Antonescu: Sunt de acord cu intrarea lui Becali in PNL. Becali: Imi place combinatia Antonescu-Ponta (Video)

Vineri, 12 Octombrie 2012, ora 19:57
4927 citiri
Antonescu: Sunt de acord cu intrarea lui Becali in PNL. Becali: Imi place combinatia Antonescu-Ponta (Video)

Presedintele PNL, Crin Antonescu, a declarat, vineri, ca personal este de acord cu intrarea lui Gigi Becali in randul liberalilor, in prisma candidaturii acestuia la parlamentarele din 9 decembrie sub sigla USL.

"M-a contactat, si-a exprimat intentia sa sustina cu partidul sau USL si dorinta lui de a candida. I-am spus ca din punctul meu de vedere lucrurile sunt deschise si se poate incheia un acord intre USL si PNG. Eu personal sunt de acord", a spus Antonescu, la Antena 3.

Acesta a precizat ca a discutat cu primarul sectorului 6, Rares Manescu, si presedintele PSD, Victor Ponta, despre protocolul cu PNG si respectiv candidatura lui Becali intr-un colegiu din sectorul 6, cei doi fiind de acord, dar ca o decizie finala se va lua in forurile PNL.

"Din punct de vedere juridic, fie o candidatura sub culorile PNL sau PSD, optiunea sa este catre PNL. Ramane ca saptamana viitoare sa luam o decizie oficiala privind acest lucru.

Am discutat cu Rares Manescu si cu Victor Ponta, dar o decizie finala va fi luata de forurile PNL", a explicat Crin Antonescu.

Liderul liberal a incheiat aratand ca nu vede care este problema protocolului PNL-PNG, din moment ce al doilea este un partid mic si doreste sa sprijine USL.

"PNG e un partid intre 1-2%, e mai mult decat nimic. Daca vor sa se indrepte catre sprijinul USL nu vad de ce sa nu luam asta in calcul", a incheiat Crin Antonescu.

Calin Popescu Tariceanu a comentat, joi, acest subiect, considerand ca partidele lui Dan Diaconescu si Gigi Becali sunt nefrecventabile de catre PNL.

Cine crede Tariceanu ca e "nefrecventabil": Becali, Dan Diaconescu sau Dan Voiculescu?

Totusi, fostul premier a fost de parere ca alianta cu PC reprezinta un castig pentru liberali.

Becali: Imi place combinatia Antonescu-Ponta

Gigi Becali a declarat, la acelasi post TV, ca ii place combinatia Antonescu presedinte si Ponta premier, precizand ca cei 3% de care dispune partidul sau nu vor disparea niciodata, fiind electorat crestin ortodox practicant care-l urmeaza orbeste.

"Mi-a placut combinatia asta Antonescu presedinte, care inspira dragoste, si Ponta premier, un administrator cu tarie.

Acel 3% il voi avea mereu, oameni crestini practicanti care ma asculta orbeste", a spus Becali.

Patronul Stelei a comentat si nemultumirile venite din partea unor membri liberali privind intrarea sa in PNL, marturisind ca nu se va lua la cearta cu membrii familiei PNL.

"Eu am batut la o usa, casa PNL, seful casei mi-a deschis usa si m-a invitat la masa. N-o sa ma duc sa ma cert cu membrii familiei", a spus Becali.

Acesta a incheiat explicand ca nu este un politician incosecvent, in prisma deselor schimburi ale taberei politice, ci ca este doar presedintele unui partid mic care a trebuit sa recurga la compromisuri pentru a putea supravietui.

"Patronez un partid mic, a trebuit sa ma fofilez ca sa supravietuiasca partidul si sa supravietuiesc eu politic. Am facut niste compromisuri in interesul meu si al partidului. Am fost obligat sa fiu inconsecvent", a incheiat Gigi Becali.

Becali, candidat la parlamentare sub sigla USL

Gigi Becali a informat, joi, ca PNG si va semna un protocol de sprijin cu USL si ca el va candida la parlamentare sub sigla USL.

Becali candideaza din partea Puterii: Sub sigla USL, nici Obama nu ma bate

Anterior, membri PNL precum Puiu Hasotti sau Mircea Diaconu si-au manifestat dezaprobarea vis-a-vis de aceasta posibilitate.

Citeste si:
Capitalele lumii care „au furat” Crăciunul cu taxe de intrare la târgul de sărbători. Cum se compară ofertele lor cu cea din București
Capitalele lumii care „au furat” Crăciunul cu taxe de intrare la târgul de sărbători. Cum se compară ofertele lor cu cea din București
Târgul de Crăciun din București a pornit într-o nouă ediție, după ce anul trecut acesta a fost anulat din cauza restricțiilor pandemice. Spre deosebire de anii anteriori, bucureștenii...
Marcel Ciolacu le plânge de milă pensionarilor români: "80 la sută trăiesc cu o pensie până în 2.000 de lei"
Marcel Ciolacu le plânge de milă pensionarilor români: "80 la sută trăiesc cu o pensie până în 2.000 de lei"
Preşedintele PSD, Marcel Ciolacu, a declarat că 80 la sută dintre pensionarii români au o pensie de până în 2.000 de lei şi că pensia minimă va ajunge de la 1 ianuarie 2022 la 1.000 de...