Antonescu: Unii n-au nici candidat la Presedintie, in vreme ce eu am deja si prim-ministru

Sambata, 05 Aprilie 2014, ora 08:42
2877 citiri
Antonescu: Unii n-au nici candidat la Presedintie, in vreme ce eu am deja si prim-ministru

Presedintele PNL, Crin Antonescu, a declarat, vineri, cu ocazia lansarii in Regiunea Centru a candidatilor pentru europarlamentare, ca "unii n-au nici candidat la Presedintie", in timp ce PNL are "deja si prim-ministru", precizand ca se refera la Klaus Iohannis.

Liderul PNL, Crin Antonescu, le-a spus, vineri, membrilor partidului din judetele Sibiu, Brasov, Mures, Alba, Covasna si Harghita care au participat la lansarea candidatilor pentru alegerile europarlamentare in Regiunea Centru, ca se simte "bine, increzator" si este "optimist".

"Ma simt bine, sunt increzator si sunt optimist pentru ca am constinta curata, am constiinta personala si politica curata si stiu ca impreuna cu dumneavoastra facem un pas corect pe drumul drept. Sunt vesel, sunt bucuros si astept cu nerabdare si aceste alegeri (europarlamentare) si cele care vor urma, pentru ca am cu cine.

Sunt membru si presedinte al unui partid in care, acum stim toti sigur, oamenii nu vin, nu raman, nu lucreaza numai pentru functii, pentru putere si pentru beneficii, ci pentru niste idei, proiecte si un tip de solidaritate care ne face puternici atunci cand altii ne cred slabi si ne numara sansele de a disparea odata si odata, de a nu-i mai incurca", a spus Antonescu.

El a adaugat ca misiunea europarlamentarilor "se colectivizeaza", iar discursurile au devenit "eroice".

"Si misiunea europarlamentarilor romani se cam colectivizeaza. Se vorbeste in termeni eroici: sa mearga acolo sa lupte. Candidatii nostri nu merg acolo in cor, de manuta, ca fetele socialiste. Sunt fete liberale. Merg acolo pentru o Romanie occidentala, europeana", a spus Antonescu.

El a facut referire, in repetate randuri, la faptul ca cei de la PSD "se vaicaresc" mai tare decat liberalii in legatura cu scaderea PNL in sondaje, lucru in care a spus ca nu crede.

"Se vaicaresc ei mai tare decat noi ca scadem noi in sondaje. Cat mai e pana cand nu mai e Antonescu, noi suntem izolati, ei sunt pe cai mari. Azi veneam in masina si, ce sa vezi, cica domnul Ponta se retrage din noiembrie din politica. Prea tarziu. Eu nu vorbesc despre cate voturi va lua PSD, PMP. Vorbesc despre noi. N-am nicio indoiala ca vom obtine rezultatul pe care ni l-am propus si ca vom demonstra care este alternativa la PSD", a spus Antonescu.

In incheiere, Antonescu le-a spus liberalilor ca nu are de ce sa nu fie vesel si optimist.

"N-am de ce sa nu fiu vesel. Stiu foarte bine incotro ma duc, care sunt pasii si cu cine-i fac. Unii n-au nici candidat la Presedintie, in vreme ce eu am deja si prim-ministru", a spus Antonescu, in aplauzele participantilor.

Cand acestea s-au incheiat, Antonescu a adaugat: "Ca sa nu fie nicio ambiguitate: cand spun premier, vorbesc despre Klaus Iohannis".

Citeste si:
Primarul Sectorului 2, dezvăluiri la 1 an după demolarea chioșcurilor de la metrou: ”Soția m-a rugat sa nu mai merg cu metroul la primarie”
Primarul Sectorului 2, dezvăluiri la 1 an după demolarea chioșcurilor de la metrou: ”Soția m-a rugat sa nu mai merg cu metroul la primarie”
Primarul Sectorului 2, Radu Mihaiu, susține că după scandalul privind desființarea chioșcurilor ilegale de la metrou a fost rugat de soție să nu mai meargă o perioadă cu metroul....
Gorghiu: ”În PNL nu s-a discutat schimbarea lui Florin Cîţu de la şefia Senatului”
Gorghiu: ”În PNL nu s-a discutat schimbarea lui Florin Cîţu de la şefia Senatului”
Vicepreşedintele PNL Alina Gorghiu a declarat că în PNL nu s-a discutat schimbarea lui Florin Cîţu de la şefia Senatului, dar a completat că declarațiile acestuia sunt urmărite şi de...