Antonescu: Resping radical spiritul in care a fost facuta numirea lui Kovesi (Video)

Vineri, 12 Aprilie 2013, ora 23:57
2626 citiri
Antonescu: Resping radical spiritul in care a fost facuta numirea lui Kovesi (Video)
Foto: B1Tv

Presedintele PNL, Crin Antonescu, a lamurit, vineri seara, ce inseamna expresia "ma despart fundamental de Victor Ponta", facuta dupa scandalul numirii procurorilor, spunand ca se refera la faptul ca respinge radical formula si spiritul in care a fost propusa Laura Codruta Kovesi pentru functia de procuror sef al DNA.

"Inseamna ca resping radical formula si nu este o chestiune care tine doar de persoana lui Kovesi, ci inseamna ca resping radical spiritul in care ea a fost facuta", a spus Antonescu la B1 TV, precizand ca se refera la tipul de negociere din acest caz.

Presedintele Senatului a adaugat ca singura nemultumire a fost legata de numele lui Kovesi, ba ca mai mult, nici macar nu a dorit sa stie numele celorlalti procurori propusi.

"Numele celelalte, cinci nume pe langa Kovesi, eu le-am aflat din presa, pentru ca i-am spus premierului ca nu ma intereseaza", a adaugat liderul USL.

Antonescu: Sunt surprins ca Ponta nu face diferenta dintre dosarele din instanta si cele de la DNA

Antonescu: Calitatea de ministru a lui Fenechiu nu impiedica mersul justitiei

Un alt subiect discutat de Crin Antonescu a fost judecarea lui Relu Fenechiu, ministrul Transporturilor, intr-un dosar penal.

"Mersul justitiei in raport cu domnul Fenechiu nu este impiedicat cu nimic de calitatea sa de ministru. Nu cred ca increderea publica intr-un ministru trimis in judecata este afectata. Daca va fi gasit vinovat, atunci sigur, isi va inceta mandatul", a precizat Antonescu, adaugand ca pana atunci nu ii retrage sprijinul politic lui Fenechiu.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

A crescut cifra de afaceri din industrie în România. Ultimele date INS privind piața internă și externă
A crescut cifra de afaceri din industrie în România. Ultimele date INS privind piața internă și externă
Conform datelor anunțate la 17 aprilie de INS, pentru februarie 2024, cifra de afaceri din industrie (piaţa internă şi piaţa externă), a crescut față de luna ianuarie cu 11,7%, și cu 8,2%...
Final în scandalul din PMP, după 2 ani. Cine rămâne la conducerea partidului
Final în scandalul din PMP, după 2 ani. Cine rămâne la conducerea partidului
Partidul Mişcarea Populară (PMP) a anunţat că, în cursul zilei de miercuri, Curtea de Apel Bucureşti a respins recursurile formulate de Cristian Diaconescu şi, prin urmare, ”a fost validat...
#Antonescu Kovesi procuror DNA, #Antonescu resping numire Jovesi, #Antonescu numire Kovesi DNA , #presedinte PNL