Antonescu: O noua motiune de cenzura nu ar avea sanse

Luni, 02 August 2010, ora 21:39
1449 citiri
Antonescu: O noua motiune de cenzura nu ar avea sanse
Foto: Antena 3

O noua motiunie de cenzura nu are sanse de reusita, daca nu se poate intruni majoritatea de care ar fi nevoie, a declarat Crin Antonescu, presedintele Partidului National Liberal.

"Sansele unei motiuni de cenzura sunt direct proportionale cu alternativa care se propune. Trebuie propusa o majoritate care sa poata sa mearga pe o alta varianta. O motiune pentru a reinventaria toate relele acestui guvernari, cred ca nu are sanse", a spus Antonescu, la Antena 3.

De asemenea, presedintele PNL a adaugat ca varianta unei guvernari in colaborare cu Partidul Democrat Liberal iese din discutie, indiferent de cate incercari se fac din partea partidului aflat la guvernare in acest moment.

"Nu prea da ghes nimanui sa vina la guvernare, situatia este foarte grea. PD-L nu isi poate gasi un partener de guvernare, nimeni nu vrea sa se asocieze la un joc in care stie de la inceput ca pierde", a spus Antonescu.

"PD-L este captiv propriei clientele. Oricat si-ar dori domnul Basescu sa vina un guvernare PNL, riscul de a da postul de prim ministru cuiva pe care nu il controleaza este enorm", a adaugat presedintele PNL.

Potrivit spuselor sale, orice va veni la guvernare peste doi ani va avea "misiuni foarte grele". "Ar fi bine daca s-ar putea face ceva acum, doar ca acum se poate doar la comun, ceea ce e din ce in ce mai greu, dupa cum se vede", a explicat Antonescu.

Infrastructura, apoi brand pentru turism

Presedintele PNL a comentat si la adresa brandului de turism al Romaniei, care este similar cu cel al unei companii de transporturi din Marea Britanie.

"Cheltuim foarte mult cu niste chestiuni care sunt de pus in discutie dupa ce ai drumuri, un anumit climat si o infrastructura destinata turismului. Foarte multi turisti au iesit cel putin in Bulgaria, Ungaria si mai departe si au vazut foarte clar ceea ce inseamna turism, cu standardul minimal, diferenta dintre alte tari si Romania", a spus Antonescu.

"Nu vei putea sa faci turim, pentru ca orice turist va spune ca a facut 3 ore cu avionul, inca o ora pe autostrada si inca 3 ore intre Cernavoda si Constanta", a adaugat el.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Kelemen Hunor, atac la PSD și PNL: "Cu chiu cu vai, au găsit un candidat comun şi acum îl abandonează. O bâlbâială politică de neiertat"
Kelemen Hunor, atac la PSD și PNL: "Cu chiu cu vai, au găsit un candidat comun şi acum îl abandonează. O bâlbâială politică de neiertat"
Retragerea candidatului coaliţiei PSD - PNL pentru Primăria Capitalei reprezintă o "bâlbâială politică de neiertat", consideră Kelemen Hunor, preşedintele UDMR. "Este o situaţie din...
Justificarea la care nimeni nu se aștepta: ”Desemnarea lui Cîrstoiu, legată de tendința de a visa”
Justificarea la care nimeni nu se aștepta: ”Desemnarea lui Cîrstoiu, legată de tendința de a visa”
Senatorul PSD Vasile Dîncu a declarat că renunţarea la varianta unui candidat comun PSD-PNL la Primăria Capitalei şi susţinerea unui candidat propriu denotă ”mai multă flexibilitate”....
#Crin Antonescu motiune cenzura, #Crin Antonescu brand tara , #presedinte PNL
Comentarii
Poza RO.Tiger
RO.Tiger
rank 5
Nu avem nevoie de Ministerul Turismului ,