Antonescu: Nu cred ca toti oamenii dintr-un oras nu vor sustine un candidat la Presedintie

Sambata, 31 August 2013, ora 10:13
1212 citiri
Antonescu: Nu cred ca toti oamenii dintr-un oras nu vor sustine un candidat la Presedintie

Presedintele PNL, Crin Antonescu, i-a raspuns vineri primarului Constantei, Radu Mazare, declarand ca nu crede ca toti oamenii dintr-un oras nu vor sustine un candidat la alegerile prezidentiale.

Radu Mazare declarase, anterior, ca populatia Constantei nu-l va mai sustine pe Antonescu la alegerile prezidentiale de anul viitor daca se impun declaratiile de avere pentru persoane fizice.

"Eu nu cred ca toti oamenii dintr-un oras, ca este vorba de Constanta sau ca este vorba de Cluj, vor sustine toti sau nu vor sustine niciunul un candidat la Presedintie, unul sau altul", a declarat Antonescu, raspunzandu-i lui Mazare.

Antonescu a aratat ca in ceea ce priveste proiectul privind declaratiile de avere pentru persoanele fizice, USL va trebui sa ia o decizie.

Mazare il ameninta pe Antonescu: Populatia liberala si libertina a Constantei nu il va vota

Primarul Constantei, Radu Mazare, a declarat vineri, inainte de reuniunea conducerii PSD, ca daca nu se lamureste situatia declaratiilor de avere pe care ar urma sa le depuna toti contributorii, 80% din alegatorii Constantei nu il vor vota la presedintie pe Crin Antonescu.

O declaratie similara facuse Radu Mazare si dupa reuniunea informala a conducerii PSD de joi seara, intalnire la care a participat si Adrian Nastase, in calitate de invitat.

"E o chestiune foarte relativa. ANAF va controla pe cine vrea el? Daca i se face plangere? Daca ai intrat cu plasma in casa si vine vecinul si face sesizare?", s-a intrebat Radu Mazare.

Acesta le-a spus jurnalistilor ca a avut o discutie cu premierul pe aceasta tema si el i-a explicat ca cercetarile se vor efectua doar pentru cei care au o avere de la o anumita suma in sus.

"Nu se mai adreseaza intregii majoritati a populatiei (...) Dar daca ea va fi pusa pe cine va dori ANAF, la cum cunosc eu populatia liberala si libertina a Constantei, nu va vota un presedinte care sustine asa ceva", a subliniat Radu Mazare.

Ministerul de Finante, condus de liberalul Daniel Chitoiu, a publicat la inceputul saptamanii ordinul prin care se stabileste forma declaratiilor de patrimoniu care vor fi depuse in acord cu prevederile din Codul de procedura fiscala.

„Ne mai gândim”. Nicolae Ciucă s-ar vedea în turul doi la prezidențiale cu Marcel Ciolacu, dacă coaliția nu va avea candidat comun
„Ne mai gândim”. Nicolae Ciucă s-ar vedea în turul doi la prezidențiale cu Marcel Ciolacu, dacă coaliția nu va avea candidat comun
Discuţiile despre candidaţii la alegerile prezidenţiale vor avea loc, între PNL şi PSD, după alegerile din data de 9 iunie, declara liderul liberal Nicolae Ciucă. Ciucă admite că, dacă...
Cum exploatează Piedone strategia „omului din popor”. Politolog: ”Dejunul cu muncitori este de manual”
Cum exploatează Piedone strategia „omului din popor”. Politolog: ”Dejunul cu muncitori este de manual”
Primarul de la Sectorul 5, Cristian Popescu Piedone, este cotat cel mai bine în majoritatea sondajelor de opinie pentru a câștiga Primăria Capitalei. El este văzut adesea „pe teren”,...
#Crin Antonescu raspuns Mazare presedintie, #Antonescu presedinte Mazare , #presedinte PNL