea la Justitie. Nu s-a pronuntat in micuta criza (Video)
Foto: B1

Presedintele PNL Crin Antonescu a tinut, marti, sa respinga acuzatiile Romania TV, conform carora Dan Voiculescu face presiuni in privinta numirii noului ministru al Justitiei. "In acest an nu m-am intalnit cu Voiculescu decat o data, intamplator, la teatru", a spus Antonescu.

"Nu am discutat cu Dan Voiculescu despre numirea ministrului Justitiei. Minciuna gogonata, nu l-am intalnit pe Dan Voiculescu in acest an, cu exceptia unei seri in care ne-am intalnit la teatru. Nu am avut niciun fel de intalnire, convorbire, niciun fel de initiativa pe acest subiect si, de altfel, Dan Voiculescu nu s-a pronuntat in vreun fel in aceasta micuta criza", a declarat liderul PNL.

Antonescu, despre numirea procurorilor: Vad neclar. Nu ma trageti de limba!

Crin Antonescu a specificat ca nu a avut nici macar convorbiri telefonice cu Dan Voiculescu.

"Nu am avut discutii telefonice cu Dan Voiculescu, nici prin morse, nici prin porumbei. Nu am comunicat in acest an. In viata politica, in discutiile dintre noi, la USL, Dan Voiculescu a fost foarte putin prezent", a insistat Antonescu.

Tariceanu: PNL sa nu renunte la Ministerul Justitiei, ar fi nedemn

Intrebat daca Tudor Chiuariu ar putea ocupa postul de ministru al Justitiei, cat timp are inca un dosar un judecata la Inalta Curte de Casatie si Justitie, Crin Antonescu a raspuns afirmativ, insa nu va face aceasta propunere.

"Chiuariu poate ocupa, chiar daca are dosarul la ICCJ, dar nu dorim sa nastem discutii. Pemtru ca exista inca in justitie aceasta cauza nu dorim sa dam loc la interpretari. De putut s-ar putea", a spus liderul PNL.

Chiuariu: Judecatorul CEDO Corneliu Birsan, posibil ministru al Justitiei

El a exclus orice negociere cu Traian Basescu in privinta numirii noului ministru al Justitiei.

"Eu nu negociez cu domnul Basescu propuneri pe care o forta politica sustinuta de 70% din Parlament le face. Ce crede domul Basescu despre asta este mai putin important", a subliniat Antonescu.

Respect, d-le Cîrstoiu: "un medic nu abandonează niciodată"! Câți antreprenori gândesc la fel?
Respect, d-le Cîrstoiu: "un medic nu abandonează niciodată"! Câți antreprenori gândesc la fel?
Nu l-am cunoscut niciodata pe medicul Cirstoiu, nu am avut nicio legatura ce el. In schimb, ca si voi, am avut ocazia sa-l vad la lucru pe scena politica damboviteana. Dupa parerea mea, responsabil...
Fenomene fără precedent în istoria alegerilor. Politolog: „Vom vedea niște scoruri foarte interesante"
Fenomene fără precedent în istoria alegerilor. Politolog: „Vom vedea niște scoruri foarte interesante"
Se anunță o prezență-record la alegerile europarlamentare, programate pentru 9 iunie 2024. Fenomenul a fost explicat de către politologul Andrei Țăranu, într-un interviu pentru Ziare.com....
#Crin Antonescu Voiculescu justitie, #Crin Antonescu Chiuariu justitie, #Crin Antonescu ministru Justitie , #presedinte PNL