Antonescu, rabufnire nervoasa la adresa jurnalistilor: Nesimtiti! (Video)

Joi, 21 Februarie 2013, ora 20:55
5915 citiri
Antonescu, rabufnire nervoasa la adresa jurnalistilor: Nesimtiti! (Video)
Foto: Arhiva

Liderul PNL Crin Antonescu a avut, joi seara, o rabufnire la adresa jurnalistilor, dupa ce a iesit de la sedinta Delegatiei Permanente a PNL.

Liderii liberali au fost asteptati de jurnalisti pe holul de la Palatul Parlamentului. Purtatorul de cuvant al PNL, Mihai Voicu, a sustinut o declaratie de presa, in care a prezentat concluziile discutiilor, dupa care a urmat o scurta interventie a lui Calin Popescu Tariceau.

Jurnalistii au tabarat insa pe Crin Antonescu, care a refuzat orice forma de dialog. "A iesit Mihai Voicu. Va rog, respectati-l pe om (pe Calin Popescu Tariceanu"- n.red.) sa termine! Comportati-va civilizat!", le-a spus Antonescu reporterilor.

Liderul PNL s-a intors apoi cu spatele si s-a indepartat cativa pasi. "Nesimtiti!", a replicat el, referindu-se la jurnalisti.

Antonescu: Chiliman isi bate joc zilnic de PNL, dupa congres tradatorii si circarii pleaca

Nu este insa pentru prima oara cand Crin Antonesuc se descarca pe jurnalisti.

La sfarsitul lunii decembrie, Antonescu s-a enervat pe presa, cand a fost intrebat despre optiunea deputatului Gigi Becali, liberal la acea vreme, de a face parte din Comisia Juridica a Camerei Deputatilor.

"Fiecare parlamentar, nu numai domnul Becali, fiecare dintre noi face niste optiuni, prima optiune, a doua optiune, pentru activitatea intr-o Comisie sau alta. A fost optiunea domnului Becali, ea a fost inregistrata", a spus iritat Crin Antonescu.

Antonescu s-a enervat din nou pe jurnalisti: Incetati sau adresati-va altei persoane!

La o intrebare ulterioara a jurnalistilor, liderul liberal a rabufnit: "Ma lasati sa raspund? Nu ma intrebati ce l-a recomandat, ce nu l-a recomandat. Incetati sau adresati-va altei persoane".

Presedintele PNL s-a enervat si cu alta ocazie pe jurnalistii care ii cereau detalii despre acordul semnat de Victor Ponta cu Traian Basescu. Atentionat ca este intrebat de cei de la Antena 3, Antonescu a replicat "cu atat mai mult, ca sunt oameni seriosi".

Antonescu ataca TVR: Culcer - pensionara nesimtita, Lupea si Marian - ratati

In octombrie 2011, Antonescu s-a aratat indignat de prestatia jurnalistilor de la departamentul de stiri al TVR, catalogand-o pe Rodica Culcer drept "pensionara nesimtita", iar pe Ioana Lupea si Mircea Marian ca fiind "ratati platiti pe bani publici sa faca politica de partid".

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Cristian Popescu - Piedone, avans considerabil față de ceilalți candidați la Primăria Capitalei, conform ultimului sondaj de opinie
Cristian Popescu - Piedone, avans considerabil față de ceilalți candidați la Primăria Capitalei, conform ultimului sondaj de opinie
Candidatul PPUSL la Primăria Capitalei Cristian Popescu - Piedone este cotat cu 38% din voturi, Nicuşor Dan -cu 27%, iar candidatul PSD-PNL Cătălin Cîrstoiu, cu 23%, relevă datele unui Sondaj...
Mai mulți miniștri, în frunte cu Marcel Ciolacu, ajung în Qatar, pentru "investiții de 15 miliarde de euro"
Mai mulți miniștri, în frunte cu Marcel Ciolacu, ajung în Qatar, pentru "investiții de 15 miliarde de euro"
Premierul Marcel Ciolacu şi şase miniştri se află, începând de marţi, în vizită de lucru în Qatar, dezvoltarea în România a unor proiecte de investiţii în valoare de 15 miliarde de...
#Antonescu jurnalisti nesimtiti, #Antonescu rabufnire jurnalisti , #presedinte PNL