Antonescu: Sper ca rolul PNL in istorie sa fie altul decat al Guvernului Groza

Marti, 09 Martie 2010, ora 17:24
2157 citiri
Antonescu: Sper ca rolul PNL in istorie sa fie altul decat al Guvernului Groza

Presedintele PNL, Crin Antonescu, a inceput prima sedinta a Biroului Politic de marti exprimandu-si dorinta ca partidul pe care il conduce sa nu ramana in istorie asa cum a ramas Guvernul Groza, instaurat tot pe 6 martie cu multi ani in urma.

"Sper ca rolul nostru in istoria Romaniei sa fie altul decat al unui organism constituit tot pe 6 martie cu multi ani in urma, de larga concentrare democratica", a spus razand Antonescu, exprimandu-si bucuria ca nu este vorba de 6 septembrie 1940, abdicarea regelui Carol al II-lea, potrivit Mediafax.

El a precizat ca de la prima sedinta dupa realegerea sa au lipsit Rusanu, Cornel Popa, Marcel Vela si Ilie Bolojan, insa din motive obiective. O absenta notabila a fost, insa, cea a fostului sef de partid, Calin Popescu Tariceanu.

"Exista cativa colegi care ne-au anuntat cu jale absenta la aceasta prima intrunire, datorita faptului ca sunt retinuti cu probleme care nu suporta amanare.

E vorba de domnii Rusanu, Cornel Popa care sunt la sedinta Biroului Permanent al Senatului, o sedinta foarte importanta avand in vedere scandalul PD-L-Geoana, de colegul nostru Marcel Vela (primarul din Caransebes) care are astazi in Consiliul Local discutia despre buget si domnul Ilie Bolojan (primarul muncipiului Oradea), de asemenea nevoit sa ramana la Oradea datorita prezentei unor parteneri americani pe care trebuie sa-i intalneasca", a mentionat Crin Antonescu.

Antonescu: Ii chem pe toti colegii din PNL sa vina alaturi de mine!

Dupa aceste scurte glumite, Antonescu le-a multumit ziaristilor pentru prezenta, invitandu-i sa paraseasca sala.

Noul Birou Politic al PNL s-a reunit, marti, in prima sedinta de dupa Congres, pe ordinea de zi avand aprobarea secretarului general in persoana lui Radu Stroe, desemnarea comisiilor de specialitate ale "Guvernului din umbra" si dezbaterea situatiei politice interne.

Mai mult de jumătate dintre români votează la europarlamentare cu candidatul preferat la primărie. Ce procente ar putea obține partidele SONDAJ
Mai mult de jumătate dintre români votează la europarlamentare cu candidatul preferat la primărie. Ce procente ar putea obține partidele SONDAJ
PSD este creditat cu 28,4% din intenţiile de vot la alegerile pentru consiliile locale, PNL cu 26,7%, AUR cu 14,4%, conform unui sondaj realizat de INSCOP la comanda News.ro, în luna aprilie,...
Respect, d-le Cîrstoiu: "un medic nu abandonează niciodată"! Câți antreprenori gândesc la fel?
Respect, d-le Cîrstoiu: "un medic nu abandonează niciodată"! Câți antreprenori gândesc la fel?
Nu l-am cunoscut niciodata pe medicul Cirstoiu, nu am avut nicio legatura ce el. In schimb, ca si voi, am avut ocazia sa-l vad la lucru pe scena politica damboviteana. Dupa parerea mea, responsabil...
#Crin Antonescu PNL, #PNL istorie Guvernul Groza, #Birou Politic PNL Antonescu , #presedinte PNL
Comentarii
Poza tudor65
tudor65
rank 5
diferente majore intre Groza si Antonescu nu sunt.
Poza Ghilotina
Ghilotina
rank 5
Alo oo , toar'shu liberal .... poate de perioada ultimilor 20 de ani , ca doar nu te compari matale cu Bratienii ....