Antonescu: O armata de propagandisti cu zurgalai sunt ingrijorati de calitatea vietii in PNL

Luni, 18 Februarie 2013, ora 12:51
2534 citiri
Antonescu: O armata de propagandisti cu zurgalai sunt ingrijorati de calitatea vietii in PNL
Foto: Digi 24

Presedintele PNL Crin Antonescu a facut referire la propunerile de modificare a statutului PNL, inaintate duminica de Andrei Chiliman si Vlad Moisescu, apreciind ca "o armata intreaga de propagandisti cu zurgalai sunt ingrozitor de ingrijorati de calitatea vietii din PNL".

"Nu vreau sa fac niciun comentariu in legatura cu orice propunere s-ar face. In calitate de presedinte al partidului am luat toate masurile ca orice propunere de modificare a statutului sa fie inregistrata de comisia de modificare a statutului, condusa de Norica Nicolai.

Comisia doar le inventariaza, le aseaza in proiect si mi-am exprimat dorinta ca orice propunere privitoare la modificarea statului sa fie adusa in discutia delegatiei permanente. (...) Am o parere despre propunere si despre initiatori, dar nu este cazul sa comentez propunerile. Nu comentez propuneri, nu comentez candidati, este dreptul oricui sa candideze", a afirmat liderul liberal.

Acesta a precizat ca nu s-a intamplat niciodata pana in prezent si nici nu se va intampla de acum inainte ca puterea sa se concentreze in mana unui singur om, asa cum au sugerat Andrei Chiliman si Vlad Moisescu.

"Faptul ca unii discuta despre asa ceva, este pozitia lor. In vreme ce o armata intreaga de propagandisti cu zurgalai sunt ingrozitor de ingrijorati de calitatea vietii in PNL, PNL este singurul partid in care se aud voci care critica nu doar conducerea partidului. (...) Nu are rost sa fiti si dumneavoastra ingrijorati ca puterea este in mainile unei singure persoane, ca si domnul Chiliman", le-a spus presedintele PNL jurnalistilor, luni dimineata.

Totodata, senatorul liberal a transmis ca joi, la ora 15.00, a fost convocata Delegatia Permanenta a PNL, care va dezbate propunerile de modificare a statutului partidului, in timp ce vineri la ora 12.00 va avea loc Congresul Extraordinar dedicat modificarii statutului, iar sambata va avea loc congresul ordinar care este dedicat raportului de activitate, depunerii de candidaturi si alegerii unei noi conduceri.

Chiliman si Moisescu cer 10 modificari ale statutului PNL

Primarul liberal al sectorului 1, Andrei Chiliman, si fostul vicepresedinte PNL Vlad Moisescu au prezentat, duminica, o lista cu 10 reforme pe care le doresc in interiorul partidului - amendamente la statutul PNL.

Printre cele mai importante dintre acestea se numara alegerile interne in PNL pentru desemnarea prezidentiabilului, propunere facuta initial de Calin Popescu Tariceanu, stabiliarea candidatilor la alegerile locale de catre filialele partidului, precum si respectarea unor criterii de integritate pentru liberalii care ocupa functii guvernamentale.

Edilul sectorului 1 a afirmat ca alternativa la aceste modificari o reprezinta "subordonarea totala a partidului fata de interesele unei singure persoane".

Mai mult de jumătate dintre români votează la europarlamentare cu candidatul preferat la primărie. Ce procente ar putea obține partidele SONDAJ
Mai mult de jumătate dintre români votează la europarlamentare cu candidatul preferat la primărie. Ce procente ar putea obține partidele SONDAJ
PSD este creditat cu 28,4% din intenţiile de vot la alegerile pentru consiliile locale, PNL cu 26,7%, AUR cu 14,4%, conform unui sondaj realizat de INSCOP la comanda News.ro, în luna aprilie,...
Respect, d-le Cîrstoiu: "un medic nu abandonează niciodată"! Câți antreprenori gândesc la fel?
Respect, d-le Cîrstoiu: "un medic nu abandonează niciodată"! Câți antreprenori gândesc la fel?
Nu l-am cunoscut niciodata pe medicul Cirstoiu, nu am avut nicio legatura ce el. In schimb, ca si voi, am avut ocazia sa-l vad la lucru pe scena politica damboviteana. Dupa parerea mea, responsabil...
#Crin Antonescu propagandisti PNL, #Antonescu propuneri modificare statut PNL, #Chiliman modificari statut PNL , #presedinte PNL