Antonescu: Vrem disparitia PDL - atunci ne vom bate cu PSD

Sambata, 27 August 2011, ora 19:44
10822 citiri
Antonescu: Vrem disparitia PDL - atunci ne vom bate cu PSD

Presedintele PNL, Crin Antonescu, a declarat, sambata, la scoala de vara a TNL, ca obiectivul USL pentru 2012 este disparitia PDL, partid pe care il numeste "infectie" si, in cazul asta, PNL si PSD se vor lupta in 2016.

"Primul lucru pe care l-am gandit, cand am pornit povestea cu USL, nu a fost nici cine sa aiba prim-ministrul, nici cine sa aiba presedintele, si alte piei ale altor ursi din padure, ci pur si simplu cum sa facem ca de pe scena romaneasca sa dispara aceasta infectie, care este PDL.

Vrem, nu vrem, in 2012, ori nu mai exista ei, ori noi. Ori castigam noi alegerile si atunci PDL, chiar daca nu aritmetic, dar politic se termina imediat, ori domnul Basescu reuseste, cu toti ciracii, planul acesta si atunci nu stiu ce se mai alege, dar in orice caz o sa avem un singur partid in Romania, unii imbracati in port bucovinean, altii socialisti, altii oameni ai muncii liberali, care sunt toti in partidul domnului Basescu", a declarat liderul PNL.

Crin Antonescu spune ca nu conteaza cine are mai multi parlamentari in USL, ci conteaza sa dispara PDL, pentru a ramane doar PSD si PNL.

"In momentul in care ramanem doua partide mari in Romania, unul de stanga, PSD, unul de dreapta, PNL, care vor fi pentru un ciclu electoral impreuna, dupa aceea, evident, vor fi in disputa, acela este marele castig al PNL", a mai spus Antonescu.

#Antonescu disparitie PDL, #Antonescu lupta PSD , #presedinte PNL